Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Sveikos smile.gif gal kuri turit kirpejo/stilisto Roberto kontaktus? niekur nepavyksta rasti paciai,jau ir laikas pradejo spaust,nes teks greitu metu isvykti..buciau begalo dekinga smile.gifsmile.gif jau lygtais kazkuri anksciau irgi prase jo kontaktu,tai va net kelioms iskart padetumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 17, 17:34)
Vis dar laukiam foto biggrin.gif  4u.gif

Sveikutė,na duodu puslapiuką, kuriame yra mano dvi nuotraukos.
http://www.dautartas.lt/ skyrelyje modeliai - nespalvota nuotrauka - aš su juodu odiniu ploščiuku ir spalvota - su mėlyna drugeliais marginta suknele.
Papildyta:
Na, įkelsiu ir čia -

Buvo tokie

user posted image

Po kirpimo

user posted image
Atsakyti
nauja sukuosena tau labai tinka thumbup.gif ,neaugink plauku smile.gif
Atsakyti
Pritariu, labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
Aš apsilankiau grožio salone Aimužė, pas kirpėją Odetą. Darbuku likau patenkinta, nors kėdutėje teko gera valandėlę praleisti smile.gif Labai kruopšti kirpėja, ir viską išaiškina iki smulkmenų (kaip su plaukučiais elgtis ir t.t...) , pataria.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Norejau paklausti gal kas dazote plaukucius sruogelemis? rolleyes.gif Noreciau pasisviesinti bet taip naturaliai, na ikelsiu pazvyzdi kaip mazdaug
http://www_olialia_l..... alijevas.jpg
na kad gautusi kaip naturalus plaukuciai ?
Skaiciau kazkada kad Judita saugo plauka ir mesgta sviesinti tai gal pas ja ? Gal turit ka pasiulyti ?
Butu liabai dekuij 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste_: 28 liepos 2009 - 22:05
QUOTE(Raile @ 2009 07 25, 22:40)
Diana mane prieme pora kartu..Pastebejau, kad ji nuolat neturi klientu ir pas ja jokiu eiliu..Jos darbas irgi siaip sau, tik pusetinas schmoll.gif  Nusiziurejau salia dirbancia ir vos spejancia suktis Neringa  Pas ja nuolat zmoniu pilna..Ji jauna-apie 40 m., pati labai stilingos isvaizdos... Dirba puikiai thumbup.gif

o tu tada tikra saunuole,kad besedint pas Diana spejai kita nusiziureti.. bigsmile.gif biggrin.gif svarbu,kad atradai tai, kas patinka.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2009 07 28, 22:04)
Sveikutes  smile.gif
Norejau paklausti gal kas dazote plaukucius sruogelemis?  rolleyes.gif  Noreciau pasisviesinti bet taip naturaliai, na ikelsiu pazvyzdi kaip mazdaug
http://www_olialia_l..... alijevas.jpg
na kad gautusi kaip naturalus plaukuciai ?
Skaiciau kazkada kad Judita saugo plauka ir mesgta sviesinti tai gal pas ja ? Gal turit ka pasiulyti ?
Butu liabai dekuij  4u.gif

Nuotraukoje paprastos baltos sruogeles detos.Ant nedazytu plauku mirksiukas.gif o galai sviesesni nes nuolat dazoma sruogelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 30 liepos 2009 - 17:20
QUOTE(behind_jupiter @ 2009 07 27, 12:43)
Sveikos smile.gif gal kuri turit kirpejo/stilisto Roberto kontaktus? niekur nepavyksta rasti paciai,jau ir laikas pradejo spaust,nes teks greitu metu isvykti..buciau begalo dekinga smile.gifsmile.gif jau lygtais kazkuri anksciau irgi prase jo kontaktu,tai va net kelioms iskart padetumet smile.gif

361687 4u.gif
Atsakyti
Na va užsirašiau kitai savaitei pas Ritą, tikiuosi neteks nusivilti, nes, kai buvau pas daugelio išgirtą Juditą, tai teko gan stipriai nusivilti verysad.gif
Atsakyti
Labutis paneles
Situacija tokia: labai sugadintii plaukai, tiesiog nudegino man juos, taigi ieskau gero stilisto/ kirpejo, kuris/i galetu kardinaliai pakeisti mano ivaizdi, paziryzus, bet kam, kad ir trumpai nukirptu, nes dbr nebera ka ir besaugot verysad.gif
Tai va, gal galetumete man rekomenduoti ka nors super, kas ismano savo darba? Aciuks
Atsakyti
Apsilankiau ir as pas kirpeja Judita. Rezultatu likau labai patenkinta. thumbup.gif Parinko tokia naturalia spalvyte, graziai pakirpo ir nepasakyciau, kad labai daug "nulupo" uz ilgu plauku tvarkyma. Ir sekanti karta butinai pas ja lankysiuosi.
Atsakyti