QUOTE(Will @ 2009 06 14, 17:25)
Sveikos,
Nebespėju dažnai čia užsukti, bet pastaruoju metu įsigijau keletą naujų dalykėlių ir atbėgau pasidžiaugti
Pirmas , tai indas aliejui, jau kurį laiką jo laukiau
Ėmiau didelį, 1 litro, iškart pripyliau ten aliejaus ir mėgaujuosi naudodama, nes ne tik lengva įpilti (aš perpilu ne iš paprasto parduotuvinio butelio, todėl jau kurį laiką kankinausi
), labai patogu atidaryti ir, pats geriausias dalykas, nenubėga nei lašelis
Antra, tas Samba ąsotis- nuo pirmos dienos ten gaminu gėrimus su citrina, imbieru ir medum. Super
Pieno dar nebandžiau pilti, bet šiaip labai patogus, tvirtai užsidaro ir, vėlgi, nenulašina nieko per daug
Tiesa, vienas gaminys visgi nuvylė... gertuvėlė
Ji išties graži, patogi ir pan., bet apvertus ir papurčius, gėrimas bėga... Kadangi vos keletą dienų prieš pasiimdama prekes pirkau paprastą buteliuką su gėrimu parduotuvėje ir iš jo nė lašas neišbėga, tai nusivyliau
Na, bet kai mažius paaugs, bus gera ir sunaudosim, o gal ir pati naudosiu, jei, pvz, sportuoti keliausiu ar kur į gamtą
O kodėl?
Visą laiką sukau atskirai 
Nebespėju dažnai čia užsukti, bet pastaruoju metu įsigijau keletą naujų dalykėlių ir atbėgau pasidžiaugti

Antra, tas Samba ąsotis- nuo pirmos dienos ten gaminu gėrimus su citrina, imbieru ir medum. Super

Tiesa, vienas gaminys visgi nuvylė... gertuvėlė

O kodėl?

kuri gertuvėlė nuvylė?? Jei mažoji, tai gal brokuota?? bent jau pas mane (turiu naudoju dvi) neleid-ia nė viena... tik reikia patikrinti ar gerai užsidarė... purčiau katik, niu niekas nebėga. O jei didžioji - tai dar neušbandžiau, užsisakiau ir sau, pamatė klientė ir atėmė... tad teks per naują užsakinėti

Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 14, 09:50)
žuvele, tavo nauja aistra
kažkaip tik dabar pažiūrėjau
aš jau ir pradedu kartais pykti, ir ant savęs, ir ant virtuvinių baldų ir aplinką kaltinu, kad nelabai besutalpinu TW gaminius. Noriu Servo Fikso, bet jam vietos laikymui nebėr, kaip ir centrifūgos nebeįkišu jau niekur
Pas mane yra pora klienčių, kur sako negaliu pirkt dubenų ar dar ko, nes virtuvytė maža ir nebeturiu kur dėt
Merginos kaip jums ta centrifūga, kad nusausina tai viskas tvarkoj, nu, kad aš taip sunkiai taip sunkiai ją suku, ir nesu visai skystalė kokia, bet jei puse indo pridėt kokių braškių ar kitų uogų, tai nežinau kaip pasuksiu, man ir salotoms ir krapams daug pastangų reikia

aš jau ir pradedu kartais pykti, ir ant savęs, ir ant virtuvinių baldų ir aplinką kaltinu, kad nelabai besutalpinu TW gaminius. Noriu Servo Fikso, bet jam vietos laikymui nebėr, kaip ir centrifūgos nebeįkišu jau niekur

Merginos kaip jums ta centrifūga, kad nusausina tai viskas tvarkoj, nu, kad aš taip sunkiai taip sunkiai ją suku, ir nesu visai skystalė kokia, bet jei puse indo pridėt kokių braškių ar kitų uogų, tai nežinau kaip pasuksiu, man ir salotoms ir krapams daug pastangų reikia

mano dukrytė man nusausina salotas (pilną beveik pridedu)