Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(simre @ 2009 06 16, 21:12)
Lygiai taip pat, kaip nebijau ir dėvėtų rūbų pirkti...

O tu juos kažkaip dezinfekuoji, ar, tiesiog, pasitiki pardavėju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 16, 20:12)
Lygiai taip pat, kaip nebijau ir dėvėtų rūbų pirkti...

Na aš irgi megėja pro devėtus rūbus prasikošti ir taip nemažai sutaupyti drinks_cheers.gif ir ant tupperio išleisti hihihi.gif, bet kažkaip tų sendaikčių turgelių prie manęs gal ir nėra unsure.gif
Kooperuočiausi, bet savo grupės panų nepažįstu blush2.gif , įslaptinta lotuliukas.gif
Jurgitak, dauguma perka ten rūbus, nesuprantu kas čia keisto, juk visos turim ir skalbialkes ir miltelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 16 birželio 2009 - 20:25
QUOTE(rosee @ 2009 06 16, 20:22)
Na aš irgi megėja pro devėtus rūbus prasikošti ir taip nemažai sutaupyti  drinks_cheers.gif ir ant tupperio išleisti hihihi.gif, bet kažkaip tų sendaikčių turgelių prie manęs gal ir nėra  unsure.gif
Kooperuočiausi, bet savo grupės panų nepažįstu  blush2.gif , įslaptinta  lotuliukas.gif

Čia turbūt juokauji blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 16 birželio 2009 - 20:27
QUOTE(elvike @ 2009 06 16, 20:23)
Čia turbūt juokauji  blink.gif

dėl rūbų ar dėl ph34r.gif ?
O kokia prasmė man meluoti? Dar kartą kartoju, nžn kas mano grupelėje, tik vadovę pažįstu.
Tiesa, Vixiukės mergaites pažįstu, bet jų jau atskira grupelė. Lb šaunios ten panos ir pati jų vadovė thumbup.gif , teko matyti, kaip ji rūpinasi savo mergaitėmis, nesvarbu, kad tokia jaunutė smile.gif. Taigi, išvada viena, reikia susigaudyti kur ir kas ir daryti "cementovkę", kaip jaunimas sako lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 16 birželio 2009 - 20:36
QUOTE(rosee @ 2009 06 16, 20:26)
dėl rūbų ar dėl  ph34r.gif ?

Nea ne dėl rūbų čia viskas normoj mirksiukas.gif aš irgi seniau prasisukdavau... ax.gif čia dėl grupės....
Papildyta:
SOS, Santakos merginos, padėkite gal parašytumėte į až koks naujas slaptažodis, net nežinojau, kad pasikeitė unsure.gif
Papildyta:
O kokia prasmė man meluoti? Dar kartą kartoju, nžn kas mano grupelėje, tik vadovę pažįstu.
Tiesa, Vixiukės mergaites pažįstu, bet jų jau atskira grupelė. Lb šaunios ten panos ir pati jų vadovė  thumbup.gif , teko matyti, kaip ji rūpinasi savo mergaitėmis, nesvarbu, kad tokia jaunutė  smile.gif

Manau svarbiausiai, kad pažįsti kokią merginą ir kooperuokis mirksiukas.gif gal ir iš jų kuri neturi pilno užsakymo. Na taip, pradėjau čia patarinėti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 16 birželio 2009 - 20:37
QUOTE(elvike @ 2009 06 16, 20:36)
Manau svarbiausiai, kad pažįsti kokią merginą ir kooperuokis  mirksiukas.gif  gal ir iš jų kuri neturi pilno užsakymo. Na taip, pradėjau čia patarinėti...  blush2.gif

Matyt ateityje teks taip ir daryti, dėkui už patarimus.
O dabar gryžtam prie savo garbinamų indelių mirksiukas.gif
Taigi, nukopinau,

