QUOTE(TiTiJu @ 2009 10 09, 01:49)

kai as atvaziavau i UK, birzeli nereikejo to ofiso, reikejo tik Ni ir galiu jau dirbti
ta ofisa reikejo visada as ji pries du metus esu issiemusi, tik ji daugelis nesidaro nes tuo metu kai as ji dariau 95 svariukus taupo, nes niekas beveik jo nereikalauja, bet kai pareikalaus tada gali but problemeliu Girdejau, kad kai buvo krize dauguma agenturu tikrino ar turi zmones ofisus pasidare kitaip netregistravo ir mano darbas tada pirma kart patikrinima padare visu darbuotoju prase, kad home ofisaus pristatytu.
Papildyta:
del namo pasalpu tai matyt kaip kokie konsulai, nes kai musu draugai kreipesi, mes buvo salia kartu ejom tai jiems iskart dave kazkokia knyga kuria liepe uzpildyt, kai tik uzpilde vel nuejo ten ir tada jiems istaise klaidas ir susake kokius popierius atsinest ir kai viskas buvo ciki jiems tai truko apie 2sav ir pradejo pinigelius moket
Papildyta:
del pasalpu vienisai , nedirbanciai tikiu, kad gali viska susitvarkyt, kad kol ji nesusiras darbo aji apmokes ir nuoma ir maista, nes mano drauge yra visa tai susitvarkius, bet ji turi ir vyra( jis nelegalas) tai skaitos, kad dirbt negali, o ji augina maza leliuka ir dirbt negali taigi nezinau kaip, per kur , bet jie pertam tikra laika viska susitvarke ir gauna pinigus uz nuoma ir net maistui skiria, o jis dar plius nelegaliai dirba tai jiems gerai gaunas
Papildyta:
dar del vienisu tai cia matyt su tais tikrinimais kaip kur, girdejau, kad Londone tai patikrina karts nuo karto, o va musu kaime

tai zinau viena LT kuri jau 5m cia gimdo naujus vaikus, gyvena su vyru ir nieko skaitos vienisa ir niekas dar jos netikrino, vaiku pavardes ir vyro

nesuprantu kaip jie tokie tupi.
Papildyta:
del self employed tai kiek zinau vien uzsiregistruot nepakanka, reikia ir kazkokias pajamas jam rodit, berot 4000 i metus ( bet cia nezinau tik esu kazka tokio girdejus)