Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 01 04, 13:36)
mes mielai paliktume visą dieną, nes buvimas iki pietų jau įkyrėjo, bet auklėtojos liepia pasiimti po pietų, nes ji neina miegoti, verkia ir kitiems trukdo doh.gif

Dievaži, kas per auklėtojos jums kliuvo. Dirbti joms geriau su vaikučiais reikia, o ne tėvams liepti ankščiau pasiimti (o čia dar klausimas ar jos apskritai gali taip elgtis) kad darbo mažiau liktų. Matyt mums kliuvo geras darželis, kad nei iš vienos mamos negirdėjau, kad lopšiukyje liepė anksčiau paiimti, nes vaikas nemiega! Tegul pratina atsigulti, pagulėti - o po to ateis laikas kai užmigs ir įpras prie ritmo. JEIGU AUKLĖTOJA SU VAIKU DIRBA - PROBLEMŲ NEBŪNA.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 01 05, 11:51)
Dievaži, kas per auklėtojos jums kliuvo. Dirbti joms geriau su vaikučiais reikia, o ne tėvams liepti ankščiau pasiimti (o čia dar klausimas ar jos apskritai gali taip elgtis) kad darbo mažiau liktų. Matyt mums kliuvo geras darželis, kad nei iš vienos mamos negirdėjau, kad lopšiukyje liepė anksčiau paiimti, nes vaikas nemiega! Tegul pratina atsigulti, pagulėti - o po to ateis laikas kai užmigs ir įpras prie ritmo. JEIGU AUKLĖTOJA SU VAIKU DIRBA - PROBLEMŲ NEBŪNA.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inngutee @ 2011 01 04, 20:43)
MANISKE IRGI NEMIEGA PIETU, NAMIE

namie retas kas pietu miega. mano keturmetis namie nemiega nuo 1.5 metu o darzelyje vis dar miega. ir pirmas nuluzta ir miega ilgiausia. ka ten su jais veikia neisivaizduoju bet esme ta kad jis issikrauna gerai ir miega. nestresuokit be reikalo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 05, 12:53)
namie retas kas pietu miega. mano keturmetis namie nemiega nuo 1.5 metu o darzelyje vis dar miega. ir pirmas nuluzta ir miega ilgiausia. ka ten su jais veikia neisivaizduoju bet esme ta kad jis issikrauna gerai ir miega. nestresuokit be reikalo wink.gif

Vaikai pavargsta nuo kitų vaikų, išsisemia fiziškai ir emociškai, todėl lengvai užmiega. Namuose nors prie lovos rišk, vis tiek nemiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 05, 13:53)

DEKUI UZ PATARIMUS 4u.gif
DAR NORECIAU KREIPTIS I KAUNIETES, JEI KLAUSIMAS NE VIETOJ AR PASIKARTOJANTIS IS KART ATSIPRASAU wub.gif
BET PRADEDANT LEISTI VAIKA I LOPSELI I KOKIA SUMA REIKTU ORENTUOTIS GRUBIAI MENESIUI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inngutee: 05 sausio 2011 - 17:09
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 04, 17:52)
kvailos taisykles, maniskis irgi nemiega diena,nebent kokia 4 val, man tai keista kad liepia pasimti aukletoja, jei mano vaikui maistas nekainuotu tai pasiimciau, o jei kainuotu tuomet liepciau aukletojai atiduoti man uz vakariene pinigus ir tada galeciau pasiimti vaika.

taisyklės taisyklėm,bet nepamirškit,kad kiti vaikai miega.Ir jei viens nemiega,o dar ir verkia tuo metu,tai kaip su kitais vaikais?Ir dar,nežinau kaip kituose miestuose,bet Kaune,vaikas gali išvis nevalgyti,bet jo buvimas darželyje tokiu atveju neturėtų būti ilgesnis kaip 3,5 val. susimokat tik už ugdymo reikmes.
Papildyta:
QUOTE(Perkune @ 2011 01 05, 10:51)

dievaži...juk lopšelinukai jie..sunku vaikams...mažiukai jie dar!Na jūs įsivaizduokit,viens nuolat verkia ir verkia,kitiems miegot trukdo,o ir kiti verkti pradeda,ir kas tada? Yra vaikų,kurie apskritai darželyje nepritampa,tai ką su tokiu auklėtojai daryt?Visą dėmesį skirti tik tam verkiančiam? O kaip kiti vaikai?Juk su jais ir reik užsiimti? Yra tokių vaikų ir mano vaikų grupėse,viena mergaitė jau ir nebelanko..
Atsakyti
Sveikos mamos ir teveliai 4u.gif

Manau, kad ne as viena esu nepatenkinta musu valstybes mokesciais. Siuo atveju konkreciai liecia darzelius - buten ta ju mokesti 2,50 uz kiekviena lankyta ar nelankyta diena. Gal butu galima kazka pasiekti rasant peticija ir pan. kad tas mokestis butu nemokamas arba sumazintas kai vaikas is tiesu serga ir turi pazyma is gydytojos.

