Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Delusion @ 2009 07 15, 15:16)
Yra kelių, su foline rūgšim rodos ir be. Ta kur be, kramtoma ir vaikams galima duoti. Tik su foline tai nėra lenkų linijoj, pas vokiečius rodos yra. Jei suklydau, pataisykit.

man geriau su vit. C, gydomoji (jei tik nenusišneku g.gif ), nes folinės nebereikia II trimestre
Atsakyti
Man gydytoja liepe gerti folines rugsties, nors nutrilite vitaminus naudoju jau keli metai, vis tiek nezinau ka cia man reiktu gerti. Gal galit man padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2009 07 15, 16:24)
Man gydytoja liepe gerti folines rugsties, nors nutrilite vitaminus naudoju jau keli metai, vis tiek nezinau ka cia man reiktu gerti. Gal galit man padeti  ax.gif

Kuriuos ntrilite vitaminus naudoji? gelezi? Jei vartoji gelezi, o tyrimai rodo, kad vis tiek reikia folines rugsties, tuomet tau reikia gelezies su foline rugstimi, kurios yra vokieciu linijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 15 liepos 2009 - 16:18
o tai sakykit kuom skiresi lenkiska linija nuo vokiskos g.gif blush2.gif ar ten prekes kitokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2009 07 15, 20:03)
o tai sakykit kuom skiresi lenkiska linija nuo vokiskos g.gif  blush2.gif ar ten prekes kitokios blush2.gif

pasirasiusi sutarti lenkiskoje linijoje, bet domintu kas galetu issamiai paaiskinti kuo sios linijos skiriasi ?
Atsakyti
Lenkiska ir vokiska linijos beveik nesiskiria. Tiesiog vokiska linija parsiveza prekes is Vokietijoje esanciu sandeliu, o linkijos linija - is Lenkijos. Skiriasi pristatymo laikas ir galbut kaina, del kainos tiksliai nezinau, bet manau, is Vokietijos turetu truputi brangiau kainuoti. Pristatymo terminai skiriasi tuo, kad is Lenkijos prekes gauname per 3-4 dienas, o is Vokietijos keliauja 2 savaites. Prekiu asortimentas skiriasi labai nedaug. Bent jau as zinau tik viena skirtuma - vokieciu linijoje yra gelezis su foline rugstimi, o lenkijos linijoje - ne, nes Lenkija neleidzia ivezti sio papildo del to, kad pati toki gamina. Taip sakant, netoleruoja konkurencijos smile.gif Jeigu yra dar kokiu nors skirumu, tai vii jie - del vietines politikos ir istatymu, tiesiog lenkai kai kuriais dalykais neleidzia prekiauti todel, kad patys ta produkcija gamina. O pacios Amway prekes vienodos ir Vokietijoje, ir Lenkijoje - i sandelius jos atkeliauja is tos pacios Amerikos, viskas gaminama ten.

Daugiau skirtumu nezinau, gal senbuviai daugiau apie tai zino smile.gif Pvz Delusion bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 15 liepos 2009 - 19:31
QUOTE(linabalt @ 2009 07 15, 20:31)
Lenkiska ir vokiska linijos beveik nesiskiria. Tiesiog vokiska linija parsiveza prekes is Vokietijoje esanciu sandeliu, o linkijos linija - is Lenkijos. Skiriasi pristatymo laikas ir galbut kaina, del kainos tiksliai nezinau, bet manau, is Vokietijos turetu truputi brangiau kainuoti. Pristatymo terminai skiriasi tuo, kad is Lenkijos prekes gauname per 3-4 dienas, o is Vokietijos keliauja 2 savaites. Prekiu asortimentas skiriasi labai nedaug. Bent jau as zinau tik viena skirtuma - vokieciu linijoje yra gelezis su foline rugstimi, o lenkijos linijoje - ne, nes Lenkija neleidzia ivezti sio papildo del to, kad pati toki gamina. Taip sakant, netoleruoja konkurencijos smile.gif Jeigu yra dar kokiu nors skirumu, tai vii jie - del vietines politikos ir istatymu, tiesiog lenkai kai kuriais dalykais neleidzia prekiauti todel, kad patys ta produkcija gamina. O pacios Amway prekes vienodos ir Vokietijoje, ir Lenkijoje - i sandelius jos atkeliauja is tos pacios Amerikos, viskas gaminama ten.

Daugiau skirtumu nezinau, gal senbuviai daugiau apie tai zino smile.gif Pvz Delusion bigsmile.gif

aš ne senbuvė, aš tik sena šių produktų vartotoja, o versle - labai trumpai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 15 liepos 2009 - 21:52
QUOTE(Delusion @ 2009 07 15, 22:14)
aš ne senbuvė, aš tik sena šių produktų vartotoja

delto ir gerai, kai yra zmogus daugiau zinantis.. naudingi tavo patarimai, nes as dar tik pradedanti juos naudoti.
Atsakyti
Beje, kas turit nuolaidų korteles, tai dabar užsakinėjant už 80 taškų, gaunat dovanų Amway puodelį.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 07 16, 09:18)
Beje, kas turit nuolaidų korteles, tai dabar užsakinėjant už 80 taškų, gaunat dovanų Amway puodelį.

Man su tom nuolaidu kortelem, tai tokia nesamone.. kokia jus kortele turit??? Licencija gal ir turit, bet nuolaidu kortele? Juk nera tokiu! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 07 16, 09:42)
Man su tom nuolaidu kortelem, tai tokia nesamone.. kokia jus kortele turit??? Licencija gal ir turit, bet nuolaidu kortele? Juk nera tokiu! cool.gif

aha, rimtai, aš irgi nesupratau, kokia dar nuolaidų kortelė? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 07 16, 09:42)

Licenzija = nuolaidų kortelė. Nes be licenzijos:

* negausi 30 % nuolaidos visoms prekėms
* negausi papildomos galimybės gauti informacijos apie papildomas akcijas ir nuolaidas
* negausi 100 % pasitenkinimo garantijos 90 dienų.

Čia gali vadinti kaip nori.
* Jei žmogus perka produktus tik sau, savo namų ūkiui, tada gali vadinti tai nuolaidų kortele, nes jis įsigyja produktus iš internetinės parduotuvės su nuolaida.
* Jei žmogus daro verslą - t.y. kuria vartotojų tinklą - tai galima pavadinti licenziją.

Taigi tai vienas ir tas pats, tai vadini priklausomai nuo aplinkybių. 4u.gif Juk pasirašant sutartį mes visi uždedam punktą, kad esam tik vartotojai, iki tos dienos, kai pasiekę didelę apyvartą turim atsidaryti įmonę.
Manau skaitytojai nesupyks, dėl tokio mano pavartoto termino.

P.S. poster_offtopic.gif Neseniai mane viliojo į VISION, va ten ant popieriuko juodu ant balto buvo parašyta: PLATINTOJO SUTARTIS
Atsakyti