Tikrai tie zrazai, kaip blynai. Net nepagalvojau is pradziu..
O tavo jautiena labai skaniai atrodo.
Kokia jautienos mesa dedi, kad greitai iskeptu ir nebutu kieta bei tampri? Man patinka si mesa, bet vis nepataikau geros nupirkti..
Pirkau jautiena specialiai supjaustyta guliasui! Bet manau, svarbiausia ilgai patroskinti ir tiek. Kai apkepi ir kokia valanda patroskini, tai visada buna minksta, jei supjaustyta gabaleliais. Jei didesni gabaleliais, tai reiketu ilgiau troskint. Arba jei kepi orkaiteje tai gerai pirma apkepti, tada apvirti ir uzbaigti orkaiteje, tada visada buna gerai. Arba naudoti versiena, kuri daug minkstesne.
aisku
Vištytę pirkau jau prieskoniuota, tai tik įdėjau į folgą ir dar užpyliau saldžiarūgščio padažo su ananasais ir kepiau orkaitėje. Prieš valgant dar užsipylėm ti pačio padažo
gal pravers kuriai
QUOTE(skorpea @ 2009 06 07, 17:28)
sveikos mergaites norejau paklausti ar krokodilas is saldytos teslos nesigautu nemoku mielines padaryt man cia kazkokia mistika
gautųsi, tik ne taip graziai kaip iš mielinės o ją padaryti tikrai labai lengva, pabandyk kaip tik šiandien dariau mielinė tešlą, puikiai pavyko
Cukiniju ir surio tortilla:
cukinijos
svogunas
kiausiniai
suris
cesnakas
Apkepinti svieziais cukinijas su svogunu ir cesnaku,troskinti ant letos ugnies su megiamais prieskoniais
isplakti kiausinius ir imaisyti tarkuota suri,uzpilti ant cukiniju.... ir kepti ant letos ugnies
tada apversti uzdengus lekste ir toliau kepti
ir valgyt silta/salta
Vistienos verinukai
vistos file
paprika
svogunas
ismarinuoti mesa megiamu budu ( as dariau su soja,medum ir ciobreliais) ir verti ant iesmo kartu su papriku ir svogunu gabaliukais.Kepti ir valgyt
cukinijos
svogunas
kiausiniai
suris
cesnakas
Apkepinti svieziais cukinijas su svogunu ir cesnaku,troskinti ant letos ugnies su megiamais prieskoniais
isplakti kiausinius ir imaisyti tarkuota suri,uzpilti ant cukiniju.... ir kepti ant letos ugnies
tada apversti uzdengus lekste ir toliau kepti
ir valgyt silta/salta
Vistienos verinukai
vistos file
paprika
svogunas
ismarinuoti mesa megiamu budu ( as dariau su soja,medum ir ciobreliais) ir verti ant iesmo kartu su papriku ir svogunu gabaliukais.Kepti ir valgyt
Lasisos file baltajam vyne
Lasisa uzmarinuoti su cesnaku ir petrazolem ir pipirais,palikt nakciai
Ideti i inda kartu su kokia darzove ( as dejau pomidora,svogun ir cukinija) .uzpilti baltu vynu,kad apsemtu ir kepti orkaiteje apie 30min.
ir valgyt:
Vistiena su saldytom darzovem
Vista paprieskoniuojam ir apkepinam,tada suberiam saldytu darzoviu rinkini ir kario prieskonius ir baigiant troskintis grietinele.
Lasisa uzmarinuoti su cesnaku ir petrazolem ir pipirais,palikt nakciai
Ideti i inda kartu su kokia darzove ( as dejau pomidora,svogun ir cukinija) .uzpilti baltu vynu,kad apsemtu ir kepti orkaiteje apie 30min.
ir valgyt:
Vistiena su saldytom darzovem
Vista paprieskoniuojam ir apkepinam,tada suberiam saldytu darzoviu rinkini ir kario prieskonius ir baigiant troskintis grietinele.
vištienos vėrinukai kepami orkaitėje, ar keptuvėje?
QUOTE(Mintibutė @ 2009 06 08, 00:45)
Lasisos file baltajam vyne
Atrodo skaniai, ir lengvai paruošiama Kokį vyną naudojot, sausą, pusiau ar saldų ? ir koks daržovių skonis kai troškinasi vyne ? Norėčiau pabandyt pasigamint, tik bijau sugadinti produktus su improvizacijom
QUOTE(Olesta @ 2009 06 08, 06:52)
vištienos vėrinukai kepami orkaitėje, ar keptuvėje?
ir man sis klausimas iskilo. Taip skaniai atrodo, ir tiktu tokia diena kaip vakar kai negali kojos is namu iskelt.
Greit iskepa?