Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai maitinančiai mamai

dėvėjau kol maitinau.
Atsakyti
Nedevejau nakti liemeneles ne karto. Turiu maikute su petneselem is elastano (pirkau Maximoj uz 5 lt), kuri viska gerai aptempia ir prispaudzia, taigi nakti miegu su ja isidejus iklotus, nes pienas vis dar bega srove, nors suneliui jau 11 men.
Atsakyti
As su liemenele prabuvau 4 menesius diena nakti, nusiimdavau tik eidama praustis smile.gif
Atsakyti
Labai ilgai dėvėjau liemenėlę maitinčiom ir dieną ir naktį, o kai jau pradėjo krūtį susirasti pati dukrytė, tai naktį miegodavau, tik su atsagstoma krūtine naktiniais.
Atsakyti
ar lietuvoje galima kur nors isigyti rubeliu maitinanciai mamai? ne liemeneliu, bet rubeliu
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 11 21, 13:29)
ar lietuvoje galima kur nors isigyti rubeliu maitinanciai mamai? ne liemeneliu, bet rubeliu

Nemanau.. Paprasčiausiai perku centruose. Renku, kad patogu būtų atsisegti.
Atsakyti
as nakti nesidedu liemeneles, turiu naktinukus segamus vienus kitus... labai patogu... o dar yra kazkokia speciali nakciai? kuo ji turetu buti ypatinga?
Atsakyti
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 12:08)
As su liemenele prabuvau 4 menesius diena nakti, nusiimdavau tik eidama praustis smile.gif

as irgi nusiimu tik iedama praustis...bet man kartais taip norisi pamiegot jau be liemeneles rolleyes.gif bet kai tik nusiimu, tai butinai atsikelsiu slapia doh.gif turiu as naktinukus maitinanciom, na bet man nlb patogus
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 11 21, 14:29)

o š kažkur mačiau internetinėje parduotuvėje, bet man buvo brangoka- apie 120lt už palaidinę doh.gif
Atsakyti
O tokiu rubeliu parduotuviu tikrai truxta, arba pasirinkimas mazas blink.gif
Atsakyti
as kazkaip spec rubeliu nepirkau maitinanciai prisitaikiau ta ka turiu tik liemeneles pirkausi ax.gif o nakti be liemeneles miegu nes nepatogu kitaip blush2.gif
Atsakyti
lemenuką galima ir paprastą pritaikyti, o vat man pvz liudna, kad negaliu visą žindymo laikotarpį (o aš maitinu metais) užsidėt vientiesios suknelės. unsure.gif
Atsakyti