aaaaaaa....tai tik del temperaturos
as turiu termometras nusipirkusi,kai kepu isimetu ji i orkaite ir puikiausiai matau temperatura
QUOTE(Asese @ 2009 06 15, 21:25)
Dujinėse sunkiau reguliuoti temperatūrą
, o silikoninėms formoms rekomenduojama temperatūra iki 220 C
Tik todėl: taigi, jei senučiukė dujinė gerai kepa, įdėjus į skardą (kad negautų tiesioginės ugnies), kuo puikiausiai galima kepti silikoninėje formoje 
Papildyta:
Karūnos talpa mažesnė (apie 1,75 litro), o Princesė - 2 litrai
Papildyta:
Karūnos talpa mažesnė (apie 1,75 litro), o Princesė - 2 litrai
pas mane atskirai reikia degti apacia arba virsu
Papildyta:
ar siandien niekas neturi ziniu is TW susirinkimo
Sveikos merginos
,
turiu problemėlę
- man iki liepos pradžios reikėtų TW želė formos (na, toks žiedas, su išimamu viduriuku..). Sau tokį turiu, bet pamatė sesuo - ir ji užsinorėjo gimtadieniui.. Kas galėtų man tą formelę parūpinti ir už kiek? (Čia Kaune jos reikia).
Gerai būtų, jei parašytumėt až, nes bijau, kad iki rytdienos tiek priplepėsit, kad savo atsakymo nerasiu
turiu problemėlę
Gerai būtų, jei parašytumėt až, nes bijau, kad iki rytdienos tiek priplepėsit, kad savo atsakymo nerasiu
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 15, 22:29)
Sveikos merginos
,
turiu problemėlę
- man iki liepos pradžios reikėtų TW želė formos (na, toks žiedas, su išimamu viduriuku..). Sau tokį turiu, bet pamatė sesuo - ir ji užsinorėjo gimtadieniui.. Kas galėtų man tą formelę parūpinti ir už kiek? (Čia Kaune jos reikia).

turiu problemėlę
Parašiau į až
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 15, 22:29)
Sveikos merginos
,
turiu problemėlę

turiu problemėlę
Didelis AČIŪ jums, merginos - nereikėjo laukti nė rytdienos, o žinutės pasipylė
Labai tikiuosi, kad ir formelę gauti pavyks laiku.. Na, o visoms - gero šeimininkavimo su TW
Merginos,gal galit parašyt ,kiek dabar kainuotų želė žiedas,o gal vadinas kitaip.Ir ar galima jame kept pvz.keksą,ar neišsilydo jis nuo karščio?Ačiū
Aš jos ekologiškumą akcentuoju tuo, kad nereik naudoti nekokybiškų indelių, kuriuos reik išmest, mažiau naudojama vienkartinė pakuotė...
Nes manęs dažnai paprašo "įrodyti" jos ekologiškumą
Nes manęs dažnai paprašo "įrodyti" jos ekologiškumą
QUOTE(Selga @ 2009 06 15, 19:31)
100%
Vat tenka girdėt sakant, kad TW produkcija yra ekologiška. Įdomu, kuo remiantis-ar ji yra sertifikuota?
Atsiprašau, kad prisidedu prie to, taip vadinamo TW vandens drumstimo, bet vis dėlto toks klausimas kyla ir nemanau, kad man vienai.
...
Vat tenka girdėt sakant, kad TW produkcija yra ekologiška. Įdomu, kuo remiantis-ar ji yra sertifikuota?
Atsiprašau, kad prisidedu prie to, taip vadinamo TW vandens drumstimo, bet vis dėlto toks klausimas kyla ir nemanau, kad man vienai.
QUOTE(Selga @ 2009 06 15, 19:31)
100%
...
Kai pradėjau dirbti gavau sertifikatą. Rytoj reikės susirasti ir pasiskaityti
QUOTE(emma @ 2009 06 15, 23:40)
Merginos,gal galit parašyt ,kiek dabar kainuotų želė žiedas,o gal vadinas kitaip.Ir ar galima jame kept pvz.keksą,ar neišsilydo jis nuo karščio?Ačiū
Želė žiede kepti griežtai draudžiama. Jei nori panašios formos, tik kurioje galima kepti, reikėtų rinktis silikoninę kepimo formą Karūna
QUOTE(Asese @ 2009 06 15, 20:25)
QUOTE(muminukas @ 2009 06 16, 08:23)
kugely tau geriausia butu kepti "ultrapliuse"tai dar ir mesytes galesi ydet koky smota
QUOTE(muminukas @ 2009 06 16, 08:23)
Princesė ko gero didžiausia

QUOTE(Asese @ 2009 06 16, 08:14)
Princesė ko gero didžiausia
Kažkas minėjo, kad Karališkai silikoninei formai bus nuolaida liepą
Gal ji tau tikrų: keptum dviejose šalia viena kitos, ir Princesėj, ir Karališkoj 

reikia palaukti