Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Will @ 2009 06 14, 17:25)
Sveikos,

Nebespėju dažnai čia užsukti, bet pastaruoju metu įsigijau keletą naujų dalykėlių ir atbėgau pasidžiaugti  blush2.gif  Pirmas , tai indas aliejui, jau kurį laiką jo laukiau  ax.gif  Ėmiau didelį, 1 litro, iškart pripyliau ten aliejaus ir mėgaujuosi naudodama, nes ne tik lengva įpilti (aš perpilu ne iš paprasto parduotuvinio butelio, todėl jau kurį laiką kankinausi  doh.gif ), labai patogu atidaryti ir, pats geriausias dalykas, nenubėga nei lašelis  thumbup.gif
Antra, tas Samba ąsotis- nuo pirmos dienos ten gaminu gėrimus su citrina, imbieru ir medum. Super  thumbup.gif  Pieno dar nebandžiau pilti, bet šiaip labai patogus, tvirtai užsidaro ir, vėlgi, nenulašina nieko per daug  thumbup.gif  thumbup.gif
Tiesa, vienas gaminys visgi nuvylė... gertuvėlė  4u.gif  Ji išties graži, patogi ir pan., bet apvertus ir papurčius, gėrimas bėga... Kadangi vos keletą dienų prieš pasiimdama prekes pirkau paprastą buteliuką su gėrimu parduotuvėje ir iš jo nė lašas neišbėga, tai nusivyliau  blush2.gif  Na, bet kai mažius paaugs, bus gera ir sunaudosim, o gal ir pati naudosiu, jei, pvz, sportuoti keliausiu ar kur į gamtą tongue.gif
O kodėl?  blush2.gif  Visą laiką sukau atskirai  doh.gif

kuri gertuvėlė nuvylė?? Jei mažoji, tai gal brokuota?? bent jau pas mane (turiu naudoju dvi) neleid-ia nė viena... tik reikia patikrinti ar gerai užsidarė... purčiau katik, niu niekas nebėga. O jei didžioji - tai dar neušbandžiau, užsisakiau ir sau, pamatė klientė ir atėmė... tad teks per naują užsakinėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 14, 09:50)
žuvele, tavo nauja aistra bigsmile.gif  4u.gif kažkaip tik dabar pažiūrėjau bigsmile.gif

aš jau ir pradedu kartais pykti, ir ant savęs, ir ant virtuvinių baldų ir aplinką kaltinu, kad nelabai besutalpinu TW gaminius. Noriu Servo Fikso, bet jam vietos laikymui nebėr, kaip ir centrifūgos nebeįkišu jau niekur doh.gif Pas mane yra pora klienčių, kur sako negaliu pirkt dubenų ar dar ko, nes virtuvytė maža ir nebeturiu kur dėt blink.gif  verysad.gif

Merginos kaip jums ta centrifūga, kad nusausina tai viskas tvarkoj, nu, kad aš taip sunkiai taip sunkiai ją suku, ir nesu visai skystalė kokia, bet jei puse indo pridėt kokių braškių ar kitų uogų, tai nežinau kaip pasuksiu, man ir salotoms ir krapams daug pastangų reikia doh.gif

mano dukrytė man nusausina salotas (pilną beveik pridedu) smile.gif pas mane ganėtinai lengvai sukasi...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 06 14, 21:04)
kuri gertuvėlė nuvylė?? Jei mažoji, tai gal brokuota?? bent jau pas mane (turiu naudoju dvi) neleid-ia nė viena... tik reikia patikrinti ar gerai užsidarė... purčiau katik, niu niekas nebėga. O jei didžioji - tai dar neušbandžiau, užsisakiau ir sau, pamatė klientė ir atėmė... tad teks per naują užsakinėti smile.gif

ta didziaja 2litru ir as turiu...purciau blush2.gif bet niekas neisbega thumbup.gif man labai ji tinka y kaimuka pienuko kai vaziuoju mirksiukas.gif nes anksciau slonikelis pasiversdavo dangtelis jei praleidzia doh.gif ir pilna msn pienelio doh.gif o tada man nuo MB bash.gif bash.gif bash.gif budavo...
Atsakyti
Turiu abi gertuves, patenkinta esu tikrai, o ir mergaitės kurios užsisakė džiaugiasi, tikrai sandarios, nebėga, purtyk kaip nori....gal pas tave kas tai su užsidarymu negerai. g.gif
Gražus komplektukas... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 14, 21:15)
Turiu abi gertuves, patenkinta esu tikrai, o ir mergaitės kurios užsisakė džiaugiasi, tikrai sandarios, nebėga, purtyk kaip nori....gal pas tave kas tai su užsidarymu negerai. g.gif
Gražus komplektukas... thumbup.gif

user posted image

labai grazus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man vienos tos2l. net per mazai,nes joje nuolat pienelis...o kadangi vasarele,gal sulauksim oru kad bus galima iskylauti tai galvoju kad gerimams dar vienos reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 14, 20:29)
man vienos tos2l. net per mazai,nes joje nuolat pienelis...o kadangi vasarele, tai galvoju kad gerimams dar vienos reiketu g.gif

