Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Sveikos, prieš kokius penkis metus kirpdavausi grožio salone Naomi pas kirpėją Jūratę. Paskui laikinai teko emigruot iš Kauno, o grįžusi sužinojau, kad ji ten nebedirba. Gal kas žinote kur ji dabar dirba ? Tai super gera kirpėja, norėtųsi ją vėl susirasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 11 02, 12:01)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Gal zinot, kas galetu graziai nusviesinti plaukucius su KEUNE? ax.gif Pastebejau Ritos Davines dazai man nebetinka, gaila... schmoll.gif  g.gif

Ruta dirba su sia produkcija.salone "Jurgita".man si produkcija ir patinka labiausiai
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 11 12, 14:14)
o ji pataria koks kirpimas tiktų? aš jau senai galvoju pas ją nueiti, bet va net nežinau  g.gif o gal galėtumėt priminti adresą?

susidariau nuomonę,kad ji labai nuo nuotaikos priklausantis žmogus,kartais gali patarti,o kartais tyli ir nors paklausia kaip nori,net kelis kartus,bet padaro visiškai kitaip...šį kartą likau nepatenkinta kirpimu(visiškai netinka prie mano veido formos),nors dirba tikrai labai kruopščiai,tad negarantuoju,kad negrišiu pas ją kitam kirpimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutka: 16 lapkričio 2009 - 15:21
labas visoms ... rolleyes.gif tai va turiu ir as tokia bedele su plaukais blush2.gif Jau pusantru metu dazau plaukus sviesiai. Po tokiu dazymu plaukai labai pavargo ir manau jau atejo laikas atgauti naturalia plauku spalva ( tamsiai ruda) . Tai ieskau geros kirpejos kaune, kad nudazytu normaliai... nes labai bijau zalio atspalvio... biggrin.gif Gal kas susiduret su panasia problema ? Sudomino mane kirpeja Ina, bet nesu tikra del kainos, mano plaukai ilgi ir ju gana daug, kaip manot tilpciau i 200 lituku ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 11:03)
4u.gif
Ankščiau lankydavausi pas Juozą iš grožio karalystės, pirmi kartai išties buvo įspūdingi  thumbup.gif bet nusibodo  cool.gif paskutinius du kartus išėjau iš jo nuobodi smile.gif Tai surizikavau pas Ritą nueiti. Kaip apkirpo man tikrai patiko (aš plaukų nedažau), bet nežinau ar grįšiu  g.gif visgi kirpo pusantros val  blink.gif ir kaina šokiravo  blink.gif  15lt už kirpimą  blink.gif tik va gaila laiko tiek tupėt kirpykloj, juk aš tik kerpu  ax.gif žodžiu pasimetime biggrin.gif

na vat del Juozuko ir man tas pats pirmus kartus patiko, ypatingai kaip kirpcius nukerpa, o dabar atejo mintis kazko naujo paieskot
o kas ta Rita, kur ji dirba???? ir del kainos noriu pasitikslinti, gal 150???
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 16, 16:40)
labas visoms ...  rolleyes.gif  tai va turiu ir as tokia bedele su plaukais  blush2.gif  Jau pusantru metu dazau plaukus sviesiai. Po tokiu dazymu plaukai labai pavargo ir manau jau atejo laikas atgauti naturalia plauku spalva ( tamsiai ruda) . Tai ieskau geros kirpejos kaune, kad nudazytu normaliai... nes labai bijau zalio atspalvio...  biggrin.gif  Gal kas susiduret su panasia problema ? Sudomino mane kirpeja Ina, bet nesu tikra del kainos, mano plaukai ilgi ir ju gana daug, kaip manot tilpciau i 200 lituku ?  g.gif

turetum tilpti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Visos temos nepaskaičiau, bet pasidžiaugsiu paskutiniu apsilankymu Paul Mitchell kirpykloj PC SAVAS Savanorių pr. thumbup.gif Visoms šviesiaplaukėms rekomenduoju čia tvarkytis savo plaukučius thumbup.gif mano šaknys buvo nevykusiai šviesintos, t.y. turėjo ryžą atspalvį, bet kaip man sutvarkė jas čia dirbanti Diana, ačiū jai labai aciuks.gif Tikrai nekeisiu šio salono į kitą schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 16 lapkričio 2009 - 20:34
Gal kam teko tvarkytis plaukucius "pas ruta", taikos pr. ?
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2009 11 13, 20:41)
rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti smile.gif.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte smile.gif

As irgi galiu rekomenduoti sia kirpeja. buvau pas ja ir likau labai patenkinta. Labai graziai apkirpo, net plaukai vel banguotis pradejo smile.gif . dirba greitai ir kokybiskai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutee @ 2009 11 16, 21:28)
Gal kam teko tvarkytis plaukucius "pas ruta", taikos pr. ?

jei cia tapati kuri dirba Jurgitos salone.tai bent man ji labai gera kirpeja.as pas kita niekad neiciau.ji visada parenka sukuosena kokia tinka ir siuolaikiska.
Atsakyti
QUOTE(Ivetauskas @ 2009 10 25, 14:25)
Štai vakar ir vėl lankiausi pas kirpėja  smile.gif  Galiu rekomenduoti kirpėją pas kurią lankausi jau porą metų, šį darbą dirba jau nemažai laiko, turi gerą fantaziją, bei žinoma gerus igudžius smile.gif seniau dirbo prie vitebsko turgelio,  dabar persikėlė į salona šiaurės prospekte "Odri":) dirba su Lorealiu, turi ivairiausiu ampoliu, dirba tikrai profesionaliai ir kainos tikrai nera dideles ax.gif  Jei susidomejote jos kontaktai : Edita 861075844  mirksiukas.gif

o kokios kainos pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Picea Abis @ 2009 11 18, 17:04)
o kokios kainos pas ja?

aha ir man idomu rolleyes.gif nes sunkoka rasti kas su l'oreal dirba...
Atsakyti