Įkraunama...
Įkraunama...

Pankai, gotai...

QUOTE(Egle22 @ 2008 03 12, 18:27)
Gal reiketu pradeti nuo to, kad pati is ju nesityciotum - tada ir laikai gales pradeti keistis, kaip sakei  g.gif

Nesuprantu kazko tavo rasinelyje - baisus tatuiruoti, auskaruoti, t.t.  blink.gif Kai per Zinias rodo apsivertusias masinas, prievartautojus ar girtus sudauzytus snukius, jie buna nei auskaruoti nei tatuiruoti  g.gif Gal mamytes jiems labai draude 'issidirbineti'?

Is esmes - visa tai yra skonio reiklas. Man, asmeniskai, yra slykstu kai 10metes mergaites yra rengiamos kaip 18metes, o 18metes jau atrodo kaip senos bobos arba kaip prostitutes.. O tokiu LT gatvese - daug daug daug ...  lotuliukas.gif
Papildyta:
O tavo antro vaiko antras vardas tikrai Sexi????

as is ju nesitycioju schmoll.gif bet man jie baisus schmoll.gif
kalba ne apie prievartautojus ,jau ne taip mane supratot schmoll.gif
butent,tai-skonio reikalas drinks_cheers.gif man irgi yra slykstu tai ka paminejai apie vaiku apranga,apranga turi buti pagal vaiko amziu drinks_cheers.gif
juk parasyta -JORKIUKE (t.y Jorksyro Terjero veisles kalyte) vardu Sexi biggrin.gif ji man kaip antras vaikas,nes labai daug demiasio ir prieziuros reikalauja blush2.gif
Atsakyti
nei mainstream'as, nei neformalai, nei neutralai nėra vieni už kitus kažkuom geresni ir blogesni. nesvarbu kokį stilių pasirinks, vistiek paauglystėj pridarys tėvams vienokių ar kitokių problemų. visos chebros rūko, geria, keikiasi, ir daro nesąmones, tiek gotai, tiek fyfos. gal konkrečios mamos nuomone dukrelė fyfa atrodys priimtiniau negu kokia pankė, bet abejoju, ar nekils problemų dėl pvz. kepinimosi soliariumuose.
Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 03 11, 19:54)
kartais gotės merginos atrodo labai gražiai thumbup.gif

Tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
Na, bet ką manot pvz apie Emo ?
Kaip jums atrodo ar NORMALUS elgesys jiems yra pjaustytis riešus ? unsure.gif
Man tai baisu.. Šiaip apie juos esu labai daug girdėjus, ir pažinti teko tai nežinau...
Jau ten daugiau gyvenimo būdas, nej stilius...
Papildyta:
Aš tai išvis netoleruoju tų taturuočiu.. Auskarai tai dar dar... Bet man tai baisiausia kaip elgiasi tas jaunimas... Šlykštu net pažiūrėt kas darosi.. Ankščiau taip nebuvo, bet aišku su laiku viskas keičiasi...
Atsakyti
Kaip jums atrodo ar NORMALUS elgesys jiems yra pjaustytis riešus ?

čia tas riešų pjaustymasis, tai tik šiaip skiedimas.. ai, teko matyt vienus "supjaustytus" 13metės riešus (bintas flomasteriu apspalvintas biggrin.gif )..
čia maždaug iš tos srities, kaip metalistai "masinio naikinimo ginklus išradinėja" biggrin.gif

Bet man tai baisiausia kaip elgiasi tas jaunimas... Šlykštu net pažiūrėt kas darosi.. Ankščiau taip nebuvo, bet aišku su laiku viskas keičiasi...

