QUOTE(lolce @ 2009 11 13, 19:41)
rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti

.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte
Labas vakaras
Pirmiausia noreciau Jums labai padekoti uz sios kirpejos rekomendavima.

Po sitiek ieskojimu, pagaliau radau tai ko reikejo. Mano situacija buvo tokia: pries 1.5 men., mane Paul Mitchell salone per viena karta nublondinino sruogelem, plaukus taip nudegino, net keista kad ju isvis liko ant galvos (su milteliais laike 4 val.

) paskui seke kruva priemoniu, kad kazkaip gelbet plaukus, isvada viena- vel nusidazyti naturalia ruda spalva. Betkur eiti nenorejau, todel surizikavau apsilankyti pas Jurate, ir neapsirikau. Nuostabiai parinko spalva, padare galvos masaza, uzdejo kauke, ir dar kas labai patiko- nedraske plauku, daznai kirpejos kai jau fenuoja plaukus su tuo apvaliu sepeciau, tai juos tempia, atrodo plesia tuos plaukucios. Viso sito pas sia kirpeja nebuvo.
Rezultatas: grazi spalva, pagaivinti plaukai, pati kirpeja dirba profesionaliai, greitai. Kaina tikrai zemiska, sakyciau net nustebino

likau labai patenkinta, ir tikrai grisiu pas ja.
O lankiausi pas daugelias cia rekomenduotas kirpejas.
Dar karta aciu