QUOTE(vaidaxxx @ 2009 11 02, 12:01)
Sveikos mergaites
Gal zinot, kas galetu graziai nusviesinti plaukucius su KEUNE?
Pastebejau Ritos Davines dazai man nebetinka, gaila...

Gal zinot, kas galetu graziai nusviesinti plaukucius su KEUNE?

Ruta dirba su sia produkcija.salone "Jurgita".man si produkcija ir patinka labiausiai
QUOTE(astuškinas @ 2009 11 12, 14:14)
o ji pataria koks kirpimas tiktų? aš jau senai galvoju pas ją nueiti, bet va net nežinau
o gal galėtumėt priminti adresą?

susidariau nuomonę,kad ji labai nuo nuotaikos priklausantis žmogus,kartais gali patarti,o kartais tyli ir nors paklausia kaip nori,net kelis kartus,bet padaro visiškai kitaip...šį kartą likau nepatenkinta kirpimu(visiškai netinka prie mano veido formos),nors dirba tikrai labai kruopščiai,tad negarantuoju,kad negrišiu pas ją kitam kirpimui
labas visoms ...
tai va turiu ir as tokia bedele su plaukais
Jau pusantru metu dazau plaukus sviesiai. Po tokiu dazymu plaukai labai pavargo ir manau jau atejo laikas atgauti naturalia plauku spalva ( tamsiai ruda) . Tai ieskau geros kirpejos kaune, kad nudazytu normaliai... nes labai bijau zalio atspalvio...
Gal kas susiduret su panasia problema ? Sudomino mane kirpeja Ina, bet nesu tikra del kainos, mano plaukai ilgi ir ju gana daug, kaip manot tilpciau i 200 lituku ?

QUOTE(violence @ 2009 11 11, 11:03)

Ankščiau lankydavausi pas Juozą iš grožio karalystės, pirmi kartai išties buvo įspūdingi

na vat del Juozuko ir man tas pats pirmus kartus patiko, ypatingai kaip kirpcius nukerpa, o dabar atejo mintis kazko naujo paieskot
o kas ta Rita, kur ji dirba???? ir del kainos noriu pasitikslinti, gal 150???
QUOTE(Pinacoladine @ 2009 11 16, 16:40)
labas visoms ...
tai va turiu ir as tokia bedele su plaukais
Jau pusantru metu dazau plaukus sviesiai. Po tokiu dazymu plaukai labai pavargo ir manau jau atejo laikas atgauti naturalia plauku spalva ( tamsiai ruda) . Tai ieskau geros kirpejos kaune, kad nudazytu normaliai... nes labai bijau zalio atspalvio...
Gal kas susiduret su panasia problema ? Sudomino mane kirpeja Ina, bet nesu tikra del kainos, mano plaukai ilgi ir ju gana daug, kaip manot tilpciau i 200 lituku ? 

turetum tilpti

Sveikutės
Visos temos nepaskaičiau, bet pasidžiaugsiu paskutiniu apsilankymu Paul Mitchell kirpykloj PC SAVAS Savanorių pr.
Visoms šviesiaplaukėms rekomenduoju čia tvarkytis savo plaukučius
mano šaknys buvo nevykusiai šviesintos, t.y. turėjo ryžą atspalvį, bet kaip man sutvarkė jas čia dirbanti Diana, ačiū jai labai
Tikrai nekeisiu šio salono į kitą

QUOTE(lolce @ 2009 11 13, 20:41)
rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti
.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte 

As irgi galiu rekomenduoti sia kirpeja. buvau pas ja ir likau labai patenkinta. Labai graziai apkirpo, net plaukai vel banguotis pradejo

QUOTE(katutee @ 2009 11 16, 21:28)
Gal kam teko tvarkytis plaukucius "pas ruta", taikos pr. ?
jei cia tapati kuri dirba Jurgitos salone.tai bent man ji labai gera kirpeja.as pas kita niekad neiciau.ji visada parenka sukuosena kokia tinka ir siuolaikiska.
QUOTE(Ivetauskas @ 2009 10 25, 14:25)
Štai vakar ir vėl lankiausi pas kirpėja
Galiu rekomenduoti kirpėją pas kurią lankausi jau porą metų, šį darbą dirba jau nemažai laiko, turi gerą fantaziją, bei žinoma gerus igudžius
seniau dirbo prie vitebsko turgelio, dabar persikėlė į salona šiaurės prospekte "Odri"
dirba su Lorealiu, turi ivairiausiu ampoliu, dirba tikrai profesionaliai ir kainos tikrai nera dideles
Jei susidomejote jos kontaktai : Edita 861075844 

o kokios kainos pas ja?
QUOTE(Picea Abis @ 2009 11 18, 17:04)
o kokios kainos pas ja?
aha ir man idomu