Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(laurencija100 @ 2009 06 07, 14:20)
Labutis.Na paskaiciau as cia daug info suzinojau apie depozita tai tiesa mes dabar atgyvenam nes landlordas nenorejo grazinti tai pasiule atgyvent o del priekaistu kas sugadinta tai jis ne zodeliu neuzsimine nes kai atsikraustem sitas namas arode vos ne kaip siaubo filme lotuliukas.gif mes jam ji sutvarkem na ta prasme padarem kosmetini remonta kad patiems jauku butu gyvent tai jis ne zodzio mums nepriekaistavo mirksiukas.gif
na bet as norejau paplepet ne apie ta....
Problemele yra kito namo nuoma verysad.gif  mastau.gif nes jau 3sav.duodames po visokiausias agenturas ir nieko gero kai tik pasakai kad darisies haus benifitus taip ir stop g.gif negalim nieko gudro rasti jei variantas geras tai agentura del benefitu atsako nezinau ka reiks daryt nes jau mazai laiko turim ohmy.gif  g.gif musu rajone tikrai neblogu variantu yra na bet va...kisa jie man tik 5bed ar 4 namus kur as tokius desiu turbut mazai kas nuomuoja dabar tokius verysad.gif

aha, mums ir tp buvo, kai tik uzsimenam agenturai apie HB ir vsio, nenori nuomuot... reik ziuret, kad butu pasiulymai DSS welcome, bet tada namuciu baisumas ir raj neispasakytas. doh.gif
mes nieko nesake, kazkaip pavyko, issimuomavom buta, dar agentas pasake, kad galime kreiptis del Hb ir sutarti parasyta, kad seiminkas nepriestarauja del HB. tik isikelus i buta po dvieju savaiciu nulekem i konsula ir gavom pasalpa i men 200sv, kaip sakoma i to chleb smile.gif
Atsakyti
Jo tai ir mes agenturai nenorejom sakyti,bet girdejom kad veliau galimos problemos,nes ir landlordas gali buti pasidares ant to namo HB o dvieju niekas nedaro smile.gif be to jau busim pasirase sutarty tai niekur nedingsi rolleyes.gif
O viena agentura vakar parode varijanta tai nezinau nuveze pas tokius zmones tipo antras aukstas nuomai, tai patikekit na dar tokio baisaus namo neesu maciusi viskas apipelije susmirde scare.gif scare.gif o agentursikas ir sako tai labai neblogas variantas blink.gif tai as jam sakau tu gal nenormalus bash.gif pas mane vaikutis mazas 2.gif o tu nori kad as gyvenciau supelijuseme name?na aisku nevisos agenturo tokios ira ir geru variantu parodo bet kai pasakai kad HB darysi ir sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2009 06 07, 22:41)
Jo tai ir mes agenturai nenorejom sakyti,bet girdejom kad veliau galimos problemos,nes ir landlordas gali buti pasidares ant to namo HB o dvieju niekas nedaro smile.gif be to jau busim pasirase sutarty tai niekur nedingsi rolleyes.gif
O viena agentura vakar parode varijanta tai nezinau nuveze pas tokius zmones tipo antras aukstas nuomai, tai patikekit na dar tokio baisaus namo neesu maciusi viskas apipelije susmirde scare.gif  scare.gif o agentursikas ir sako tai labai neblogas variantas  blink.gif tai as jam  sakau tu gal nenormalus bash.gif pas mane vaikutis mazas 2.gif o tu nori kad as gyvenciau supelijuseme name?na aisku nevisos agenturo tokios ira ir geru variantu parodo bet kai pasakai kad HB darysi ir sakes doh.gif

o kaip toks variantas? g.gif

http://www.findaprop...p;agentid=13131
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2009 06 07, 16:06)
tai tie 500£ vadinasi Sure start maternity grant, cia mes apie situs snekam ar ne? g.gif

Taip, apie sita pati smile.gif
Ir dabar atidziau perskaiciau ta lapa, is tikruju reik health visitor paraso... Eisim poryt ji gauti rolleyes.gif .
O siaip matyt kol nenusprendzia ar priklauso child tax creditai tai ir neismoka tu sure maternity... Bet ten tikrai parasyta, kad reikia pildyti nors ir dar laukiam sprendimo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvilyte @ 2009 06 07, 22:54)

O siaip matyt kol nenusprendzia ar priklauso child tax creditai tai ir neismoka tu sure maternity... Bet ten tikrai parasyta, kad reikia pildyti nors ir dar laukiam sprendimo...  ax.gif

tai taip siusti gali ir anksciau, bet kaip ir pati sakai, kol nebus atsakymo del child tax credit, negausit sito mirksiukas.gif sekmes laiku viska susitvarkyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 06 08, 04:01)

