Sveiki!
Radau šią temą ir galvoju pasidalinsiu įspūdžiais apie mano lankytus oro uostus:
Tampere, Suomija: vienas mažiausių matytų oro uostų, naktį užsidaro, todėl ieškokite, kur miegoti. Autobuso bilietas iki Tampere miesto kainuoja apie keturis eurus.
Stokholm Skavsta: galima drąsiai nakvoti, niekas nežadina, bet siaubingai šalta (teko būti sausį ir rugpjūtį) bei nepatogios kietos kėdės. Patariu būtinai įsimesti miegmaišį ir maisto, nes kainos labai aukštos. Pats stokholmas nuo oro uosto gal apie 100km. Dažnai vyksta akcijos du bilietai iki Stokholmo už vieno kainą.
Oporto, Portugalija: nustebino oro uosto dydis ir modernumas. Labai atsakingai ir atidžiai apieškomos tašės ir praleidžiami žmonės pro detektorius. Man einant net buvo eilės specialiai moterim ir vyrams. Į laukimo salę įleido net septyniom valandom prieš skrydį. Viduje be galo patogūs odiniai foteliai kuriuos gali ištiesti ir gulėti kaip lovoje. Pats Oporto (Portas) netoli, metro nuvažiuoti gal apie 2 eurus kainuoja.
Madridas, Ispanija: Oro uostas paliko įspūdį, kaip kažkas nežmoniškai didelio, jog eini eini...eini eini... labai pradžiugino, jog oro uostas šalia miesto, metro kainuoja nuvažiuoti apie pusantro euro, todėl tegyvuoja Ryanair

Barcelona Girona: galima nakvoti, maistas laukimo salėje visai pusėtinom kainom, tačiau labai toli nuo pačios Barselonos. Autobusu bilietas gal apie 12 eur. Patariu iškart pirkti bilietą į abi puses, nes taip bus pigiau, arba važiuoti autobusu į Gironą, o tada sėsti į traukinį į Barseloną, nors taip pigiau, bet ilgiau

Treviso-Venecia, Italija: buvau gruodžio mėnesį, per potvynį Venecijoje, tačiau oro uoste buvo masės žmonių, jog teko ieškoti, kur atsisėsti. Atrodytų juk ne sezonas..

autobusu iki Venecijos kainuoja apie 6 eur
Paris Beauvais, Prancūzija: be galo mažas ir primityvus oro uostas. Iki paryžiaus autobusu 13 eur.
Rygos oro uostas: didelis, nakvoti galima, tačiau iš anksto pasirūpinkite šiltesnį ir minkštesnį patiesaliuką, nes kėdės geležinės, o tai tikrai nešildė (buvus sausio mėnesį, rugpjūtį, rugsėjį).
Turbūt tiek kol kas