Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Elona Tvarijonavičienė

as pas sia gydytoja lankauso nuo nestumo pradzios (5-6sav.). Man ja rekomendavo vyro sese, kuri gimde pas ja.
Lankausi mazdaug kas menesi. Moku neoficialiai 100Lt. Kai kokiu klausimu iskyla, skambinu i mobilu, visada pataria ka daryti, pakviecia atvaziuoti apziurai. Teko guleti kelis kartus I ginekologiniam. Visuomet ateidavo pasiteirauti kaip jauciuosi. Apziuredavo, rupindavosi. Visada tiksli ir konkreti. Jei reikedavo poilsio israsydavo biuleteni. Ruosiuosi pas ja ir gimdyti. Planuojam moketi 1000Lt. (infliacija daro savo:))
Super thumbup.gif gydytoja. Toms kurios nori meilikavimu, rinkites kita gydytoja, tos kurios norit profesionalios- eikit pas ja.
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2007 12 20, 15:11)
o kam nors buvo taip, kad ši gydytoja neatvažiuotų naktį į gimdymą g.gif

man neatvaziavo verysad.gif
bet susitare su tuo metu budejusia kita daktare.
Atsakyti
gyd. Tvarijonavičienės man ne patiko per gymdima nes nieko jie is vis ne daro daugiausia darba daro akusiere jei kas gymdis tai pas karaliene ji pati geriausia ir elgise kaip su savo vaiku nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai esu dėkinga šiai gydytojai, tik jos dėka turiu puikią dukrytę. Kadangi nėštumas buvo be galo komplikuotas teko pagulėti pas ją ir su gresenčiu persileidimu, ir su priešlaikiniu gimdymu. Kai buvo be galo sunku morališkai, tikrai jaučiau jos palaikymą. Nuostabi gydytoja. Beje ji man atliko ir cezario pjūvį, kuris buvo numatytas dėl placentos padėties. Rūpinosi ir po to. Išvykus namo, sakė, jog 1,5 mėn galima skambinti jai, jei kiltų kokių klausimų. Žinot, merginos, ir kilo- pradėjo kietėti krūtys, buvo savaitgalis ir nežinojau, kur kreiptis-paskambinau. Tikrai gavau patarimų, kaip elgtis esamoj situacijoj ir ką daryti, jog tai nepasikartotų. Jei sugalvosiu turėti trečią vaikelį tikrai kreipsiuos pas ją. Gera gydytoja ir puikus žmogus
Atsakyti
Sausio 30 pas sia gydytoja pagimdziau nuostabiausia berniuka biggrin.gif
Labai esu jai dekinga uz palaikyma ir rupesti. Nors gimdymas ir taip vyko sklandziai, bet rupinosi jinai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau savo pupa pas sia gydytoja. Ir dabar manau, kad tik jos deka mano vaikelis yra salia manes, nes gimdymas buvo labai komplikuotas ir nezinia, kaip galejo viskas baigtis lotuliukas.gif
Ir rupinosi po gimdymo labai manim, ir padejo del vaikelio, kas jai net nepriklause. Kai viskas vyksta sklandziai, tada gal ir net nesvarbu, koks gydytojas salia, taciau as patarciau visoms atsakingai rinktis kur ir pas ka gimdyti, nes negali buti tikra, kaip viskas pasisuks gimdymo metu....
Atsakyti
as irgi gimdziau pas sia gydytoja..gydytoja tai tikrai gera..nera saldziakalbe,bet zino savo darba,kuri tikrai gerai atlieka,taip,kad kam reikia profesionalumo eikit tiktai pas ja! bet kitas personalas tai neduok dieve..pas mane po gimdymo tai net i palata neuzejo, gulejau kraujo klane,niekas neatejo net paluciu pakeist..jeigu nebutu nakvojes kartu vyras tai nezinau kaip buciau istverus ypac pirma nakti po gimdymo.. verysad.gif o siaip antra vaikeli noreciau gimdyti tik pas tvaronaviciene blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nevesta: 12 vasario 2008 - 19:08
Man Tvaronaviciene dare cezario pjuvi. Siaip labai maloni moterys, tik nesicackina, labai konkreti, bet man tas labai tiko. Po operacijos buvo labai demesinga, net ne savo darbo diena buvo atvaziavusi mane apziureti.
Atsakyti
Kazkuri klausete del kainu. Kiek zinau, mano pazistama moketo 500 Lt gydytojai + 100 lt anesteziologei. Atrodo, kaip tik tokia "stavke" dabar uz naturalu gimdyma. Uz cezari mokama keliais simtais Lt daugiau.
Atsakyti
Aha,as irgi mokejau 600 ltl + 100 ltl anesteziologei (uz epidurini).Pastarajai butu uzteke ir 50 ltl smile.gif
Atsakyti
As pirma dukra gimdziau pas sia gydytoja. Sakyciau salta, o del profesionalumo kaip ten, nes gimdymas buvo pakankamai lengvas, tai neturejo kur pasireiksti. Besilaukdama antro pasijutau blogai, nes kelias dienas istisai skaudejo galva ir kai jau nebeistveriau, paskambinau jai . Pasiule atvaziuoti pas ja. Kai pasakiau, kad labai skauda galva, pasake, kad reikia gerti vaistu, pvz . paracetamol., ketanov g.gif . na, pastarieji tai ka as zinau. Aisku, as ju negeriau. Tai tokie ispudziai. Antra karta nevaziavau pas ja gimdyti.
Atsakyti
Na ir as tada jau pasipasakosiu:

pas sia gydytoja vaiksciojau seniai kaip pas ginekologe, man buvo ok...kai pradejom planuot leliuka pirmas klausimas buvo, ar ji priima gimdymus...sulaukus teigiamo atsakymo, net nekilo minciu vaiksciot kazkur kitur...

taigi visa nestuma ji mane ir piziurejo...nestumas buvo lengvas, jauciausi puikiai, dirbau iki paskutines dienos...
su daktare buvom aptare gimdymo variantus, as aisku norejau naturaliai, net be vaistu smile.gif
kai nakti nubego vandenys, su vyru nulekem i VGN, budinti daktare apziurejo(kaklelis buvo atsidares 4 cm) vyras paskambino daktarei, tas buvo apie 5 ryto, po pusvalandzio, kai as jau buvau paguldyta gimdykloj, daktare jau buvo su manim...
skatino, po pirmo saremio pasiprasiau epiduro...anesteziologine apskritai nereali pasitaike, aciu jai smile.gif daktare nors ir istisai nesedejo su mumis, bet man atrode, kad ji visada salia...deja leliukas kaip nesistate i vieta, nors kaklelis jau buvo 8 cm

Daktares sprendimas buvo cezaris...bet pamacius musu su vyru istysusius veidus pasikviete Razuma ir Maciuliene konsultacijai...tie gi draugiski nusprende, kad as pagimdysiu pati...deja jie labai klydo...ir jei ne Tvarijonaviciene, tai savo leliaus dabar netureciau...tik jos profesionalumo deka buvau skubiai operuota, epidura dare anesteziologe begdama, kai mane veze i operacine...
po gimdymo, o gulejau 6 dienas, daktare ateidavo po 2-3 kartus per diena ir savaitgali smile.gif ir personalas buvo labai mielas...
Taigi tikrai labai gerbiu ta daktare, ir dabar drauge laukiasi, tai net jokiu klausimu nekyla, ka rekomenduot smile.gif
Antra, trecia ir ketvirta gimdyciau tik pas Elona Tvarijonavicine smile.gif

Sorry, kad tiek prirasiau, emocijos smile.gif
Atsakyti