tas jaunimas? neformalusis? po kaip "formalieji" atvirai prie laiptinės alaus bambalį damušinėjantys? o visais laikais visko buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DakoOta @ 2008 04 14, 14:08)
Na, bet ką manot pvz apie Emo ?
Kaip jums atrodo ar NORMALUS elgesys jiems yra pjaustytis riešus ?  unsure.gif
Man tai baisu.. Šiaip apie juos esu labai daug girdėjus, ir pažinti teko tai nežinau...
Jau ten daugiau gyvenimo būdas, nej stilius...
Papildyta:
Aš tai išvis netoleruoju tų taturuočiu.. Auskarai tai dar dar... Bet man tai baisiausia kaip elgiasi tas jaunimas... Šlykštu net pažiūrėt kas darosi.. Ankščiau taip nebuvo, bet aišku su laiku viskas keičiasi...

kiek jum metų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DakoOta @ 2008 04 14, 15:08)
Šlykštu net pažiūrėt kas darosi.. Ankščiau taip nebuvo, bet aišku su laiku viskas keičiasi...

o va tik nereikia peikt velesniu kartu..
pirma- paugleste yra pasaulio tyrimas, juodi rubai, eiliu kurimas, zalojimasis, alhoholis..paaugliai kaip ir kudykiai ''ragauja'' pasauli- suprate, pakyla pakopa
tai kad mes to nedarem, nereishkia kad mes geresni
mano mamos karta baisejosi musishke, o ka ash manau apie jos karta- prarasta- pikti, nepatenkinti, o kaip gamta tershia- mano karta rushiuoja, o jie...
kai rinkau parashus vaiku aikstelej, pasirashe is 5 namu 3 pensininkai ir vos keli vyresni nei 40m, o kiti tiesiai sviesiai pasake, kad ju vaikai jau uzauge ir jiems nereikia aiksteles..mol- tavo vaikai- tavo problemos- nors ju vaikai aiksteles turejo, patys ima viska ir dar reikalauja..o ka duoda apart uzgauliojimu?
tad gal jaunimas ir atrodo keistai, bet sviesus vidumi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 16 balandžio 2008 - 16:03
QUOTE(Awita @ 2008 03 11, 19:05)
Paauglysteje mano dukra bande buti gote. Padejau tuo, kad pirkdavau rubus, artimus siam stiliui, bet ne tokius klaikius, rasdavau nematytu ir idomiu. Kadangi plauku ir akiu nedazydavo, atrode visai kulturingai. Dabar tik nusisypso prisiminus tuos laikus.

Pažįstama situacija. Mano brangiausioji sesytė ankstyvoj paauglystėj irgi buvo susidomėjusi gotų kultūra. Rengėsi juodai, bet tikrai ne klaikiai, ir dažėsi retai, bet labai saikingai. Patiko jai ir ale ,,gotiška" muzika...Bet..buvo (ir liko) nepaprastai draugiška ir šviesi asmenybė... O dabar, irgi tik nusišypso prisiminus tuos laikus smile.gif
Taip kad , jei domiesi kažkokia kitokia kultūra nebūtinai turi būti ,,žlugęs" ar kažkoks klaikus žmogus...
Atsakyti
Na mano nuomone tie visi pankai ir gotai man atrodo šiek tiek agresyviai . Paaugliu toks metais kai jie neturi kaip save išsireikšti tai tokiais ir tampa , kad į save atkreiptų dėmesį dry.gif thumbup.gif Nematau tame blogumo praeis tas amžius ir viskas bus gerai irnesakyk.gif sleep.gif
Atsakyti
as nelabai emgstu tokisu stilius nera amn garzu bet toleruoju ir jei mano dukra nsuprestu primciau juk jos gyveniams ne manoir del aprangos nesipykciau na nealbai noreciua bet leisciau
Atsakyti
Mano dukra,kai jai buvo 8 su puse pareiske:"kai man bus 13m as busiu gote".
Ir dabar tos mintie neatsisako.Ji dar nesupranta,tikriausiai,kad gotai-tai ne tik juodi drabuziai doh.gif
Atsakyti
Mano vyriausioji dukra skine nieko blogo tame nematau,tegul smile.gif Nesuprantu kaip tėvai gali varžyti vaiką neleisti reikštis apranga.
Atsakyti