Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Boružis:) @ 2009 08 28, 11:17)
Mūsų aplinkoje visos skiedžia į purkštuką smile.gif Taip žymiai patogiau 4u.gif Bet dar negirdėjau, kad kuriai nors būtų sugedę g.gif

o kokiu santykiu skiedžiat su purkštuku? Juk ten gradacijos tokios, kad didžiausias atsiskiedžia 3:1? O indų plovikliui puikiai pakanka 8:1. g.gif
Atsakyti
Sveikos
Noreciau tapti amway konsultante, ka reiketu daryti ir kur kreiptis, esu is Vilniaus, Naujamiescio
Aciu
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2009 08 28, 11:59)
Sveikos
Noreciau tapti amway konsultante, ka reiketu daryti ir kur kreiptis, esu is Vilniaus, Naujamiescio
Aciu

parasiau az.
Atsakyti
Na niekur neparašyta, kad indų ploviklio negalima skiesti į indą su purkštuku, todėl kiekvienas renkasi tai, kas jam patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 28, 12:48)
Na niekur neparašyta, kad indų ploviklio negalima skiesti į indą su purkštuku, todėl kiekvienas renkasi tai, kas jam patogiau  mirksiukas.gif

aš ir nesakau, kad negalima, tik neekonomiška
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 08 28, 13:40)
aš ir nesakau, kad negalima, tik neekonomiška

juk praskiesti galima tiek, kiek norite, nebūtina aklai vadovautis gradacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 08 28, 13:56)
juk praskiesti galima tiek, kiek norite, nebūtina aklai vadovautis gradacija  tongue.gif

Galima praskiesti ir 8:1 ir susipilti į purkštuvą. Pati bandžiau tikrai patogiau naudoti thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Orkaiciu valikliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As juo ne tik orkaite valau, bet ir mikrobanges vidu, keramikini virykles pavirsiu. Vargo isvis jokio virtuveje sia priemone atradus.
Atsakyti
Merginos, o kuo valote metalinį (na, toks kaip metalo) gartraukį?
Vargstu aš su juo: prilieti pirštais ir baigta - "stovi" tie pirštų atspaudai... valau su Loc'u - lieka skuduro žymės... Man gartraukis baisiau nei langai ar veidrodžiai, nes juos tai valau su purškiamu Loc'u ir vargo nematau thumbup.gif
Ar Zoom pirkti, ar kažkokį tai valomąjį pienelį?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 08 29, 12:31)
Vargstu aš su juo: prilieti pirštais ir baigta - "stovi" tie pirštų atspaudai... valau su Loc'u - lieka skuduro žymės... Man gartraukis baisiau nei langai ar veidrodžiai, nes juos tai valau su purškiamu Loc'u ir vargo nematau thumbup.gif

Zoomas labai gerai tai daliai gartraukio, kuri surenka riebalus, nes Zoom skirtas riebaluotiems paviršiams valyti ( ir ne tik). LOC Plius pienelis skirtas valyti blizgiems paviršiams, jei Tavo gartraukis metalo spalvos, tai su pieneliu pavalius turėtų nusivalyti pirštų antspaudai.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 08 29, 12:31)

loc plus pienelis be konkurencijos šiam reikalui mirksiukas.gif , paskui pervalai su stiklui skirtu skudurėliu ir džiaugiesi švytinčiu gartraukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 08 29, 12:40)
LOC Plius pienelis skirtas valyti blizgiems paviršiams, jei Tavo gartraukis metalo spalvos, tai su pieneliu pavalius turėtų nusivalyti pirštų antspaudai.

QUOTE(yuki @ 2009 08 29, 13:49)
loc plus pienelis be konkurencijos šiam reikalui mirksiukas.gif , paskui pervalai su stiklui skirtu skudurėliu ir džiaugiesi švytinčiu gartraukiu smile.gif

Ačiū 4u.gif .
Gal galit paveiksliuką įmesti, kaip jis atrodo? (užsakinėdama tada jausiuosi tikra priemonių žinovė - tik parodysiu pirštu ...ax.gif ir neįsiūlys man nieko kito, nes būna "baikit, aš naudoju štai šitą, kas jums sakė, kad reikia tokio..." ir pan.)
Atsakyti