Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Picea Abis @ 2009 07 09, 18:05)
na tai negi niekas negali parasyti jurates nr?

sveika,
Jurates nr. issiunciau tau i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 10, 09:32)
galbūt kas nors lankotės kirpykloje Veiverių pl. 75 (maždaug priešais Norfą ir ARX)? manikiūro paslaugomis likau labai patenkinta. o apie kirpėjas nieko nežinau - gal kas lankėtės? (tiesiog dabar ieškau šallia namų, nes kol kas ir 2 valandoms vienai pabėgti iš namų prabanga  doh.gif )

as ten lankydavausi,kai gyvenau netoli.. smile.gif eidavau pas Jurgita,labai maloni moteris,susidraugavom ir kirpo neblogai,bet.. (galejo buti ir geriau ax.gif ) taciau teko jos atsisakyti,kai norejau nusiimti tamsia spalva,o ji man sake,kad be peroksido neimanoma.. doh.gif nors tai ne tiesa.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nerke @ 2009 07 10, 12:54)
O aš vakar kirpausi Kaune Hyper maximos Ametistėjoj, nu tai kažkoks siaubas  doh.gif

pazystamas jaumas,kai iseini is kirpyklos visa pasiurpusi.. blink.gif bet tu labai nesinervuok,pasitaiko baisiu tu kirpeju,nors tiek gerai,kad visai tau tu plaukuciu nesugadino,kaip nors neiskarpe belen kaip.. doh.gif nors siutas ima vistiek.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 07 12, 14:47)
as ten lankydavausi,kai gyvenau netoli..  smile.gif eidavau pas Jurgita,labai maloni moteris,susidraugavom ir kirpo neblogai,bet.. (galejo buti ir geriau ax.gif ) taciau teko jos atsisakyti,kai norejau nusiimti tamsia spalva,o ji man sake,kad be peroksido neimanoma..  doh.gif  nors tai ne tiesa..  4u.gif
Papildyta:

aciuks.gif Jurgita tokia šviesi trumpais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 16:00)
aciuks.gif Jurgita tokia šviesi trumpais plaukais?

bigsmile.gif kiek pamenu,tai ten zinok beveik visos su sviesiais trumpais plaukais.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 07 12, 16:02)
bigsmile.gif kiek pamenu,tai ten zinok beveik visos su sviesiais trumpais plaukais..  biggrin.gif

kai buvau, tai tik 2 dirbo - šviesi ir tamsi. viena su mergina dirbo, o kita kirpo vyruką ir pas ją paskui vėl vyrukas atėjo mastau.gif o jau šiaip jo - kirpėjos pačios gal kas savaitę keičia plaukų spalvą doh.gif na, nesakau, kad tai taisyklė, bet kelis atvejus tikrai žinau, kai laaaabai dažnai spalva keičiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 17:31)
kai buvau, tai tik 2 dirbo - šviesi ir tamsi. viena su mergina dirbo, o kita kirpo vyruką ir pas ją paskui vėl vyrukas atėjo mastau.gif o jau šiaip jo - kirpėjos pačios gal kas savaitę keičia plaukų spalvą  doh.gif na, nesakau, kad tai taisyklė, bet kelis atvejus tikrai žinau, kai laaaabai dažnai spalva keičiama  biggrin.gif

matai,kai as ten dar lankiausi,tai buvo visos sviesios,tik viena taip naturaliai gal siek tiek tamsesne,bet ir tai nelabai.. smile.gif na gal pakeite ivaizdi.. bigsmile.gif nori kirptis pas kuria nors? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 12 liepos 2009 - 17:23
QUOTE(simaska @ 2009 07 12, 17:07)
matai,kai as ten dar lankiausi,tai buvo visos sviesios,tik viena taip naturaliai gal siek tiek tamsesne,bet ir tai nelabai..  smile.gif  na gal pakeite ivaizdi..  bigsmile.gif  nori kirptis pas kuria nors?  ax.gif

aga, nes į aleksotą atsikraustėm, yra leliukas, tai ir 2 valandos kirpykloje - prabanga. todėl ieškau netoliese.
Atsakyti
Sveikos, ilgai masčiau, pas ką čia kirptis, na ir nusprendžiau visgi pas Andrių iš Andre team ax.gif Ryt užsirašius 12h, galėsiu įmesti nuotrauką, kai būsiu apkirpta. Tikiuosi nenusivilti, mat dabar esu ilgaplaukė, kardinaliai keisiuos, noriu trumpų plaukų.... Baisoka, bet pasiryžau, palinkėkit sekmės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 12, 22:46)
Sveikos, ilgai masčiau, pas ką čia kirptis, na ir nusprendžiau visgi pas Andrių iš Andre team  ax.gif  Ryt užsirašius 12h, galėsiu įmesti nuotrauką, kai būsiu apkirpta. Tikiuosi nenusivilti, mat dabar esu ilgaplaukė, kardinaliai keisiuos, noriu trumpų plaukų.... Baisoka, bet pasiryžau, palinkėkit sekmės  doh.gif  biggrin.gif

sėkmės smile.gif tikrai reikia drąsos ilgus plaukus trumpai nukirpti... o Andrius mėgsta trumpus kirpimus ir labai gerai tai moka mirksiukas.gif
Atsakyti
idomu kaip pasiseks tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 21:04)
aga, nes į aleksotą atsikraustėm, yra leliukas, tai ir 2 valandos kirpykloje - prabanga. todėl ieškau netoliese.

net nzn ka cia tau ir patarti.. 4u.gif
sugalvojau.. bigsmile.gif kai darysies manikiura,uzmesk aki kuri kaip dirba,ir issirinksi per pora kartu.. 4u.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 12, 23:46)
Sveikos, ilgai masčiau, pas ką čia kirptis, na ir nusprendžiau visgi pas Andrių iš Andre team  ax.gif  Ryt užsirašius 12h, galėsiu įmesti nuotrauką, kai būsiu apkirpta. Tikiuosi nenusivilti, mat dabar esu ilgaplaukė, kardinaliai keisiuos, noriu trumpų plaukų.... Baisoka, bet pasiryžau, palinkėkit sekmės  doh.gif  biggrin.gif

labuka,linkiu kuo dideliausios sekmes,tikiu,kad iseisi tikra grazuole.. 4u.gif labai laukiam nuotraukytes,nes be galo idomu.. bigsmile.gif tiesa,ir as po kokio menesiuko ruosiuosi eiti i sia kirpykla,tik pas Jolita.. bigsmile.gif
Atsakyti
Ziauriai gera kirpeja Diana sarma style prie Pompejos dirba.Tik gaila,kad emigruoja jau greitai.Tikiuosi,dar spesiu nusidazyt plaukus.Graziai ir pigiai 4u.gif
Atsakyti