QUOTE(LABBRA @ 2013 04 02, 16:02)
Sveiki forumietes

Noriu jusu paklausti,ar yra kam suaktyveje gyvaplaukiai? as kalbu apie tuos baltus pukelius kurie siaip normaliai yra vos vos pastebimi..Kad kovojam su tamsiais plaukais visur tai aisku,bet kaip kovot dar ir su tais pukais,kurie ilgeja ir auga???

Ar juos galima salinti,ar neprades augti vietoj baltu juodi...nes tu juodu ir taip jau ohoho... As ziuriu kad man jau beda ne tik su tais nelemtais visur auganciais tamsiais plaukais,bet dar aktyviai auga balti pukai,visur ir ant zandu ir ant ranku,krutines...

Pasidalinkit patirtimi
LABBRA, apie tai rašoma temoje "plaukeliai ant veido", bet nieko naujo:depiliacija vašku, cukrumi, vaško juostelėmis.Dar yra kazkoks nebrangus prietaisėlis,toks pailgas, galima įsigyti internete, kuriuo šalina veido plaukelius, kiek supratau, rovimo būdu, bet tai ta pati depiliacija.
O dėl to, kad gali vietoj pūko ar šviesių plaukelių pradėti augti tamsesni, niekas negali teigti ar neigti.

Juk esame visi labai skirtingi. Rusų forume moteris, kuri daug nusimano apie plaukų augimą ir baigusi kosmetologe bei šioje srityje besidominti pagrinde plaukų šalinimo būdais ir priemonėmis teigia, kad net plaukų skutimas neskatina plaukų augti, kaip kad mes galvojame.

Aš manau, kad tai gali būti tiesa-tiesiog mums taip atrodo, nes nuskutus plauką, jo viršūnė atauga šiurkštesnė. O kai išrauname vaško ar kokio prietaiso pagalba, plaukas kol atsigamina, jam reikia labai pasistengti ir jis lyg tai atauga plonesnis, auga lėčiau.O pabandykit ilgesnį laiką jam nieko nedaryti, ir pamatysit, kad ataugs visi ir tokie pat.Tiesiog optinė apgaulė, ir tiek.

Aš kol kojas depiliavau elektriniu epiliatoriumi, plaukeliai lyg tai gerokai retėjo, viršūnės plonėjo, o kai ilgesnį laiką palikau juos ramybėje, ataugo tokie pat kieti, juodi ir tankūs.

O gal tiesiog nesukti sau galvos dėl tų mazai pastebimų šviesių plaukelių? Juk visos problemos gimsta mūsų galvose, priklausomai nuo poziūrio į vienus ar kitus dalykus.