Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(semiuke @ 2009 06 18, 14:16)
pagaliau po 3 menesiu laukimo gavau laiska is job centro del job seekers allowance.
we cannpot pay you becouse you have not paid,or been credited with ,enough class 1 national insurance constribution.we have used the tax year ending 5 april 2007 and 5 april 2008 to assess your claim.we may still credit you with class 1 national insurance constributions if you continue to attend the jobcentre.
ka jie tuom nori pasakyti? tai jeigu as toliau lankysiu darbo birza as busiu priregistruota kaip bedarbe bet prisiregistravusi ar nea?nes man reiks del maternity eit,paskui dar kokia nesamone suvels.plius as dirbu su insurance nuo 2007 metu vasario menesio,nedirbau tik 2 men 2008 metais.negi neuztenka gauti pasalpai?o gal negaunu nes vyra turiu kuris dirba?nieko as nesuprantu doh.gif

Jei vis eisi pasirasynesi, tuomet tau kaupsis NI stazas kaip kad dirbi ax.gif
Taip pasalpa jums nepriklauso nes neimokejot pakankamai NI nuo 2006 04 iki 2008 04...norint gauti JSA reike but pradirbus du metus full-time ir pilnai mokejus NI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 06 18, 16:49)
Jei vis eisi pasirasynesi, tuomet tau kaupsis NI stazas kaip kad dirbi  ax.gif
Taip pasalpa jums nepriklauso nes neimokejot pakankamai NI nuo 2006 04 iki 2008 04...norint gauti JSA reike but pradirbus du metus full-time ir pilnai mokejus NI  mirksiukas.gif

ohoho net nezinojau ,visi sake kad metus tereikia.mmm tai dabar kol einu pasirasineti tai skaitosi kaip kas darbo stazas man eina?ir kad gausiu maternity dekretines?ar taip?
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2009 06 18, 15:21)
ohoho net nezinojau ,visi sake kad metus tereikia.mmm tai dabar kol einu pasirasineti tai skaitosi kaip kas darbo stazas man eina?ir kad gausiu maternity dekretines?ar taip?

Teisingai daug kas daug ka sako, bet nezino iki galo doh.gif
MA ce vel tau reikes pildyt kitas formas ir jei busi isdirbus 26 sav is testiniu 66 tai mokes (gal sav. skaicei jau ir pasikeite tikslei nepamenu g.gif )
Na as tovo vietoje tai vis pasirasineciau, vienaip ar kitaip tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti

Nebutinai taip.Norint gauti maternity allowance reikia buti isdirbus bent 26 savaites be pertraukos ( is 66 savaiciu iki gimdymo ) ir tureti SMP1 forma is savo darbdavio, taip pat 13 algolapiu...
Atsakyti

gal gali parasyti kiek esi pradirbus ir kiek valandu i savite dirbai?kada nustojau dirbti. nes norint gauti dekretines tai turi but pradirbus 26 savaites is 66svaiciui(66 savaites skaiciuojasi nuo vaiko gimimo dienos (numatytos)atgal 66savaites) tada turetu gauti.reiks jiems nusiusti 13 pislupu uzpildyti forma
http://www.jobcentre...008115.xml.html

tikiuos atvers si puslapi pasiskaityk mirksiukas.gif

tam puslapeli rasi ir forma kuria galesi atsiprintinti ir reikia uzpildyti ir nusiusti jiems.bet nesiusk per anksti nes grazins mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip dejom tai visos trys apie ta pati blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikekimes pades ax.gif
Papildyta:
apie nestumo popierius siek tiek zinau. ax.gif
bet gal kas man galetu padeti del tax susigrazinimo. nes ten vis dar esu zalia blush2.gif
kiek suprantu galima susigrazinti permoketus,arba tipo visus.bet jai susigrazini visus tipo turi jau isvykti i lietuva ir ten pasilikti nes cia nebegalesi dirbti kazkuri laika. o jei susigrazini tik permoketus tada gali lik cia ir gyvent toliau(as taip suprantu) bet jei as susigrazinsiu permoketus ar gausiu working tax children tax, house and council tax benefict ir kitus benefiktus.as nieko nebesuprantu,nezinau ar susigrazinti ar ne blush2.gif
Atsakyti
sirma, visu pirma, ar esi tu juos permokejusi? smile.gif Jei taip, tai galima susigrazinti, ir tai niekaip neatsilieps pasalpoms.Jei nori cia likti gyventi, tai visu susigrazinti negali.
Atsakyti
QUOTE(sirma @ 2009 06 18, 15:52)
Papildyta:
apie nestumo popierius siek tiek zinau. ax.gif
bet gal kas man galetu padeti del tax susigrazinimo. nes ten vis dar esu zalia blush2.gif
kiek suprantu galima susigrazinti permoketus,arba tipo visus.bet jai susigrazini visus tipo turi jau isvykti i lietuva ir ten pasilikti nes cia nebegalesi dirbti kazkuri laika. o jei susigrazini tik permoketus tada gali lik cia ir gyvent toliau(as taip suprantu) bet jei as susigrazinsiu permoketus ar gausiu working tax children tax, house and council tax benefict ir kitus benefiktus.as nieko nebesuprantu,nezinau ar susigrazinti ar ne  blush2.gif

