Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 12, 20:56)
Parodyk, ką suradai?  ax.gif

QUOTE(ruzilona @ 2009 06 12, 20:59)
Nagi nagi, manau smalsu visoms  ax.gif

Nieko ypatingo. Tiesiog internete pamačiau, kad galima nusipirkti visiškai paprastų medinių druskinių su dangteliu, tokių senovinių, pakabinamų (kas man labai patogu, nes nekenčiu kiloti daiktų, kai valau stalviršį), ir paprašiau draugės, kad man išdekupažintų. Ir spalvos bus priderintos prie interjero. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 13, 12:22)
user posted image
Tvarkinga spintelė  wub.gif , ėt kada pas mane taip bus  rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
Allegra serija. Ji tikriausiai nepermatoma ir nesandari  g.gif , bet vistiek  wub.gif , rašo, kad apdovanojimą gavusi už dizainą.

nesigiriant...pas mane labai panasiai tvarkinga spintele blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 13, 11:41)
nesigiriant...pas mane labai panasiai tvarkinga spintele blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tai gal vertėjo parodyti savo grožybes, cituoti kitų labai paprasta..... mirksiukas.gif

Mano iki pilnos laimės dar trūksta tikrai nemažai, bet gera pradžia pusė darbo.
Rodausi savo "bakalėjos" rojų... lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
Man labai gaila, kad tie didieji "space" 2,2 L netelpa į spintelių lentynėles. doh.gif o jų turiu net keletą.
Atsakyti
user posted imageva tokia tvarka manojoje spinteleje ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
jau pasirodziau ir as... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 13, 13:21)
Tai gal vertėjo parodyti savo grožybes, cituoti kitų labai paprasta..... mirksiukas.gif

Mano iki pilnos laimės dar trūksta tikrai nemažai, bet gera pradžia pusė darbo.
Rodausi savo "bakalėjos" rojų... lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
Man labai gaila, kad tie didieji "space" 2,2 L netelpa į spintelių lentynėles. doh.gif o jų turiu net keletą.

sigute labai maza ir siaura spintele uzleidziat tw dezutems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 13, 10:22)
ir be pjaustymo lenteles sita ane g.gif bet sako kad jos ne nereikia ax.gif

Matomai kaip kam. Jei perki raikytą duoną, tai lentelės nereikia, jei perki kepalą, tada ant kažko atpjaut reikia.

QUOTE(rosee @ 2009 06 13, 12:22)
Allegra serija. Ji tikriausiai nepermatoma ir nesandari  g.gif , bet vistiek  wub.gif , rašo, kad apdovanojimą gavusi už dizainą.

Nepermatoma, bet sandari.

QUOTE(Pasaulė @ 2009 06 13, 12:26)
Nieko ypatingo. Tiesiog internete pamačiau, kad galima nusipirkti visiškai paprastų medinių druskinių su dangteliu, tokių senovinių, pakabinamų (kas man labai patogu, nes nekenčiu kiloti daiktų, kai valau stalviršį), ir paprašiau draugės, kad man išdekupažintų. Ir spalvos bus priderintos prie interjero. thumbup.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 13, 13:21)

Paprašyk vyro, kad lentynėlę aukščiau pakeltų, arba žemiau nuleistų. 5 minučių darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 13, 14:46)
Matomai kaip kam. Jei perki raikytą duoną, tai lentelės nereikia, jei perki kepalą, tada ant kažko atpjaut reikia.
Nepermatoma, bet sandari.
thumbup.gif
Papildyta:

Paprašyk vyro, kad lentynėlę aukščiau pakeltų, arba žemiau nuleistų. 5 minučių darbas  mirksiukas.gif

na taip,mes tai ir batona ir duona perkam raikyta g.gif tai tos lenteles prie jos kaip ir nereiktu...juk turiu atskirai paprastu lenteliu pjaustymui ax.gif tik ydomu ar ta skylute duonineje graziai atrodys g.gif na kur lentele turetu buti unsure.gif o lentyna spinteleje man irgi brangusisi turejo paleisti zemyn,kad virsutineje lentynoje tilptu biriu produktu dezutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 13, 14:56)
tik ydomu ar ta skylute duonineje graziai atrodys  g.gif na kur lentele turetu buti unsure.gif                                                                                                   

Jos beveik nesimato. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 13, 14:59)
Jos beveik nesimato.  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif tada good.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 13, 12:33)

sigute labai maza ir siaura spintele uzleidziat tw dezutems mirksiukas.gif

Būtų maža, jei ji viena būtų... lotuliukas.gif virtuvę turiu gana nemažą, net 16 kv, tai ir komplektukas virtuvinis didelis ir patogus buvo kol neturėjau TW dėžučių lotuliukas.gif o dabar žiuriu kad nelabai patogiai lentynėlės padarytos.
Ačiū Jurgitak, būtinai pasinaudosiu tavo patarimu, ir teks kai kurias lentynėles aukštinti, kažkaip pati nesumasčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 13, 15:13)
Būtų maža, jei ji viena būtų... lotuliukas.gif virtuvę turiu gana nemažą, net 16 kv, tai ir komplektukas virtuvinis didelis ir patogus buvo kol neturėjau TW dėžučių  lotuliukas.gif o dabar žiuriu kad nelabai patogiai lentynėlės padarytos.
Ačiū Jurgitak, būtinai pasinaudosiu tavo patarimu, ir teks kai kurias lentynėles aukštinti, kažkaip pati nesumasčiau. mirksiukas.gif

nu jo istikruju g.gif as irgi pradejus naudoti ir pirkti tuperwarus juokiuosi vyrui,kad reikes tuoj antro virtuvinio komplekto ax.gif
Atsakyti
Vaje, kaip man toli iki tokių tvarkingų spintelių.... gal man savo betvarkę parodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 13, 21:51)
Vaje, kaip man toli iki tokių tvarkingų spintelių.... gal man savo betvarkę parodyti?  ax.gif

labas rytas visoms 4u.gif as jau anksciau klausiau,kad gal yra kur temele su tw gaminiu isdestymais virtuveje...?(bet turbut tokios temeles nera,tik kiek cia pasirodom ir viskas...)nes ydomu pasiziuret kaip pas ka viskas telpa blush2.gif zuvele butu ydomu ir jusiske spintele pamatyti mirksiukas.gif negalvokit kad pas mane visose spintelese tap viskas puikiai telpa blush2.gif sunkiausia man su dubeneliais nes ju yra yvairiu dydziuo ir formu,todel patogiai juosisdelioti ir sutalpintiy spinteleje ar stalciuje labai sunku g.gif
Atsakyti