Na ir as tada jau pasipasakosiu:
pas sia gydytoja vaiksciojau seniai kaip pas ginekologe, man buvo ok...kai pradejom planuot leliuka pirmas klausimas buvo, ar ji priima gimdymus...sulaukus teigiamo atsakymo, net nekilo minciu vaiksciot kazkur kitur...
taigi visa nestuma ji mane ir piziurejo...nestumas buvo lengvas, jauciausi puikiai, dirbau iki paskutines dienos...
su daktare buvom aptare gimdymo variantus, as aisku norejau naturaliai, net be vaistu

kai nakti nubego vandenys, su vyru nulekem i VGN, budinti daktare apziurejo(kaklelis buvo atsidares 4 cm) vyras paskambino daktarei, tas buvo apie 5 ryto, po pusvalandzio, kai as jau buvau paguldyta gimdykloj, daktare jau buvo su manim...
skatino, po pirmo saremio pasiprasiau epiduro...anesteziologine apskritai nereali pasitaike, aciu jai

daktare nors ir istisai nesedejo su mumis, bet man atrode, kad ji visada salia...deja leliukas kaip nesistate i vieta, nors kaklelis jau buvo 8 cm
Daktares sprendimas buvo cezaris...bet pamacius musu su vyru istysusius veidus pasikviete Razuma ir Maciuliene konsultacijai...tie gi draugiski nusprende, kad as pagimdysiu pati...deja jie labai klydo...ir jei ne Tvarijonaviciene, tai savo leliaus dabar netureciau...tik jos profesionalumo deka buvau skubiai operuota, epidura dare anesteziologe begdama, kai mane veze i operacine...
po gimdymo, o gulejau 6 dienas, daktare ateidavo po 2-3 kartus per diena ir savaitgali

ir personalas buvo labai mielas...
Taigi tikrai labai gerbiu ta daktare, ir dabar drauge laukiasi, tai net jokiu klausimu nekyla, ka rekomenduot

Antra, trecia ir ketvirta gimdyciau tik pas Elona Tvarijonavicine

Sorry, kad tiek prirasiau, emocijos