Pas mane pomidorų perteklius ir pipirų nepriteklius. Gal būtų norinčių keistis? Mat mano gauruotos bestijos išravėjo visus pipirų daigus, o pomidorinių nepalietė nė vieno. Pomidorai "Moneymaker", 8 vnt.
sveikos kokia turetu buti zeme ciobreliams ir bazilikui? ant kiekvienos zemes pakuotes raso skirtingus skaicius,tai koks tas aukso viduriukas,gal kas susiduret?
Papildyta:
prisisodinau agurkeliu auga kaip pasiute per 3 dienas isdygo, jau 5 diena o ilgis 15-20cm jau raitosi...ka toliau su jais daryti? gal sodinti i pailga vazona ir kisti pagaliukus kas stiebtusi?
Papildyta:
pasidziaugsiu savo agurkeliais netiketai uzaugusius per 5 dieneles
ka toliau su jais daryti?????????

jau jiems vietos anksta
o balkone dar salta
Papildyta:
prisisodinau agurkeliu auga kaip pasiute per 3 dienas isdygo, jau 5 diena o ilgis 15-20cm jau raitosi...ka toliau su jais daryti? gal sodinti i pailga vazona ir kisti pagaliukus kas stiebtusi?
Papildyta:

jau jiems vietos anksta

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:05)

kai uzaugins pirmus tikrus lapelius -pikiuokit; tie tokie ishtyse ilgi kotai ner labai gerai

QUOTE(aure111 @ 2010 03 16, 22:35)
Žydėjo, jau ir ankštys buvo, bet katinai nuėdė

Papildyta:
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:05)
Šviesos jiems reik. Galima pabandyt sodint į gilesnį vazoną, bet dėl apkasimo abejoju. Kiek savo ir mamos pamenu, tai šaknys paviršiuj yra

Pas mane jau antrą lapelį augina, bet perpus žemesni. Paskui nuotraukų įdėsiu.
QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 17:18)

kai uzaugins pirmus tikrus lapelius -pikiuokit; tie tokie ishtyse ilgi kotai ner labai gerai

tai ka dabar man su jais daryti?kaip pikiuot? tai jie jau per dideli

Papildyta:
nieks netiki kad taip greit tokie

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:53)
tai ka dabar man su jais daryti?kaip pikiuot? tai jie jau per dideli
?
Papildyta:

Papildyta:

dekit vesiai ir sviesiai

kas link apkasimo, bandyciau pikiuojant truputi giliau isodinti - leidzia ir agurkai is stiebo shakneles, bet gal ner gerai stieba labai apkasti

kokius lapelius?kaip jie turi atrodyti?
Papildyta:
o ka poto daryt kad jie liptu i virsu?reikia pailgo vazono?gilaus
Papildyta:
o ka poto daryt kad jie liptu i virsu?reikia pailgo vazono?gilaus

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:06)
kokius lapelius?kaip jie turi atrodyti?
tie lapukai kuriuos matot dabar - tai ne tikri lapeliai, bet is pacios seklytes ishlinde, o jau sekantys - bus tikrieji

tai dabar man persodinti i kita vazona?po viena daigeli...ar kaip

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:12)
ne, dabar tiesiog padekit kad butu vesiau ir kad butu daug sviesos (kuo daugiau). o kai jau ishleis tikruosius lapukus pikiuokit po viena i atskirus vazoniukus ir pameginkit persodinejant truputuka giliau isodint. Daigeliu matau turit daug - galit paeksperimentuot - ir pvz kelis sodint tokiu paciu gilumu, kelis giliau, o kelis pamegint ikishti stipriai giliau

p.s. viena raide ne ta paspaudi, ot zodziai geri gaunasi

tikiuosi nieks nespejo perskaityt iki pataisant