Tai naudokis proga, kol nuolaidos yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 14, 21:31)
Tai naudokis proga, kol nuolaidos yra. mirksiukas.gif

tai jau reikes mirksiukas.gif bet kad db daug geru dalyku yra ispardavime doh.gif jau besinaudodama tom progom y namus krize parsivesiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 14, 21:11)
ta didziaja 2litru ir as turiu...purciau blush2.gif bet niekas neisbega thumbup.gif man labai ji tinka y kaimuka pienuko kai vaziuoju mirksiukas.gif nes anksciau slonikelis pasiversdavo dangtelis jei praleidzia  doh.gif ir pilna msn pienelio doh.gif o tada man nuo MB bash.gif  bash.gif  bash.gif budavo...

thumbup.gif Ir man labai tinka pienui , nors pirkdavau vandeniui))))Vienu zodziu dar vienos reikia)

QUOTE(gwidita @ 2009 06 14, 21:29)
labai grazus komplektukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man vienos tos2l. net per mazai,nes joje nuolat pienelis...o kadangi vasarele,gal sulauksim oru kad bus galima iskylauti tai galvoju kad gerimams dar vienos reiketu g.gif

Taip, taip ir man)
Atsakyti
žiūriu kiek naminio pieno gerbėjų bigsmile.gif o aš vat nemėgstu naminių pieninių produktų - jokių schmoll.gif o mama karvutę turi ir parduoda pieną kaimynams, o aš pardėj perkuos doh.gif

aš dar neišbandžiau didžiosios gertuvės, taip norėjau taip norėjau ir stovi neišbandyta doh.gif
Atsakyti
o gal galit kuri parodyt naturoj ta aliejaus inda blush2.gif nes per vilnele man neina paziuret unsure.gif cray.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 14, 22:07)
žiūriu kiek naminio pieno gerbėjų bigsmile.gif o aš vat nemėgstu naminių pieninių produktų - jokių schmoll.gif o mama karvutę turi ir parduoda pieną kaimynams, o aš pardėj perkuos doh.gif

aš dar neišbandžiau didžiosios gertuvės, taip norėjau taip norėjau ir stovi neišbandyta doh.gif

scare.gif scare.gif scare.gif ojojoi kaip man blogai buna kai uosvis pamato pas mane parduotuvinius: grietine,kefyra ar piena unsure.gif sako as uz pusdyke y pienine atiduodu o jus sitaip brangiai is parduotuves perkat doh.gif
Atsakyti
dėl kainų tai jo blink.gif mano mama ir pykdavo daug metų ant manęs ir mano šeimos, nu bet prieš vėją nepapūsi mirksiukas.gif
o kai jūs laikot pieną pvz. kokiam ąsotį, tai jis tik pienui ir skirtas ax.gif aš pati nebandžiau, bet esu girdėjus, kad taip ir pienui geriau, ir paskui nereikia vargt kvapą naikinant kai kitus gėrimus pili...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 14, 22:12)
o gal galit kuri parodyt naturoj ta aliejaus inda blush2.gif nes per vilnele man neina paziuret unsure.gif  cray.gif

Matosi jis Asese mielinio varškės pyrago recepte, ten tarp Samba dubenų žalio ir raudono
user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 14, 22:15)
dėl kainų tai jo blink.gif mano mama ir pykdavo daug metų ant manęs ir mano šeimos, nu bet prieš vėją nepapūsi mirksiukas.gif
o kai jūs laikot pieną pvz. kokiam ąsotį, tai jis tik pienui ir skirtas ax.gif aš pati nebandžiau, bet esu girdėjus, kad taip ir pienui geriau, ir paskui nereikia vargt kvapą naikinant kai kitus gėrimus pili...

na dar neseniai pradejau jy laikyt toje gertuveje rolleyes.gif bet manau kad pieno kvapas liks joje unsure.gif bet sviezias jis tikrai ilgiau issilaiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(13liepa @ 2009 06 14, 22:20)
Matosi jis Asese mielinio varškės pyrago recepte, ten tarp Samba dubenų žalio ir raudono
user posted image

aaa sitoksai g.gif as galvojau kad cia kalba eina apie ta kur anksciau buvo toks butelis su snapeliu ar vamzdeliu nzn kaip pavadint blush2.gif
Atsakyti