Pusryčiams su maže valgėm keptą žuvį tešloje (dar buvo likę), dabar pietums verdu šviežių daržovių sriubytę ir kai vyra sgrįš pietums, ai išvirsiu iš kameros ištraukus virtų bulvių cepelinus su mėsa. vakarienė sriubytė ir žadu kepti batoną su kiaušiniu, nes du batonai stovi, niekas nevalgo
Pietus: tirsta pievagrybiu sriuba(lenkijoj uz 0,5kg 4zl mokejau) ir kukuliai is kiaulienos farso su darzovemis(farsas lenkijoj 0,5kg 4zl)
vakarienes dar nesugalvojau

vakarienes dar nesugalvojau

QUOTE(deimapov @ 2009 08 03, 13:18)
vakarienė sriubytė ir žadu kepti batoną su kiaušiniu, nes du batonai stovi, niekas nevalgo
O aš kartais kai lieka batono apskrudinu skrudintuvėje, ant batono užtepu tarkuoto sūrio su česnakiuku ir majonezu ir į akimirką,o jei tokios nėra į orkaitę 2-3 minutėm,skanumėlis

QUOTE(spyglencija @ 2009 08 03, 14:23)
O aš kartais kai lieka batono apskrudinu skrudintuvėje, ant batono užtepu tarkuoto sūrio su česnakiuku ir majonezu ir į akimirką,o jei tokios nėra į orkaitę 2-3 minutėm,skanumėlis 

jo skanu čia, bet mes neturime skrudintuvės, bet orkaitėje manau pskrustų irgi

QUOTE(deimapov @ 2009 08 03, 15:43)
tai jo, drąsiai gali tokį sumuštinį į orkaitę

moterytes
gal galit patrti kur panaudoti likusy nuo balandeliu gaminimo,farsa sumaisyta su ryziais

Papildyta:
patarti

Papildyta:
patarti

QUOTE(gwidita @ 2009 08 03, 14:48)
moterytes
gal galit patrti kur panaudoti likusy nuo balandeliu gaminimo,farsa sumaisyta su ryziais

Papildyta:
patarti

Papildyta:
patarti

į sriubą kukuliukus daryti

QUOTE(deimapov @ 2009 08 02, 21:50)
Prasau
cukiniju apkepas
Pas mane snd sirdeliu troskinys su visokiom darzovem, valgysim su bulvemis

QUOTE(deimapov @ 2009 08 03, 15:35)
aš ir frikadeles darau

Na pagaliau išsikepiau cukinijos

Šiandien turguje nusipirkau kiaulės kojų (1lt/kg), kiaulės snukį
nu ten galva, bet aš snukio dalį ėmiau (1,5lt/kg), faršas 7,90lt/kg, cukinija 1lt, pupos 2lt/kg, agurkai 1,6lt/kg, kiaulienos kumpis su kaulu maximoje 8,99lt/kg.
Tai šiandien virsiu kojytes, snukutį kiaulės ir pupas vakarienei, o pietums cento kotletukai su morkų, svogūnų padažiuku ir bulvytėmis, bei salotomis iš kaimo

Tai šiandien virsiu kojytes, snukutį kiaulės ir pupas vakarienei, o pietums cento kotletukai su morkų, svogūnų padažiuku ir bulvytėmis, bei salotomis iš kaimo
Einu ir aš po turgų pažioplinėt kas gero