Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 01 11, 00:11)
Sutikite, kad vistiek labai įdomiai skamba..... tik galų pakirpimas užtruko valandą....

Na ilgokai biggrin.gif ,bet jau geriau ilgiau negu belekaip.O as niekaip neatrandu kirpejos,buvau jau pas dvi tame tarpe ir pas Rita sita.Nzn ar as jau tokia ispindejus ar ka.Vis kazkas man neitinka.Taip bekeisdama kirpejas vel plaukus susigadinsiu.Kas dar gali pagirti savo kirpeja,kuri gerai dazo sviesius plaukus?
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kas galėtų parekomenduoti kirpėją iš SPA Saulėja viešbutyje Neris?
Atsakyti
Vis dėl to lieku prie savo nuomonės apie visų išgirtąją Ritą, kad tokios laiko sąnaudos eiliniam kirpimui parodo visišką neprofesionalumą bei nemokėjimą organizuoti savo darbo laiko.Aš su savo trumpais plaukais (ėjau dažytis ir kirptis) praleidau pas ją 4 valandas....Ar tai normalu??? O ir vaizdas, kad gerai nukirpo, pasibaigė po dviejų savaičių, kai plaukai pradėjo atauginėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 01 11, 19:11)
Vis dėl to lieku prie savo nuomonės apie visų išgirtąją Ritą, kad tokios laiko sąnaudos eiliniam kirpimui parodo visišką neprofesionalumą bei nemokėjimą organizuoti savo darbo laiko.Aš su savo trumpais plaukais (ėjau dažytis ir kirptis) praleidau pas ją 4 valandas....Ar tai normalu??? O ir  vaizdas, kad gerai nukirpo, pasibaigė po dviejų savaičių, kai plaukai pradėjo atauginėti...  g.gif

man tai idomu ka ji pati masto apie savo toki ilga darba g.gif gi kiek laiko prasvaisto g.gif nebeiciau ten
as tai galvoju grizt pas Ina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 10, 23:06)
Aš siūlyčiau Marių  iš Toveros Mole. jis seniau pas Andre dirbo. Pas jį kirpausi dar tik vieną kartą, bet labai labai patiko. Mėgstu įdomesnes, asimetriškas šukuosenas. Buvau prieš 2 mėn, bet plaukai kuo puikiausi. Mano plaukai labai greitai auga, tai aš mėgstu tokius kirpėjus, kur kirpimas toks, kad ir nuaugunėjant gražu būtų (nešioju visokias "kare" variacijas). Man labai patiko.

Gal jo telefona turi? Kiek kainuoja kirpimas pas ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikta_teta @ 2010 01 11, 01:52)
norėčiau paklaust, ar tas išgirtasis Juozas kerpa karštomis žirklėmis? rolleyes.gif  ax.gif

niekuomet neuzsimine apie tai, nemaciau, kad kitas klientes kirptu karstomis zirklemis. manau, kad nekerpa cool.gif
Atsakyti
Ieskau vis ieskau geru kirpeju, bet isties dalinai esu patenkinta Kestucio Saikaus darbais. Dalinai del to, kad nemegstu paskutiniu potepiu-galu iskarpymu, bet juk galima ir REIKIA tai pasakyti, ir viskas bus ciki:) Ar ne? O cia jo svetaine: http://www.kestostilius.lt/

Turbut nieko ir neieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2010 01 12, 11:09)
Ieskau vis ieskau geru kirpeju, bet isties dalinai esu patenkinta Kestucio Saikaus darbais. Dalinai del to, kad nemegstu paskutiniu potepiu-galu iskarpymu, bet juk galima ir REIKIA tai pasakyti, ir viskas bus ciki:) Ar ne? O cia jo svetaine: http://www.kestostilius.lt/

Turbut nieko ir neieskosiu.

Kokios kainos pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 01 11, 11:50)
Na ilgokai  biggrin.gif  ,bet jau geriau ilgiau negu belekaip.O as niekaip neatrandu kirpejos,buvau jau pas dvi tame tarpe ir pas Rita sita.Nzn ar as jau tokia ispindejus ar ka.Vis kazkas man neitinka.Taip bekeisdama kirpejas vel plaukus susigadinsiu.Kas dar gali pagirti savo kirpeja,kuri gerai dazo sviesius plaukus?

Šiaip nelinkus aš rekomenduoti, nes manau, kad kiekvienam savo blush2.gif Tačiau jeigu šviesus plaukus galiu patarti savo - Eglė iš Plaukų galerijos savanorių pr. Kai pas ja pradėjau eiti atsigavo mano plaukai. Kaina nėra maža, tačiau geriau rečiau, bet pas ja einu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 12 sausio 2010 - 14:30
QUOTE(Giedr@ @ 2010 01 12, 15:11)
Kokios kainos pas ji?

spustelk cia: http://www.kestostil...inininkas-6/lt/
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 01 11, 12:50)
Na ilgokai  biggrin.gif  ,bet jau geriau ilgiau negu belekaip.O as niekaip neatrandu kirpejos,buvau jau pas dvi tame tarpe ir pas Rita sita.Nzn ar as jau tokia ispindejus ar ka.Vis kazkas man neitinka.Taip bekeisdama kirpejas vel plaukus susigadinsiu.Kas dar gali pagirti savo kirpeja,kuri gerai dazo sviesius plaukus?

Gal ir nuo naudojamu dazu priklauso, ne tik nuo kirpejos... g.gif Mano plaukai man labiau patinka kai pradejau dazyt su l'oreal (anksciau dazydavo su keune).
Atsakyti
Sveikos, gal kuri lanketes kirpykloje "Junora" Kaune? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti