Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

aaaaaaa....tai tik del temperaturos bigsmile.gif as turiu termometras nusipirkusi,kai kepu isimetu ji i orkaite ir puikiausiai matau temperatura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 15, 21:25)
Dujinėse sunkiau reguliuoti temperatūrą  ax.gif , o silikoninėms formoms rekomenduojama temperatūra iki 220 C  4u.gif  Tik todėl: taigi, jei senučiukė dujinė gerai kepa, įdėjus į skardą (kad negautų tiesioginės ugnies), kuo puikiausiai galima kepti silikoninėje formoje smile.gif
Papildyta:

Karūnos talpa mažesnė (apie 1,75 litro), o Princesė - 2 litrai  4u.gif

pas mane atskirai reikia degti apacia arba virsu doh.gif taikol apaciakepinsiu tai tostiesiogines liepsnos nebus...bet jau kai virsu uzdegsiu bus sakes doh.gif nes ten liepsna swoon.gif o savo naujos formos visai nenoriu sudeginti mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Papildyta:
ar siandien niekas neturi ziniu is TW susirinkimo g.gif ar dar nebuvo jo ax.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
turiu problemėlę ax.gif - man iki liepos pradžios reikėtų TW želė formos (na, toks žiedas, su išimamu viduriuku..). Sau tokį turiu, bet pamatė sesuo - ir ji užsinorėjo gimtadieniui.. Kas galėtų man tą formelę parūpinti ir už kiek? (Čia Kaune jos reikia).
Gerai būtų, jei parašytumėt až, nes bijau, kad iki rytdienos tiek priplepėsit, kad savo atsakymo nerasiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 15, 22:29)
Sveikos merginos  4u.gif ,
turiu problemėlę  ax.gif  - man iki liepos pradžios reikėtų TW želė formos (na, toks žiedas, su išimamu viduriuku..). Sau tokį turiu, bet pamatė sesuo - ir ji užsinorėjo gimtadieniui.. Kas galėtų man tą formelę parūpinti ir už kiek?  (Čia Kaune jos reikia).
Gerai būtų, jei parašytumėt až, nes bijau, kad iki rytdienos tiek priplepėsit, kad savo atsakymo nerasiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 15, 22:29)
Sveikos merginos  4u.gif ,
turiu problemėlę  ax.gif  - man iki liepos pradžios reikėtų TW želė formos (na, toks žiedas, su išimamu viduriuku..). Sau tokį turiu, bet pamatė sesuo - ir ji užsinorėjo gimtadieniui.. Kas galėtų man tą formelę parūpinti ir už kiek?  (Čia Kaune jos reikia).
Gerai būtų, jei parašytumėt až, nes bijau, kad iki rytdienos tiek priplepėsit, kad savo atsakymo nerasiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Didelis AČIŪ jums, merginos - nereikėjo laukti nė rytdienos, o žinutės pasipylė thumbup.gif . Gavu ne vieną jūsų pasiūlymą, su kai kuo ir susirašiau ( ne paslaptis - su ta, kas pasiūlė pirma mirksiukas.gif ).
Labai tikiuosi, kad ir formelę gauti pavyks laiku.. Na, o visoms - gero šeimininkavimo su TW 4u.gif .
Atsakyti
Merginos,gal galit parašyt ,kiek dabar kainuotų želė žiedas,o gal vadinas kitaip.Ir ar galima jame kept pvz.keksą,ar neišsilydo jis nuo karščio?Ačiū
Atsakyti
Aš jos ekologiškumą akcentuoju tuo, kad nereik naudoti nekokybiškų indelių, kuriuos reik išmest, mažiau naudojama vienkartinė pakuotė...
Nes manęs dažnai paprašo "įrodyti" jos ekologiškumą doh.gif

QUOTE(Selga @ 2009 06 15, 19:31)
100%  drinks_cheers.gif
Vat tenka girdėt sakant, kad TW produkcija yra ekologiška. Įdomu, kuo remiantis-ar ji yra sertifikuota?  g.gif
Atsiprašau, kad prisidedu prie to, taip vadinamo TW vandens drumstimo, bet vis dėlto toks klausimas kyla ir nemanau, kad man vienai.  g.gif  blush2.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 06 15, 19:31)
100%  drinks_cheers.gif
Vat tenka girdėt sakant, kad TW produkcija yra ekologiška. Įdomu, kuo remiantis-ar ji yra sertifikuota?  g.gif
Atsiprašau, kad prisidedu prie to, taip vadinamo TW vandens drumstimo, bet vis dėlto toks klausimas kyla ir nemanau, kad man vienai.  g.gif  blush2.gif ...

Kai pradėjau dirbti gavau sertifikatą. Rytoj reikės susirasti ir pasiskaityti g.gif

QUOTE(emma @ 2009 06 15, 23:40)
Merginos,gal galit parašyt ,kiek dabar kainuotų želė žiedas,o gal vadinas kitaip.Ir ar galima jame kept pvz.keksą,ar neišsilydo jis nuo karščio?Ačiū

Želė žiede kepti griežtai draudžiama. Jei nori panašios formos, tik kurioje galima kepti, reikėtų rinktis silikoninę kepimo formą Karūna
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 15, 20:25)

Karūnos talpa mažesnė (apie 1,75 litro), o Princesė - 2 litrai  4u.gif

aciuks.gif negerai... o princesė didžiausia? man ji labai gerai, tinka ir patinka, bet reiktų dar vienos didesnės blush2.gif kai kugelį joje iškepu, mb vienas jį ir suvalgo per dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 16, 08:23)
aciuks.gif negerai... o princesė didžiausia? man ji labai gerai, tinka ir patinka, bet reiktų dar vienos didesnės  blush2.gif kai kugelį joje iškepu, mb vienas jį ir suvalgo per dieną  ax.gif

kugely tau geriausia butu kepti "ultrapliuse"tai dar ir mesytes galesi ydet koky smota mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 16, 08:23)
aciuks.gif negerai... o princesė didžiausia? man ji labai gerai, tinka ir patinka, bet reiktų dar vienos didesnės  blush2.gif kai kugelį joje iškepu, mb vienas jį ir suvalgo per dieną  ax.gif

Princesė ko gero didžiausia g.gif Kažkas minėjo, kad Karališkai silikoninei formai bus nuolaida liepą smile.gif Gal ji tau tikrų: keptum dviejose šalia viena kitos, ir Princesėj, ir Karališkoj smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 16, 08:14)
Princesė ko gero didžiausia  g.gif  Kažkas minėjo, kad Karališkai silikoninei formai bus nuolaida liepą smile.gif Gal ji tau tikrų:  keptum dviejose šalia viena kitos,  ir Princesėj, ir Karališkoj smile.gif
user posted image

reikia palaukti smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti