Įkraunama...
Įkraunama...

TV veidai

Įdomu būtų sužinoti, kurie lietuviškų ar kitokių laidų vedantieji jums atrodo profesionaliausi, kurių laidas žiūrite su malonumu?
Man geriausiai žiūrisi A. Kudabienė (iš "SROVIŲ"),
G. Sviderskytė, M. Veselis, V. Čereškienė, o, pavyzdžiui,
E. Mildažytė, Pečiulienė, L. Gradauskienė, Kiliuvienė, dar ta vedančioji, kur neprofesionaliai veda "Mamos dienoraštį" ir ypatingai žurnalistė R.Plumpienė, kuri veda laidas apie gyvūnus ir dar kažkokią, nepamenu pavadininimo, ji taip neužtikrintai, nepasitikinčiai kalba, lyg nenatūraliai pataikautų žiūrovui  ;D, visiškai ne kas, nenatūralios grimasos, tiesiog kažkoks nesuderinamumas tarp asmenybės ir to, kaip kalba, gerstikuliuoja :smile.gif.
Dar neblogai laidą veda vedančioji iš "Ievos pievų".Na, ir labai žaviuosi D. Nogijevo laidų ("Okna") vedimu  ;).O va A. Stonytės (IŠ 'GRIETINĖLĖS", jei tiksliai pasakiau pavardę), Elados ir Stašaitytės  vedamos laidos erzina jau vien jų džeržgenčiu, nemaloniu, lyg prarūkytu  balsu :smile.gif
Atsakyti
As tai pirma vieta atiduociau J. Statkeviciui, kai jis vede grazuoliu konkursa! As manau kad tokiu renginiu vedejai turi buti tikrieji profesionalai ir nedaryti gedos visai televizijai. >:(
Atsakyti
aš dar prisiminiau tokį nevykusį vedantįjį 'Jaunųjų talentų konkurso", jo balsas tai stiprus, geras (bet gal geriau tiktų dainuoti, o ne laidas vesti), bet jis neprofesionaliai, pasimetęs veda konkursą ir dainų dainelę vesdamas daug pavardžių iškraipė (matyt, iš susijaudinimo  :smile.gif), jo vedimo stilius kažkuo panašus į Kernagio (kuris irgi nesižiūri ant scenos :smile.gif), o Statkevičiuas vedamo šou, gaila, bet nemačiau
:-[.Nepaminėjau, kad labai patinka ir Nomedos laidų vedimas, nors pačios temos kartais būna visai s  :smile.gif...
Atsakyti
O man peciulienes - Kurienes ivaizdis labai patinka, ir jos manieros ir lada pati  ;D. Be jos laida prarastu man dali zavesio.
Nepatinka man "Abipus sienos" vedeja, (neatsimenu pavardes) netinka ji ten kaip man atrodo. Labiausiai nepatinka kaip Vaitiekunas "Kas laimes milijona" veda, jau prie to tai niekaip negaliu priprast, va Lietuvos ryto Tv jis kuo puikiausiai tinka, o tam zaidime a ne kaip.
Anksciau karts nuo karto (kai rytais kankindavo nemiga  :D) zvilgteledavau i "ryto tra lialia" tai nors pati laida vezi vare, vedeja man labai patiko, labai tiko jai tas maivymasis ir suvaikejimas.
Dabar neatsimenu kas dar, bet kai atsiminsiu butinai parasysiu  ;)
Atsakyti
na,mane kas llabai nervina,tai siaurusevicius.kai pamaciau pirma kart,tai pagalvojau,kad laida iskart bankrutuos.ir kaip taip ispopuliarejo?nesuprantu.na ,dabar jau apsipratau,o gal jis ismoko normaliau kalbet?tas pirmas kartas tai man istrigo,liezuvis neapsivercia,uzsikirtineja,laidos dalyviams neleidzia sakinio pabaigt ir pats daugiau kalba negu reikia.
del stankeviciaus,ar kaip jis ten,tai pritariu.buvau pakraupusi.na,bet gal jam tai pirmas toks renginys buvo.......
kas cia dar toks ispudingas?na,tiesa ,dviracio ziniu negaliu ziuret.man ten serenas ir tas pylipukas tai .....veeeeeeeeeeee.....tiesiogine ta zodzio prasme.juokeliai gal ir nieko butu,bet tie judesiai,balsai...fui fui fui.

patinka sroviu vedeja.ir nomeda kazkaip normaliai...naturaliai ji man kalba.
Atsakyti
man labai nepatinka sie vedejai: is mamos dienorascio(kazkaip atrodo visai laidai nesiruosusi kalba), vaitiekunas nepritampa prie zaidimo, serenas vaidina labai juokinga, bet nam nelabai , o ypas nesimpatiskas tai vedejas is veto....be zodziu... gradauskiene is laidos prie kavos-taip greit ir daug sneka, kad nesuprantu. is arbatos klubo ta aiste-man ji panasi is multiko i pajaca, kuris juokiasi...(nepykit, jei ka uzgavau, gal pazystami esat...)
o labai patinka prof. kazlauskas, kur veda laida apie gyvunus, nomeda, peciuliene-kuriene wink.gif, valinskas, bruzas(is liet. ryto)
. tai tiek mano pastebejimu wink.gif
Atsakyti
Na apie radijo laidu vedejus pakalbam...
Atsakyti
Man tai ypac patinka tokia radijo vedeja Jurga, tik neatsimenu kurioj rodijoj ji dirba, nes pastaruoju metu vis negirdet jos, sake kad dukrele pries 3 men pagimde  ;) ;D
Atsakyti
;D...aišku, apie ką kalbam  ;)
Atsakyti
Kalbant apie radijo - televizijos vedejus man labai patinka M.Shmitas, gal kas matet girdejot..simpatiskas vyriokas... wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai apie laidu VEDEJUS negaliu daug pasisakyti, - butu neobjektyvu, nes daug tarp ju draugu, pazystamu arba nemegstamu pazystamu.
Norejau tik pasakyti, kad skiriasi profesionalu vedimas ir "I sou bizni" staiga isokusiuju. be to visada labiau vertinu tiesioginio eterio vedejus - va tada ir isryskeja, kas tikras profas.
Nusupykit, bet negaliu susilaikyti su pastaba - VEDEJAS o ne "VEDANTYSIS"  ;)
Atsakyti
Labai gaila,taciau LT neturiu jokiu idealu,neturiu is ko mokytis,semtis patirties,na net pakopijuot neturiu ko... :smile.gif
Labai imponuoja  BBC vedejai. O LT dauguma "jaunikliu" per daug susireiksmine,suzvaigzdeje...Dar ziauriai nepatinka tas nuolatinis vedeju "migravimas" is kanalo i kanala...
Atsakyti