Labutis.O KOKIE geri variantai ohmy.gif thumbup.gif , bet matai as gi savo tame Harrow ieskau na kad man veliau nereiketu vaiko kelt is vienos mokyklos i kita,tai mano rajone vien nesamones schmoll.gif nezinau mes cia tame rajone jau gana senei gyvenam tai kazkaip nesinori kitur zinai 5zona ramu blush2.gif o musu post kodu tai pati paziurek nieko gero nematyti verysad.gif HA1........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2009 06 07, 20:41)

Bet ar cia legalu toks dalykas? blink.gif g.gif jei jis tuo adresu negyvena,tai kaip jis gali darytis hausingus? cool.gif

Sigeita o kokia dabar tvarka moka hausingus? g.gif ateina i tavo kortele pinigai tiesiai ane? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgolė: 08 birželio 2009 - 12:14
mano sunui jau penki menesiukai, gime skotijoje, jei nesusitvarkiau child benefit pasalpos iki 3 menesiu, ji jau man nuplauke? gal kas zinot? ar vis dar galiu kreiptis del jos? as tiesiog uzmirsau ta child benefita nes gryzom i lt....ir jau nebe tas galvoj man buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2009 06 07, 21:41)
Jo tai ir mes agenturai nenorejom sakyti,bet girdejom kad veliau galimos problemos,nes ir landlordas gali buti pasidares ant to namo HB o dvieju niekas nedaro smile.gif

Landlord niekada negali darytis HB, jei nezinot nerasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2009 06 08, 16:21)
Bet ar cia legalu toks dalykas?  blink.gif  g.gif jei jis tuo adresu negyvena,tai kaip jis gali darytis hausingus? cool.gif
Sigeita o kokia dabar tvarka moka hausingus? g.gif ateina i tavo kortele pinigai tiesiai ane?  g.gif  rolleyes.gif

Labukas.Jo as nemanau kad tai legalu g.gif turbut kad negali gi kitam nuomuoti jei ten pasidares benefitus schmoll.gif bet tada nesuprantu ir tu agenturu koks joms skirtumas kad as noriu pasidaryti g.gif ,juk tik maza dalis bus tu benefitu o ne pilna suma man apmokes konsulas g.gif o jie net kratosi kai pasakai apie HB.
Va ir man idomu butu dar suzinoti kaip ten tuos pinigelius perveda? g.gif ar i mano saskaita ar i landlordo?ir kaip gaunasi sakykim as tous HB pradesiu tik tvarkytis kai issinuomuosim nama o uz kuri laikotarpi jie tuos HB apmoka nuo paraiskos padavimo ar nuo tada pradeda moket kai jau viska suskaiciuoja ir atsiuncia tau patvirtinima kad jie mokes?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikas1230 @ 2009 06 08, 13:28)
mano sunui jau penki menesiukai, gime skotijoje, jei nesusitvarkiau child benefit pasalpos iki 3 menesiu, ji jau man nuplauke? gal kas zinot? ar vis dar galiu kreiptis del jos?  as tiesiog uzmirsau ta child benefita nes gryzom i lt....ir jau nebe tas galvoj man buvo doh.gif

Sveikute smile.gif

nepergyvenk 4u.gif pildyk formą Child Benefit'ams. Viską tu gausi, tik ne nuo gimimo. Kadangi grąžinti pinigėlius už praėjusį laikotarpį galį, bet tik už tris mėnesius nuo padavimo datos. (nu va, kadangi tavo mažiukui jau penki mėnesiukai, tai sumokėtų už paskutinius tris mėnesius ir mokėtu toliau. Taigi gaunasi, kad negautum pinigėlių už pirmus du.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 08 birželio 2009 - 15:40
QUOTE(laurencija100 @ 2009 06 08, 14:18)
Va ir man idomu butu dar suzinoti kaip ten tuos pinigelius perveda? g.gif ar i mano saskaita ar i landlordo?ir kaip gaunasi sakykim as tous HB pradesiu tik tvarkytis kai issinuomuosim nama o uz kuri laikotarpi jie tuos HB apmoka nuo paraiskos padavimo ar nuo tada pradeda moket kai jau viska suskaiciuoja ir atsiuncia tau patvirtinima kad jie mokes?? g.gif

tai pati gali pasirinkti kam perveda, nes jie dazniausiai pasiklausia kam moket.as tai prasiau, kad man pervestu, nes taip lengviau pridet kiek truksta iki nuomos ir sumoket savininkui ax.gif man tai sumokejo nuo tos dienos, kai padaviau prasyma, jie ten ilgai nesvarsto, greit atsakymas ateina mokes ar ne ir kiek,nebent daug popieriu truksta, tai geriau iskart viska jiems sunest, kad jie atsisviestu, taip greiciau bus smile.gif
siaip pinigus perveda i banko saskaita, seniau cekius siusdavo i vokuose, kuriuos reikdavo issigrynint, dabar man rodos jau nebe, o jei neturi banko sask tai tada gal paste duoda g.gif maciau zmones ir ten benefitus gauna g.gif
Atsakyti