Tai del susigrazinimo teisingai supratai, du varijantai smile.gif
Bet pirma issiaiskink ar tu esi permokejus tax, nes labai mazai kas permoka jei esi employee, dirbai kompanijoje....nes jei uzpildysi forma tau tax office perskaiciuos ir duos atsakyma, kas dazniausei buna kad tax esi sumokejes gerai ir nieko nepriklauso, bet zinau keleta atveju kai gavo lapuka susimoketi tax nes pasirodo buvo nedamoketa unsure.gif taip kad atsargei mirksiukas.gif
O sis permokos susigrazinimas neturi nieko bendro su kitom pasalpom ax.gif
Atsakyti
[quote=sirma,2009 06 18, 17:52]
gal gali parasyti kiek esi pradirbus ir kiek valandu i savite dirbai?kada nustojau dirbti. nes norint gauti dekretines tai turi but pradirbus 26 savaites is 66svaiciui(66 savaites skaiciuojasi nuo vaiko gimimo dienos (numatytos)atgal 66savaites) tada turetu gauti.reiks jiems nusiusti 13 pislupu uzpildyti forma

tikiuos atvers si puslapi pasiskaityk mirksiukas.gif

siaip i londona atvaziau 2006 09 04,pradejau dirbti iskarto,bet insurance susitvarkiau gal kai buvo vasario menuo(na iki vasaros),o gal net veliau nepamenu db tiksliai.siaip dirbau viesbutyje,ir kaip dokuose raso 40 val,bet taip tikrai nebuvo,nes pacios zinot kaip su viesbuciais buna.paskui teko palikti man agentura viesbuciu ir nuo 2008 09 01 iki 2008 11 17 niekur nedirbau laukiau kol darba koki gausiu.gavau ir dirbau iki balandzio 7.nes atleido.nuo tos dienos sedziu darbo birzoj.p.s.paskutiniam darbe 40 val i sav pradirbdavau.tai kaip cia bus su manim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2009 06 18, 16:28)

siaip i londona atvaziau 2006 09 04,pradejau dirbti iskarto,bet insurance susitvarkiau gal kai buvo vasario menuo(na iki vasaros),o gal net veliau nepamenu db tiksliai.siaip dirbau viesbutyje,ir kaip dokuose raso 40 val,bet taip tikrai nebuvo,nes pacios zinot kaip su viesbuciais buna.paskui teko palikti man agentura viesbuciu ir nuo 2008 09 01 iki 2008 11 17 niekur nedirbau laukiau kol darba koki gausiu.gavau ir dirbau iki balandzio 7.nes atleido.nuo tos dienos sedziu darbo birzoj.p.s.paskutiniam darbe 40 val i sav pradirbdavau.tai kaip cia bus su manim? ax.gif

tiesa kada tau gimdyti?nes kitaip negaliu paskaisiuoti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(uk-girl @ 2009 06 18, 16:04)
Tai del susigrazinimo teisingai supratai, du varijantai  smile.gif
Bet pirma issiaiskink ar tu esi permokejus tax, nes labai mazai kas permoka jei esi employee, dirbai kompanijoje....nes jei uzpildysi forma tau tax office perskaiciuos ir duos atsakyma, kas dazniausei buna kad tax esi sumokejes gerai ir nieko nepriklauso, bet zinau keleta atveju kai gavo lapuka susimoketi tax nes pasirodo buvo nedamoketa  unsure.gif taip kad atsargei  mirksiukas.gif
O sis permokos susigrazinimas neturi nieko bendro su kitom pasalpom  ax.gif

dekui. mirksiukas.gif kai buvau nuejus pasimti to lapo uzpildyti,man sake kurie p45 p60 yra gerai kurie permoketi. tik beda kad as neprisimenu kur kurie? blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif .nes juos turiu uz tris metus. tai dabar nezinau kuriuos siusti kuriuos ne g.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=sirma,2009 06 18, 19:42]
tiesa kada tau gimdyti?nes kitaip negaliu paskaisiuoti? blush2.gif
Papildyta:
man gimdymas spalio 17 diena.aciu labai uz pagalba nes jau plaukus raunuosi verysad.gif
Atsakyti
Va cia galima mazdaug paziuret ar permoketa tax
http://www.audita.co....php#calculator
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2009 06 18, 18:55)
man gimdymas spalio 17 diena.aciu labai uz pagalba nes jau plaukus raunuosi verysad.gif

koks sutapimas man ir ta pacia diena gimgyti. thumbup.gif mirksiukas.gif gal zinai ka turesi?mums sake bus berniukas nestuke.gif

tai va as taip manau kad tau priklauso ne nuo liepos sestos iki spalio 17 tu kaip ir pradirba 26dienas. jei gerai suskaiciavau. tu tik nedirbai nuo rugsejo iki lapkricio. tau reikia uzpildyti forma ir liepos 11 diena issiusti ir laukti atsakymo.

pats paskutinis tam puslapiuke parsisiusk ir atsiprintink. ten viskas parasyta ir dar lius yra ta forma mirksiukas.gif uzpildymui
sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Astulyte28 @ 2009 06 18, 21:03)
Va cia galima mazdaug paziuret ar permoketa tax
http://www.audita.co....php#calculator

dekui 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti