Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Oliukas31 @ 2009 06 20, 08:57)
Ulitka, ruošiuos gaminti savo paprastoj keptuvėj, bet suabejojau: ar ištikrųjų reikia 100 ml sojų padažo  blush2.gif ? Juk jis sūrus labai  g.gif ?

Taip) 100 ml.daugiau gi ten nera visai druskos.
Beja pati thumbup.gif soja firmos Kikkoman.Kas dar neparagavo labai siulau)Yra dvieju rusiu suresnis ir svelnesnis.Jis naturalus , be jokiu s.....Taip raso bent)Bet tikrai skanus .Paragaukite ir tikrai daugiau nepirksite kito 4u.gif
http://www.afrodomto...ja-kikkoman.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 20 birželio 2009 - 08:43
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 20, 08:35)
Taip) 100 ml.daugiau gi ten nera  visai druskos.
Beja pati  thumbup.gif soja firmos Kikkoman.Kas dar neparagavo labai siulau)Yra dvieju rusiu  suresnis ir svelnesnis.Jis naturalus , be jokiu s.....Taip raso bent)Bet tikrai skanus .Paragaukite ir tikrai daugiau nepirksite kito  4u.gif

Ačiū 4u.gif Lekiu ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 20, 09:35)
Taip) 100 ml.daugiau gi ten nera  visai druskos.
Beja pati  thumbup.gif soja firmos Kikkoman.Kas dar neparagavo labai siulau)Yra dvieju rusiu  suresnis ir svelnesnis.Jis naturalus , be jokiu s.....Taip raso bent)Bet tikrai skanus .Paragaukite ir tikrai daugiau nepirksite kito  4u.gif

Ulitka smile.gif Sojos padažai VISI yra itin sūrūs, nes viena pagrindinių jos dalių - druska..
Kai kurie gamintojai į savo liniją įtraukia ir sumažinto druskos kiekio gaminius, kaip ir Kikkoman sojų padažas žaliu dangteliu. aiškiai ant jo parašyta Less salt. tai nėra "visai nėra druskos", jis irgi sūrus, tik ne tiek kiek kti.
Vat tokio 100ml praskiedus 200ml apelsinų sulčių, tai tikiu kad ne per sūru bus.
4u.gif

geriau pasipasakokit kur kavą (250g) laikot?.. Kad būtų patogu su šaukšteliu laikyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 20 birželio 2009 - 13:22
QUOTE(nineinchnails @ 2009 06 20, 14:19)
Ulitka  smile.gif  Sojos padažai VISI yra itin sūrūs, nes viena pagrindinių jos dalių - druska..
Kai kurie gamintojai į savo liniją įtraukia ir sumažinto druskos kiekio gaminius, kaip ir Kikkoman sojų padažas žaliu dangteliu. aiškiai ant jo parašyta Less salt. tai nėra "visai nėra druskos", jis irgi sūrus, tik ne tiek kiek kti.
Vat tokio 100ml praskiedus 200ml apelsinų sulčių, tai tikiu kad ne per sūru bus.
4u.gif

geriau pasipasakokit kur kavą (250g) laikot?.. Kad būtų patogu su šaukšteliu laikyt  ax.gif

Kada parasiau kad visai nera druskos turejau omeny kad recepte nera daugiau druskos. O toliau irgi parasiau kad butent Kikkoman yra suresnis ir svelniasnis.Kas ne taip g.gif
O kava laikome KOLUMBE pvz(buvo ispardavime)
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 20, 14:40)
Kada parasiau kad visai nera druskos turejau omeny kad recepte nera daugiau druskos. O toliau irgi parasiau kad butent Kikkoman yra suresnis ir svelniasnis.Kas ne taip  g.gif
O kava laikome KOLUMBE pvz(buvo ispardavime)

matyt ne taip supratau smile.gif

o į jį telpa šaukštelis? kaip užsidaro kolumbas, ar neišsibarsto kava?.. g.gif
aš irgi apie jį galvoju, nes kitos alternatyvos kol kas nematau smile.gif
Atsakyti
Man tai patinka Kolumbas kavai laikyti, sandarus, kava nenukvėpusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 06 17, 19:04)
Noriu pasigirti: kokie patogūs tie puodai minkymui, maišymui  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai patogūs  thumbup.gif
Tas didusis atrodo 7,5 litro, o mažasis netoli 3 litrų  thumbup.gif
Labai geri  thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Ir aš šiandien parsinešiau, spalvos gražesnės negu nuotraukoje, net vyras pagyrė lotuliukas.gif
Varau skinti braškių į juos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 06 20, 17:19)
drinks_cheers.gif  Ir aš šiandien parsinešiau, spalvos gražesnės negu nuotraukoje, net vyras pagyrė  lotuliukas.gif
Varau skinti braškių į juos  wub.gif

Pas mamą vakar mačiau šios dubenis, mama buvo šallykų užraugus didžiajam, o mažajam užmarinavus svogūnus wub.gif
Visos šašylkų kepimo moteriškės buvo sužavėtos tais bliūdais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 06 20, 18:22)
Pas mamą vakar mačiau šios dubenis, mama buvo šallykų užraugus didžiajam, o mažajam užmarinavus svogūnus  wub.gif
Visos šašylkų kepimo moteriškės buvo sužavėtos tais bliūdais  thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Aš norėdama kuo greičiau išbandyti bliūdus didžiajame padariau saldžią mielinę tešlą pagal Asese Varškės pyrago receptą, o mažajame mielinę tešlą picai cool.gif
user posted image
Atsakyti
MB plovė braškes. Iš pradžių nesusigaudė apskritai kokius indus naudot. Parodžiau žaliąjį Samba su kaiuraindžiu. Reakcija maždaug tokia: "liuks, labai patiko, nėr nei ką lygint su visokiais kitokiais bliūdais ir duršliukais". Būtų ir daugiau iš jo pusės tokių komentarų, tik labai jau retai į virtuvę užsuka ne vien pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 06 20, 14:19)
geriau pasipasakokit kur kavą (250g) laikot?.. Kad būtų patogu su šaukšteliu laikyt  ax.gif

kavos pupeles laikau Kolumbuse (didesniame ir žaliame bigsmile.gif ), o vat maltai nerandu vietos (tik darbe tenaudoju ją) ir laukiu indų Atėnė (panašūs į kolumbus, tik dangtelis užsidaro kaip švirkštinio ąsočio), man jie labai tiktų kavai ir cukrui, prieš kalėdas buvo jų pardavime, bet perdideli man 1,2l berods. Ilgai laukus gal sulauksiu mirksiukas.gif

Merginos intensyviai braškiaujat į naujus dubenis bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkaip sunkiai braskes pas mus noksta doh.gif Tenka turguje braskiauti. Gerai, kad turime, kur susideti ir parsinesti ne kose, o grazias braskytes thumbup.gif
Darau siandien plikytos teslos torta su braskemis. Be musu indu butu tikrai sunku g.gif Tik labai ilgai uztruko tas lakstu kepimas doh.gif Rytoj nesiu savo naujajai vadovei, kartu ir jos gimtadieni atsvesime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 21, 12:42)

Darau siandien plikytos teslos torta su braskemis. Be musu indu butu tikrai sunku g.gif Tik labai ilgai uztruko tas lakstu kepimas doh.gif Rytoj nesiu savo naujajai vadovei, kartu ir jos gimtadieni atsvesime wub.gif

be silikoniNIŲ paklotėlIŲ ir silikoninės mentelės nelabai įsivaizduoju kaip tai įmanoma, ar tai būtų ne mano kantrybei blush2.gif
laiko atžvilgiu lakštų kepimas atima laiko, bet šiaip tai darbo labai nadaug o rezultatas thumbup.gif

einu parodyt jums kitą braškinį tortuką bigsmile.gif
Atsakyti