Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

QUOTE(najnajnaj @ 2009 07 03, 17:14)
Atsiprasau cia skaitinejanciu super mamyciu blush-anim-cl.gif, bet ROZMARINAI tu sena tarka gana zmones nervint. jei sedi kazkokiam kaime skarute apsirisus, lasinius besiauginanti ir su kitom senom moterom [tau zodis moteris negalioja, nes tu neverto jo] ir pletkini tai nereikia kistis i NORMALIU zmoniu temas, grizk atgal i savo religines temas ir ten sedek, nes jau nuo tavo zeminimu bloga daros!!  ...  ir dar negasdink cia savo tais prakeiksmais del trydu, triesk pati sau i valias , kad ir tuose š..uose sededama! gun_bandana.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  didis.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
swoon.gif parazitai įsimetė help.gif moderatorės - pasidarbuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 04 liepos 2009 - 10:07
Najnajnaj, nesiparink taip lotuliukas.gif Žinai tokį posakį: duok durniui kelią, gal pats užsimuš mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 07 04, 11:07)
Najnajnaj, nesiparink taip lotuliukas.gif Žinai tokį posakį: duok durniui kelią, gal pats užsimuš  mirksiukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif na bet paskaičiau, čia - paskui ten... biškiuką... keli postai ir noras dingo. siaubas doh.gif kažkokie vaikų žaidimai doh.gif
Atsakyti
I'm in love....

user posted image
Atsakyti
Isties daili, man svarkelis patiko good.gif
Atsakyti
Mano flamingai 4u.gif Visai paprasta flamingo
Atsakyti
O man kazkaip nesimpatishka unsure.gif Labai burna vaizda gadina, nors akys labai dailios, kaip ir veido forma., bet bendras vaizdas kazko ni ocin...

Ch CH,oo nais flamingai, myliu flamingus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 04 liepos 2009 - 14:25
QUOTE(GinCherry @ 2009 07 04, 14:25)
Labai burna vaizda gadina,

Man tai gražutė,tik tos lūpos kažkaip negražiai pravertos,nes lyg ir dantukai kažkaip kreivai atrodo unsure.gif

O šitai liemenį nutrynė,bet maikutę paliko? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 07 04, 15:48)
O šitai liemenį nutrynė,bet maikutę paliko?  g.gif

As cia truputi isiversiu su savo atsakymu blush2.gif manau, kad cia nenutryne, viskas gerai, o tas trikampiukas juodas ten nuo masinos, tai ir atrodo, kad ten maikute ax.gif betn jau mano akys sitaip mato blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Aha, isiziurejau ir ash, kad ten yra proskyna tiesiog biggrin.gif Nes linija istrizai juk eina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 04 liepos 2009 - 14:56
Pas mane matyt tada spalvos neatreguliuotos,nes nematau linijos biggrin.gif Ech...tada tikrai graži figurytė thumbup.gif
Atsakyti