Liepa su Tupperware 27-30 sav.:
1. Dovanelė šeimininkei, jei vakarėlis >480 Lt. (mažiau nei vidutinis Lietuvos vakarėlis), smagusis 1,3 litro geltonas dubenelis tešlai (mini didžiojo 7,5 litro dubens kopija) ir plius dovana 5 % už nuo užsakymo sumos. Kodas 29157
2. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >600 Lt., šeimininkė gali rinktis arba 1,3 litro dubenėlį tešlai, arba dėklą dešimčiai kiaušinių (išėmus dėkliukus bus šauni sumuštinių dėžutė) ir plius dovana 5 % už nuo užsakymo sumos. Kodas 29158
3. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >850 Lt., šeimininkė gali rinktis arba 1,3 litro dubenėlis su 100% sandariu dagteliu, arba dėklą dešimčiai kiaušinių, arba 2 litrų ąsotį „Azure“ ir plius dovana 5 % už nuo užsakymo sumos. Kodas 29159
4. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis minimalus 360 Lt. dovanėlė šeimininkei „Orient“ prieskonių indelis ir plius dovana 5 % už nuo užsakymo sumos. Kodas 6757
5. Ypatingas pasiūlymas šeimininkei, jei vakarėlis >560 Lt. „Optimum“ rinkinys (500ml + 1,3l + 2,1l) tik 73Lt (vietoj 105Lt). Kodas 4423 Filmukas apie Optimum čia: http://www.twn-video...LV/Optimum.html
Liepą vakarėlių bus daug!

Nuolaidos ir pasiūlymai:
1.Ovalieji Optimum indeliai (320ml +800ml + 1,25l + 1,7l). Tik 124 Lt. vietoj 137 Lt. Kodas 4425 Tai naujieji Optimum! Spalva ir konstrukcija, kaip ir Optimum indelių esančių kataloge, bet forma, kaip kompaktinių dėžučių. Optimum - tai vieninteliai keturkampiai indeliai, kurie užsidaro 100% sandariai. Tokiuose indeliuose jūsų produktai ne tik nepraras drėgmės ir aromato, bet ir patys nesudrėks, taip pat garantuotai niekas neišbėgs transportuojant. Naujosios formos Optimum, puikiai moduliuojasi su senaisiais, jie tiks tiek produktams ir ne tik laikyti tiek spintelėje, tiks stalčiuje, tiek šaldytuve, tiek transportuot. Turime keturių dydžių 320ml, 800m, 1,25l, 1,7l.
2.CoolSmart šaldymo indelių rinkinys + mini šaldymo indeliai tik 101 Lt. vietoj 135 Lt. Kodas 4436
3.Silikoninė forma ,,Karališkoji“ tik 77 Lt. vietoj 86 Lt. Kodas 4420
4.Ledų šaukštas tik 72 Lt. vietoj 81 Lt. Kodas 4419
5.Rinkinukas: Ledų šaukštas + ,,Karališkoji“ silikoninė forma tik 125 Lt. vietoj 167 Lt. Kodas 4421
6.Quick Chef + centrifugėlė tik 177 Lt. vietoj 202 Lt. Kodas 4418
7.Centrifugėlė tik 25 Lt. Kodas 6723
8.Triašmenis peiliukas 59Lt Kodas 6724
9.Mėsainių ir ne tik presas tik 59 Lt kodas 6722
10.Gražusis vyšninis 1,5 litro Alegro tik 65 Lt vietoj 85 Lt. Kodas 6783

Tokios naujienos Vilnelėje, pagaliau sulauksime šaldymo indeliams nuolaidos, kai braškės pasibaigs lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 16, 20:31)
lens.gif ir puodą turi, kaip jis tau, ar vertas tų pinigų? O peiliai nekrenta nuo magneto?

Vižma, tu neįsivaizduoji, kaip mane nervas ima, kad užsakymo nesurinkau ir sau negaliu nieko leisti, krizius atėjo  verysad.gif , o tie Samba tokie gražūs, tikra virtuvės puošmena..