Gal yra protingesniu mamu, kurios yra susidurusios su peticijom ir zino kaip jas rasyti ir kur siusti.

Manau, kad dauguma tai palaikytu ir gal kazka galima butu pakeisti. Juk darzeliai tu pinigu vistiek nemato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 01 05, 17:58)
taisyklės taisyklėm,bet nepamirškit,kad kiti vaikai miega.Ir jei viens nemiega,o dar ir verkia tuo metu,tai kaip su kitais vaikais?Ir dar,nežinau kaip kituose miestuose,bet Kaune,vaikas gali išvis nevalgyti,bet jo buvimas darželyje tokiu atveju neturėtų būti ilgesnis kaip 3,5 val. susimokat tik už ugdymo reikmes.
Papildyta:

dievaži...juk lopšelinukai jie..sunku vaikams...mažiukai jie dar!Na jūs įsivaizduokit,viens nuolat verkia ir verkia,

Kalbant iš mano pusės, ji nuolat neverkia, tiesiog neina miegot, žaidžia, bet be miego ilgai išbūti negali, paskui darosi irzli. O beto ji jau supranta, kad, kai vaikai eis miegot, ateis mama ir ji eis namo. Ji taip kas rytą man sako. Kol aš miego klausimo neiškeliu darželyje, auklėtoja net nesistengia pasiūlyti ją palaikyti ilgiau. kai tik pasakau, jog mes neisim į daržą vieną ar kitą dieną, ji tuoj siūlo ją palikti ilgiau ir žiūrėti kaip seksis doh.gif Iš vis manau, jau nuo pradžių reikėjo su mūsų mergaite griežčiau ir ji miegotų. O dabar, paklausia ar eisi miegot, ji aišku sako ne, ir auklėtoja skambina man doh.gif Pradžioj ji ir į daržą eit nenorėjo, verkdavo iš tisai, bet apsiprato, nes niekas į jos norus nežiūrėjo.
Vis galvoju gal reiktų su direktore pašnekėt, nes kartais užknisa visa tai
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 01 07, 09:55)

Vis galvoju gal reiktų su direktore pašnekėt, nes kartais užknisa visa tai

O tai reiktų su auklėtoja aptart tokį dalyką? Pasakyt,jog,jau laikas vaikui pratintis miegot,kad jokių skambučių,kelias dienas paverks,po to gal pripras. Manau,tai nėra vien auklėtojos problema,pati juk prisipratinot pasiimdama vaiką prieš piet. Nežinau kaip kituose darželiuose,bet pas mus sako,kad kuo rečiau vaikai būtų paimami prieš miegą,nes kitaip jie prie to įprantą,po to verkia,ar nemiega guldomi.
Na,ir jei jūs pati auklėtojai nieko nesakot,matyt,ji galvoja,kad taip jus tinka,na ji jūsų minčių neskaito ax.gif
Atsakyti
iškilo toks klausimas,ar norint gaut kompensaciją visuose darželiuose žiūri 3 mėn vidurkį? už vieną mėnesį negalima?
Atsakyti
QUOTE(ateresa @ 2011 01 06, 23:27)
Sveikos mamos ir teveliai  4u.gif

Manau, kad ne as viena esu nepatenkinta musu valstybes mokesciais. Siuo atveju konkreciai liecia darzelius - buten ta ju mokesti 2,50 uz kiekviena lankyta ar nelankyta diena. Gal butu galima kazka pasiekti rasant peticija ir pan. kad tas mokestis butu nemokamas arba sumazintas kai vaikas is tiesu serga ir turi pazyma is  gydytojos.

Gal yra protingesniu mamu, kurios yra susidurusios su peticijom ir zino kaip jas rasyti ir kur siusti.

Manau, kad dauguma tai palaikytu ir gal kazka galima butu pakeisti. Juk darzeliai tu pinigu vistiek nemato  doh.gif

Visoms tinka toks mokestis?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 01 10, 12:34)
iškilo toks klausimas,ar norint gaut kompensaciją visuose darželiuose žiūri 3 mėn vidurkį? už vieną mėnesį negalima?

Deja, už vieną mėnesį niekas neskaičiuoja. Mažiausias laikotarpis - 3 mėn.
Atsakyti