Issirinkau ir as Roan Marita vezimuka Dziaugiuosi is anksto be galo Tik va viena beda... niekaip neapsisprendziu del spalvos... Gal kas padetu Renkuosi tarp siu
Man gražiausi šviesūs, šiuo atveju - pirmas variantas Bet pati gal rinkčiausi praktiškesnį variantą
Siaip biski apgavau, kad rytoj ikelsiu Radau nuotraukele, va
Ta odos spalva, kur ant lopsio krastu tai nera balta, ji tokia ciut ciut i rusvuma, smelio spalvos Mane perspejo tas, is kurio pirkau
Siaip biski apgavau, kad rytoj ikelsiu Radau nuotraukele, va Ta odos spalva, kur ant lopsio krastu tai nera balta, ji tokia ciut ciut i rusvuma, smelio spalvos Mane perspejo tas, is kurio pirkau
Dekui labai. Grazuolis akykite, o kaip vasara, ar ne per karsta leliukui buvo nuo tamsios spalvos
jau pries tai rasiau, kad cia mitas ir nesamone, kad karsciau tamsiam vezime butu juk is vidaus tai sviesi spalva. Be to, jei jau bus baisiai karsta tai ar sviesus, ar tamsus vezimas, manau, nesiskirs
Uzsisakiau karieta... Vis tik rinkausi tai ka realiai ciupinejau ir maciau parodoje -
Jetus kaip sunku buvo apsispresti, kai visos spalvos viena uz kita grazesnes Beje, centriuke pasake, kad norint gauti vezimuka dar siais metais, reikia apsispresti per siandiena ar ryt.
Uzsisakiau karieta...
Vis tik rinkausi tai ka realiai ciupinejau ir maciau parodoje -
Jetus kaip sunku buvo apsispresti, kai visos spalvos viena uz kita grazesnes
Beje, centriuke pasake, kad norint gauti vezimuka dar siais metais, reikia apsispresti per siandiena ar ryt.