Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

o kažin gražiau Bodrume ar Fetijoj? g.gif Įtariu, kad Fetijoj iš viso viskas brangiau. Buvę kas nors?
Atsakyti
[quote=kerija,2009 06 03, 17:15]
Pamaciau nuotraukas is Voyage Belek, ir pradejau nervintis unsure.gif Kaip as to viesbucio anksciau neuzmaciau doh.gif Kazkaip bijau, kad tame Delphin de luxe per maza teritorija, ir zalumos mazai, o dar birzelio pabaiga, bus karsta su mazu vaiku:oh Zodziu susinervinau, liepiau MB skambinti i agentura, bet norint pakeisti nuostoliai baisus verysad.gif Be to ir MB liktu be draugu kompanijos unsure.gif
[/quot
Normali ta teritorija Delphine ir viesbutis pats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 06 04, 08:41)
Su Alanija yra taip: kadangi visi viesbuciai yra uz kelio, tai ir papludimiai negali buti ju ispirkti, nuosavi, todel jie visi yra mokami, ta prasme gultai ir kt. TAi net nesivazrgink Alanijoj ieskoti nemokamu gultu...

Kemere viešbučio kuriame buvau, paplūdimys buvo už kelio- bet priklausė viebučiui, tad ir gultai, ir čiužiniai, ir rankšluosčiai buvo nemokami. Plius bare paplūdimyje gėrimai visi irgi nemokami. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 05, 01:05)
taip, ka tik gavau patvirtinima, kad viskas ok ir ryt iki pietu turiu gauti dokumentus i el pasta thumbup.gif  biggrin.gif

Mergos, atostogos tesiasiiiiiiii clap.gif  clap.gif  clap.gif

Isvarau i Bodruma savaitukei, antradieni jau busiu Turkijoje. pirkau is lenku. Joy Club Bodrum 5*, 5605 PLN, du suauge, 15 ir 4 metu vaikai. skrydis is gdansko.

Paskubėjau kitoje temoje užklaust kada išvažiuoji ax.gif , o gi pasirodo tą pačią dieną skrendam bigsmile.gif , tik aš iš Vilniaus ir 9 naktim. Tad grįžusios galėsim dalintis įspūdžiais apie Bodrumą biggrin.gif . Nugi prisižiūrėjau aš nete nuostabių foto to miestuko, tad jau svaigstu kaip ten gražu bus wub.gif . Kiek esu girdėjusi, tai viešbučiai ten aplink Bodrumą išsimėtę, o pačiame mieste mažai yra. Mes įsikursim 40 km nuo Bodrumo, žvejų kaimelyje wub.gif .
Atsakyti
gal galėtų kas iš buvusiųjų šiais metais Kemero kurorte, pasakyti kiek kainuoja dviejų dienų ekskursija į Kapadokiją? g.gif iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 06 05, 22:25)
Paskubėjau kitoje temoje užklaust kada išvažiuoji ax.gif , o gi pasirodo tą pačią dieną skrendam bigsmile.gif , tik aš iš Vilniaus ir 9 naktim. Tad grįžusios galėsim dalintis įspūdžiais apie Bodrumą biggrin.gif . Nugi prisižiūrėjau aš nete nuostabių foto to miestuko, tad jau svaigstu kaip ten gražu bus wub.gif . Kiek esu girdėjusi, tai  viešbučiai ten aplink Bodrumą išsimėtę, o pačiame mieste mažai yra. Mes įsikursim 40 km nuo Bodrumo, žvejų kaimelyje wub.gif .

