Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atsigauti po skyrybų

QUOTE(A N A @ 2009 07 26, 14:32)
tad jei kas dar planuoja grizt i ta pacia bala del vaiko, padeties, seimos ar ko kito, tai galiu dabar dar drasiau pasakyt, kad TIKRAI neverta svaistyti laiko, juk jis negrizta, o gyvenimas eina, nesustoja ties kiekviena paluzimo akimirka

Jau tikrai geriau sekmadieninis tėtis, negu kad pastovi karinė parengtis namie. Jeigu jums bus lengviau, papasakosiu, kaip rašytojas A.Guoga šeimyninius santykius palygino su važiavimu dviviečiu dviračiu į įkalnę. Taip, tai truputį sunku. Tam reikia pastangų. Tačiau tikrai sutuoktiniai pradeda nesuprasti vienas kito, jei bent vienas iš jų nustoja minti dviratį. Kurį laiką jie dar gali išsilaikyti, gal net ir kiek pakilti. Tačiau tai daryti vieno pastangomis tampa vis sunkiau ir sunkiau. Pamažu jį apima apmaudas, kad turi vežti dvigubą naštą, kai kitas sėdi atsipalaidavęs ir tik mėgaujasi kelione. Šis apmaudas vis stiprėja ir atima vis daugiau ir daugiau jėgų. Galiausiai jis į viską nusispjauna ir tada nevaldomi santykiai pradeda garmėti žemyn
Atsakyti
ar jau visos atsigavo po skirybu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(A N A @ 2009 07 26, 14:32)
as tai buvau suklupus truputuka blush2.gif  menesiuka vel su vyru bandem santykius taisyt unsure.gif  bet vel nieko aisku neisejo.. verysad.gif  tad jei kas dar planuoja grizt i ta pacia bala del vaiko, padeties, seimos ar ko kito, tai galiu dabar dar drasiau pasakyt, kad TIKRAI neverta svaistyti laiko, juk jis negrizta

Tikrai pritariu, mes porą metų dar prasitampėm. Ir dar dabar manau tampytumėmės jeigu tik būčiau dasileidus. Į tą pačią balą antrą kartą geriau nebristi, nu nebus nieko, bent jau 99 procentai, kad nebebus, tad tas iliuzijas slėpkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(būk rami @ 2009 06 07, 12:43)
Sveika 4u.gif

skaiciau tavo pirma zinute ir toks jausmas, kad pati rasyciau verysad.gif mes su vyru negyvenam kartu 3 men. turiu suniuka nuostabu, mano mylimuka wub.gif sunku be proto...keturi metai tikejimo ir vilties...noro turet grazia seima, bet...isejo taip kaip isejo...mano istorija gal siek tiek kitokia, bet tikrai labai daug bendro turim...vyro abejingumas, nenoras rupintis seima, namais, egoizmas...kiek kartu atleista, kalbeta...bet. As labai bijau, labai labai bijau ateities...as suprantu, kad man teks vienai auginti sunu, juo rupintis...neisivaizduoju ar sugebesiu...
ir tas noras grizti pas vyra uzeina silpnumo akimirkom, ir mastau gal reikejo kentet gal reikejo...
mane gelbeja tik darbas ir sunus daugiau niekas nedziugina...
Ir kokio miesto esi? galim susitikt kada pabendraut...apsikeiciam kontaktaisgalesim pasikalbet, pasiguot...

Keista skaityt apie skyrybų skausmą, kai prieš tai perskaitai tokią žinutę...

"Susitinkam jo vengungiskame bute. Buna suplanuojam is anksto buna ekspromtu. Dazniausiai per pietu pertrauka, bet buna ir vakarais, kai sugalvojam koki itikinamesni mela savo antrom pusem Ne tik isdykaujam, bet ir nueinam i kina, arba pavakareniaut, vasara nuvaziuojam i gamta".
Čia apie meilužį. Vienoj temoj giriamasi, kad turi jabaką , kitoj jau virkauja, kad išsiskyrė. Ko verkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 30 rugpjūčio 2009 - 15:57
perskaiciusi sia istorija pagalvojau kad viskas taip panasu i manaja, tik mes vaiku neturime. draugu ir as neturiu kuriais galima buti labai pasitiketi, su gininaiciais rysiu nepalaikome. tik baisausia kad as ta kosmara isgyvenu dabar koki isgyvenai tu ar dar isgyveni. noreciau pabendrauti su tavimi nes man taip pat reikia draugiu kurios suprastu ka jauciame. bet zinok, tu turi labai dideli ramsti-vaikeli. jug jis tave veda pirmyn, privercia nepalusti. o as esu vien nors labai noreciau vaiku.
jei noresi parasyk man, nueisime arbatos 4u.gif
Atsakyti