dėvėjau kol maitinau.
Nedevejau nakti liemeneles ne karto. Turiu maikute su petneselem is elastano (pirkau Maximoj uz 5 lt), kuri viska gerai aptempia ir prispaudzia, taigi nakti miegu su ja isidejus iklotus, nes pienas vis dar bega srove, nors suneliui jau 11 men.
As su liemenele prabuvau 4 menesius diena nakti, nusiimdavau tik eidama praustis

Labai ilgai dėvėjau liemenėlę maitinčiom ir dieną ir naktį, o kai jau pradėjo krūtį susirasti pati dukrytė, tai naktį miegodavau, tik su atsagstoma krūtine naktiniais.
ar lietuvoje galima kur nors isigyti rubeliu maitinanciai mamai? ne liemeneliu, bet rubeliu
QUOTE(cooliuke @ 2008 11 21, 13:29)
ar lietuvoje galima kur nors isigyti rubeliu maitinanciai mamai? ne liemeneliu, bet rubeliu
Nemanau.. Paprasčiausiai perku centruose. Renku, kad patogu būtų atsisegti.
as nakti nesidedu liemeneles, turiu naktinukus segamus vienus kitus... labai patogu... o dar yra kazkokia speciali nakciai? kuo ji turetu buti ypatinga?
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 12:08)
as irgi nusiimu tik iedama praustis...bet man kartais taip norisi pamiegot jau be liemeneles

QUOTE(cooliuke @ 2008 11 21, 14:29)
o š kažkur mačiau internetinėje parduotuvėje, bet man buvo brangoka- apie 120lt už palaidinę

O tokiu rubeliu parduotuviu tikrai truxta, arba pasirinkimas mazas

as kazkaip spec rubeliu nepirkau maitinanciai prisitaikiau ta ka turiu tik liemeneles pirkausi
o nakti be liemeneles miegu nes nepatogu kitaip

lemenuką galima ir paprastą pritaikyti, o vat man pvz liudna, kad negaliu visą žindymo laikotarpį (o aš maitinu metais) užsidėt vientiesios suknelės.