Joy Club Bodrum - atstumai - Gumbet (1 km), Bodrum (1,6 km). Kiek skaiciau atsiliepimus, tai pasivaiksciojant lyg ir pakrante visai lengva iki bodrumo nusigauti. vat ir varinesim tark situ kaimuku-miestuku, jei jau veiksti nebus ka. Siaip idomu, kaip bus jura, nes tipo stoja jachtos, tai gali buti mazuto demiu, kiti raso, kad vanduo labai labai svarus. pamatysime patys.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 05, 14:28)
niu baik, visai solidus laiko tarpas biggrin.gif
siaip visai turiu priezasti vel ten nulekti. menesio gale nusimato vestuvese pabuvoti, tai sakau ka as soliariumui pinigus leisiu, tai gal geriau tada turkijos saule biggrin.gif

o kiek litais iseina, idomu kokiu kursu skaiciuoja 5605 PLN i lt rolleyes.gif
QUOTE(kriziukas @ 2009 06 05, 23:02)
gal galėtų kas iš buvusiųjų šiais metais Kemero kurorte, pasakyti kiek kainuoja dviejų dienų ekskursija į Kapadokiją? g.gif  iš anksto dėkoju 4u.gif

i kapadokija neveza is kemero, viena agentura siule buvo apie 50eur zmogui
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 12:06)

i kapadokija neveza is kemero, viena agentura siule buvo apie 50eur zmogui

kaip keista g.gif kai buvau prieš tris metus, vežė, tik dabar galvoju, kad kaina galėjo padidėti....įdomu....
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 14:06)
o  kiek litais iseina, idomu kokiu kursu skaiciuoja 5605 PLN i lt  rolleyes.gif

0,77... ir dar kazkiek gale ten. pakeite pirmiausiai bankas litus i zlotus ir tada dare pavedima zlotais. o kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 06 06, 10:31)
Joy Club Bodrum - atstumai - Gumbet (1 km), Bodrum (1,6 km).  Kiek skaiciau atsiliepimus, tai pasivaiksciojant lyg ir pakrante visai lengva iki bodrumo nusigauti. vat ir varinesim tark situ kaimuku-miestuku, jei jau veiksti nebus ka. Siaip idomu, kaip bus jura, nes tipo stoja jachtos, tai gali buti mazuto demiu, kiti raso, kad vanduo labai labai svarus. pamatysime patys.

O, tai jums bus prie pat visai Bodrumas thumbup.gif , o mums teks su auto pavažiuot iki jo. Ir Gumbet skaičiau, kad gražus kaimelis. Apie jūrą girdėjau, kad ji švaresnė už viduržemio, o kaip iš tikro- pamatysim vietoj drinks_cheers.gif .
P.S. klausei kitoj temoj apie viešbutį ir kainą, tai -Litera Labranda, o mokėjom - 2 suaugę, 15m. ir 10m. vaikai - 4400 Lt. thumbup.gif - čia su 45% nuolaida mirksiukas.gif . Atsiliepimų ir aš prisiskaičiau pas anglus visokių, bet aš nelabai reaguoju į juos irnesakyk.gif. Žinai kaip anglams- jei nėra mėsainių, tai nėra ką valgyti lotuliukas.gif. Pvz. pernai su vyru ilsėjomės Egipte 5* labai fainam viešbuty, bet kai perskaičiau neseniai lietuvių atsiliepimus, tai vos nenugriuvau doh.gif - apėmė toks jausmas, kad ne tam viešbuty ilsėjaus lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2009 06 05, 23:02)
gal galėtų kas iš buvusiųjų šiais metais Kemero kurorte, pasakyti kiek kainuoja dviejų dienų ekskursija į Kapadokiją? g.gif  iš anksto dėkoju 4u.gif

Kol neveza, sake, nesurenka grupiu. Kainininkuose, net kainos nenurodytos. Tiesa paskutinem dienom, jau zenkliai padaugejo turistu, gal prades organizuoti.

Mes siandien gryzom, tai sedziu apsibliovus su nauju chalatu. Super buvo atostogos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 06 06, 22:26)
Kol neveza, sake, nesurenka grupiu. Kainininkuose, net kainos nenurodytos. Tiesa paskutinem dienom, jau zenkliai padaugejo turistu, gal prades organizuoti.

Mes siandien gryzom, tai sedziu apsibliovus su nauju chalatu. Super buvo atostogos  verysad.gif

Nu neliūdėk friends.gif - bus dar tų atostogų mirksiukas.gif . Geriau pasidalink įspūdžiais ir nuotraukytėm bigsmile.gif .
Atsakyti