Tu mano likimo drauge console.gif jauciu ir man jau reiks tuoj skambint pavojaus varpais ir ieskoti su kuo koperuotis, nes be sambuku nenoriu likti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 16, 21:11)
Tu mano likimo drauge  console.gif jauciu ir man jau reiks tuoj skambint pavojaus varpais ir ieskoti su kuo koperuotis, nes be sambuku nenoriu likti  unsure.gif

Nepergyvenk ir aš turbūt tuoj stosiu pas jus į eilę 4u.gif Apleidau šią sritį truputį, nes panirau į kitą ax.gif ten daugiau perspektyvų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2009 06 16, 21:11)
Tu mano likimo drauge  console.gif jauciu ir man jau reiks tuoj skambint pavojaus varpais ir ieskoti su kuo koperuotis, nes be sambuku nenoriu likti  unsure.gif

Nepergyvenk ir aš turbūt tuoj stosiu pas jus į eilę 4u.gif Apleidau šią sritį truputį, nes panirau į kitą ax.gif ten daugiau perspektyvų... smile.gif
Atsakyti
dėl rūbų ar dėl  ph34r.gif ?
Tiesa, Vixiukės mergaites pažįstu, bet jų jau atskira grupelė. Lb šaunios ten panos ir pati jų vadovė  thumbup.gif , teko matyti, kaip ji rūpinasi savo mergaitėmis, nesvarbu, kad tokia jaunutė  smile.gif. Taigi, išvada viena, reikia susigaudyti kur ir kas ir daryti "cementovkę", kaip jaunimas sako  lotuliukas.gif

ačiū, Rože... šauni ir Jūsų labai vadovė wink.gif ir ji tikrai manau mielai padės, sujungs užsakymus, o gal ir patars kaip padidinti pardavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

ADA, dėkui už tokią išsamią info apie centrifūgą.

Gal galie pakomentuoti apie liepos naujienas: kiek tokių telpa į vieną šaldiklio stalčių:
2.CoolSmart šaldymo indelių rinkinys + mini šaldymo indeliai tik 101 Lt. vietoj 135 Lt. Kodas 4436
O kaip čia suprasti? Du viename - smulkintuvas ir džiovintuvas bigsmile.gif ? Ar turite kas nors? Ar verta taip daryti? Kokia tada jo talpa?

Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Papildyta:
P.S. Na tikrai šaunios Jūsų spintelės ir šaldytuvai drinks_cheers.gif Aš savo nuotraukas įdėsiu, kai jau būsiu savoje virtuvėje rolleyes.gif Turiu ir aš jau šio bei to, bet dar tikrai ne tokia tvarka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 17, 08:02)
Laba ryta  4u.gif

Gal galie pakomentuoti apie liepos naujienas: kiek tokių telpa į vieną šaldiklio stalčių:
O kaip čia suprasti? Du viename - smulkintuvas ir džiovintuvas  bigsmile.gif ? Ar turite kas nors? Ar verta taip daryti? Kokia tada jo talpa?

Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Kregžde, turi pasimatuoti, nes visi šaldytuvai skirtingi rolleyes.gif
Į rinkinuką įeina tokie šaldymo indeliai smile.gif :
2 vnt po 90 ml
1 vnt po 150 ml
2 vnt po 400 ml (plotis 12,8 cm, ilgis – 11,6 cm, aukštis 5,8 cm)
2 vnt po 800 ml (plotis 12,8 cm, ilgis – 11,6 cm, aukštis 9,2 cm)
1 vnt 1,3 litro (plotis 14 cm, ilgis – 22,9 cm, aukštis 6,7 cm)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 16, 22:11)
be sambuku nenoriu likti  unsure.gif

Nu bet Samba dubenys - be ypatingų nuolaidų... g.gif
Kurie įprastai parduodami komplekte - dabar išskirti. Jei sudedi tų dviejų kainas - gaunasi daugiau nei kataloge... Ar aš ne taip supratau? g.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 06 17, 08:02)

Nėra už ką - daiktas tikrai neblogas ta centrifūga 4u.gif

Žiūrint koks stalčius biggrin.gif Manau į normalų šaldiklio stalčių 3 kompletai. blush2.gif O jei pabandžius sudėlioti - gal ir keturi biggrin.gif .
Reikia pagal matmenis žiūrėti 4u.gif
Atsakyti