Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios gyventojai

Sie gyviai labai druskos bijo, reiketu dregniausius kampus tiesiog pabarstyti druska.
Pas mane tao labai gerai katinai juos ismedzioja lotuliukas.gif
Atsakyti
galvojau, kad pas mane viena tokiu buna. tokiu nemaciau as nei vaikystej, nei jaunystej, pamaciau tik pries kokius 3 metus, nuosavam name, man atrodo po vonia jie gyvena. bet tai daugiau, tai maziau ju buna, nieko nedariau, bet jau senokai ju nemaciau smile.gif
Atsakyti
Pas mus šitų žvėrių devynios galybės blink.gif Jau ne tik vonioj, bet ir virtuvėj, miegamajam po lova pamatau po vieną kitą. Ir čia ne kokiam senam name, o 2006 m. statybos!!! Turim šunį, tad prisibijau chemija juos naikint. O druskos jei pabarstau, tai šuva kaip karvė stovi ir laižo tas vietas, kol nieko ten nebelieka doh.gif Gal grindų plovimas su actu padėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziwiliux: 25 spalio 2010 - 15:42
gyvena tarpuose tokie doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai uzjauciu visus kas susidure su siais namu gyventojais, bet patys irgi kankinomes kuri laika, kol nenusprendziau iskraustyti ju is musu namu. O namas naujos statybos...... Daug informacijos ieskojau internete, beto daug zmoniu klausinejau. Taigi reziume, nebeturime ju ir zinokit nenaikinsite ju tiek prisiveis, kad baisiau ir but negali. Jie minta, vat cia baisiausia, dazais, tapetais, maistu, viskuo, nenaikinant ju, name jie prades grauzti viska ka tik ras. Atsiranda, del pelesio ar dregmes, mes atradome, kad naujame musu name statybininkai blogai buvo padare dusine, bego i apacia vanduo, lupom lauk ja, pelesi naikinom, hermetizavome. Is pat pradziu ju buvo tik tualete, poto atsirado virtuveje, salione, darbo kambaryje....brrrr...net baisu prisiminti. Isbandziau ivairiausius chemikalus ( turime ir mes suniuka, tiesiog labai saugojome, kad nelaizytu), nepadejo, visus namus perploviau su domestos, nepadejo, jau uz galvos buvau susiemus....net nuomininkais juos buvome pradeje vadinti....kol internete neperskaiciau apie balta kreidele, tikslaus pavadinimo dabar ir neprisimenu, bet garaze dar turiu, galesiu paziuret jeigu reikes, nuvaziavau i kalvariju turgu ( Vilniuje), pas moteryte nupirkau.... istepliojau grindu krastus ( suniukas net nepajaute, kad kazkas yra patepliota), po nakties as juos tiesiog siurbdavau...... doh.gif doh.gif Ir jie dingo....dar yra tokie milteliai nuo skruzdeliu mettox vadinasi, padarai is milteliu misini ir su ausu krapstuku tiesiog apteplioji krastus, plintusus, bet ta kreidele suveike iskarto, svarbiausia paziurekite i galiojimo data, bent man taip patare 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridele: 27 spalio 2010 - 22:45
QUOTE(Ingridele @ 2010 10 27, 23:43)
kol internete neperskaiciau apie balta kreidele, tikslaus pavadinimo dabar ir neprisimenu, bet garaze dar turiu, galesiu paziuret jeigu reikes, nuvaziavau i kalvariju turgu ( Vilniuje), pas moteryte nupirkau.... istepliojau grindu krastus ( suniukas net nepajaute, kad kazkas yra patepliota), po nakties as juos tiesiog siurbdavau...... doh.gif  doh.gif  Ir jie dingo....dar yra tokie milteliai nuo skruzdeliu mettox vadinasi, padarai is milteliu misini ir su ausu krapstuku tiesiog apteplioji krastus, plintusus, bet ta kreidele suveike iskarto, svarbiausia paziurekite i galiojimo data, bent man taip patare  4u.gif

Gal galit patikslinti kaip ta kreidelė vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Šilta @ 2010 10 31, 23:13)
Gal galit patikslinti kaip ta kreidelė vadinasi?

masenka, tik rusiskai parasyta 4u.gif Matau ja galima nusipirkti ir senukuose, bet atsiliepimuose buvo parasyta butinai jis turi buti nepasenus, tai nezinau ziurekite galiojimo data mirksiukas.gif http://www.senukai.l...64001491_4.html 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą smile.gif ! Reiks bėgt į Senukus tos kreidelės pirkti, nes jau įkyrėjo baisiai tie "uodeginiai", kaip mes juos vadiname. Ateini nakti į vonią, o ten jie šokius, vakarėlius rengia ir vis daugėja jų... verysad.gif
Atsakyti
nu pas mus vonioj nera dregmes, sildomos grindys, bet ju yra, tulike taip pat, bet nedaugeja, vienodas kiekis visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2010 11 02, 11:20)
masenka, tik rusiskai parasyta  4u.gif  Matau ja galima nusipirkti ir senukuose, bet atsiliepimuose buvo parasyta butinai jis turi buti nepasenus, tai nezinau ziurekite galiojimo data  mirksiukas.gif http://www.senukai.l...64001491_4.html  4u.gif

Oi kaip aciu, nes jau baisiai ikyrejo tie pilki minkstakuniai bjaurybiukai... Kol kas tik vonioj, grindys sildomos, ventiliacija daznai ijungineju... bet nesandariai uztvirtintas vonios krastas su siena ir prabega vanduo po dusu maudantis, tai nors valau, bet ten turbut daugiau dregmes... Greiti laiku tvarkysiu ta problemike ir butinai naikinsiu tuos.... nezinau nei tu padaru pavadinimo ir taip iki siol neradau, kas jie per vieni... Gi, kur cia foto buvo ideta, tai ne tokie pas mane, be kojyciu, be atskiru pakietintu sarvuku... ne tik smailejantys i uodega tokie mikstakuniai kaip sliekiukai ir jie vinguriuoja turbut, o ne kojytem begioja... as nakti tik su tapkem i vonia einu ir talzau juos kiek speju, kol nepabega, minksti iskart istyzta, fuiiiiii kaip man jau bloga nuo ju...
Atsakyti
Atrodo, veikia ta Mašenka smile.gif Patepliojau su ja palei grindis ir vis randam lavoneliu bigsmile.gif Daug smagiau nakti atejus i vonia ten buti vienai, o ne su krūva "draugų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijaliu @ 2011 01 17, 12:40)
Atrodo, veikia ta Mašenka smile.gif  Patepliojau su ja palei grindis ir vis randam lavoneliu  bigsmile.gif Daug smagiau nakti atejus i vonia ten buti vienai, o ne su krūva "draugų"  smile.gif

smagu, kad ir jums padeda thumbup.gif
Atsakyti