Aš manau, kad ji mato.
Dar norėčiau paklausti, nes nežinau per daug apie tuos gotus, ar jiems būdinga kalbant įterpti kokį nors anglišką žodį, frazę? Nes mano sūnus nuolat, kai su juo kalbu sako: Problems?
QUOTE(anonime123 @ 2011 01 03, 15:20)
Aš manau, kad ji mato.
Dar norėčiau paklausti, nes nežinau per daug apie tuos gotus, ar jiems būdinga kalbant įterpti kokį nors anglišką žodį, frazę? Nes mano sūnus nuolat, kai su juo kalbu sako: Problems?
Nesvarbu kaip jis kalba. Dabar pastebėjau dauguma jaunimo taip šneka, juk tai labai "krūta".

O kiek jūsų vaikinui metų?
Nesuprantu, kas čia per mada...
16 metų.
16 metų.
o pas medikus ar lankėtės? ne dėl gotų, o dėl viršsvorio. nes tai ne tai kad negražu, o labai nesveika, ypač tokiam jaunam. jūsų vietoj, vyčiau aš jį nuo kompo sportuoti.

Lankėmės neseniai. Šiaip dėl sportavimo gera mintis. Reikės ką nors pasiūlyt.

Sportas padėtų ne tik svorį numesti, bet ir jėgų daugiau įgautų, prasimankštintų.
Gal iš pradžių nepatiktų, bet vėliau savo noru sportuos. Tad belieka palinkėti sėkmės kalbantis su sūnumi.

Tai va, neseniai kalbėjausi su savo sūnum. Sakė norėtų lankyti plaukimą, kas man yra šiek tie keista.

Pasirodo ne taip sunku buvo jį prakalbinti
O jis gal jau seniau buvo pagalvojęs apie sportą?

Gali būti, bet tikrai ne apie plaukimą. Kai buvo aštuonerių norėjo būt tenisininku.

Na gal ir įdomu plaukimas.
o vėliau galėtų ir savo norėtą tenisą žaisti

Sveiki!
Plaukimas yra ištiesų labai sveikas sportas. Jei plaukioji tai nugara yra truputį pasitiesina. Šiaip visiškas brolis metalistas, sesė kažkas tarp metalo ir panko. O aš? Net nežinau rūbų stiliaus neturiu na tiesa saknt turiu skyriuosi tuo, kad niekada gyvenime aš esu neturėjus jokios garsios firmos drabužių na nebent batų. Nes mane tas dalykas juokina kai klasiokės giriasi kokia brangia suknele. Tiesiog raitausi iš juoko. Aš esu toks žmogus kuriam pasididžiavimą sukelia drabužis ar baitai patvarūs ir nebrangūs. Tai vatoks mano drabužių stilius. Muzika gotiška, pankiška, metalas, rokas. Man tai visiška ramybė. Jei jūsų vaikas yra gotas ar pankas tai dar nereiškia, kad nusimokins ar neįstos į universitetą. Vaiku reikia tikėti ir jam nedaryti nuolaidų. Nes jei darot nuolaidas tai ir bus bėda, nes ir nebūdamas pankas ar gotas metalistas tiesiog iš tų vadinamųjų gerų šeimų gali nueiti šunkeliais. Ačiū už dėmesį.
Plaukimas yra ištiesų labai sveikas sportas. Jei plaukioji tai nugara yra truputį pasitiesina. Šiaip visiškas brolis metalistas, sesė kažkas tarp metalo ir panko. O aš? Net nežinau rūbų stiliaus neturiu na tiesa saknt turiu skyriuosi tuo, kad niekada gyvenime aš esu neturėjus jokios garsios firmos drabužių na nebent batų. Nes mane tas dalykas juokina kai klasiokės giriasi kokia brangia suknele. Tiesiog raitausi iš juoko. Aš esu toks žmogus kuriam pasididžiavimą sukelia drabužis ar baitai patvarūs ir nebrangūs. Tai vatoks mano drabužių stilius. Muzika gotiška, pankiška, metalas, rokas. Man tai visiška ramybė. Jei jūsų vaikas yra gotas ar pankas tai dar nereiškia, kad nusimokins ar neįstos į universitetą. Vaiku reikia tikėti ir jam nedaryti nuolaidų. Nes jei darot nuolaidas tai ir bus bėda, nes ir nebūdamas pankas ar gotas metalistas tiesiog iš tų vadinamųjų gerų šeimų gali nueiti šunkeliais. Ačiū už dėmesį.

QUOTE(comfanta @ 2011 01 04, 11:56)
Jei jūsų vaikas yra gotas ar pankas tai dar nereiškia, kad nusimokins ar neįstos į universitetą.
Mano dukra tikra pankė, sunkus vaikas, bet mokosi, ir stengiasi viską suprasti, nes žino, kad kitaip gyvenime nieko nepasieks. Visada ja tikiu, nes nuo subkultūrų nepriklauso ar mokysis ar ne.