Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

QUOTE(Gazelle @ 2009 08 11, 18:50)
Nezinau apie kokia guma kalbi, bet tu kur is isores neriniu juosta, o is vidaus limpanciu silikonu tai ir baltu ir kuno spalvos pilna smile.gif

mega_shok.gif tai kaip suprast... aš buvau -Ievoj akropolio, senamiesty pardej nepamenu pavad. - totoriu g. ten kur visada seniau pirkdavau kojnes/pedkelnes, madoje IIa. - klaipedos akropoli - dviejuose kojniu pardese, droguose dviejuose, - visose aiškino kad NĖRA TIK - JUODOS - apie tą pačią gumą - silikonas viduje nėrinių umn.gif umn.gif umn.gif umn.gif
susinervinau.
ankščiau siūsdavausi, bet labai brangiai gaunas.. tikrai ne 42lt.
kur tu konkrečiai pirkai??? ačiū

man reikia kūno ir baltų/pilkų geriau ir kitų spalvų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 11 rugpjūčio 2009 - 18:18
Aš turiu vieną porą tų limpančių kojinių.... nei karto dar nepanaudojau doh.gif Taip ir guli stalčiuky...
...Bet užtai vis dar limpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva...: 11 rugpjūčio 2009 - 19:22
Zmonyte, pirkau Droge, tikrai maciau dar ir Maximoj tos firmos, tik jos is tu pigesniu, bet esu tikra, kad ir brangiu tikrai yra ir baltu ir rusvu, net keista, kad tau taip nesiseke surast blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2009 08 11, 20:31)
Zmonyte, pirkau Droge, tikrai maciau dar ir Maximoj tos firmos, tik jos is tu pigesniu, bet esu tikra, kad ir brangiu tikrai yra ir baltu ir rusvu, net keista, kad tau taip nesiseke surast  blink.gif  g.gif

geras Droge doh.gif
aš žiūrėjau Droguose, bet nebuvo, o tose spec. tai visi kaip vienas, na kaip tyčia blink.gif
nieko, rasiu, dabar nelabai patrieba yr, bet kai pamatysiu - pirksiu reik nereik biggrin.gif
Atsakyti

zmonyte, tu ieskai ar apskritai prilimpamu kuno spalvos ir etc. ar prilimpamu ir su siule?
Atsakyti
o as tokias prilimpamas pastviai nesioju smile.gif paskutines tarnavo 2 metus net, kol nenusivoziau is trulo ir nesuvariau biggrin.gif bet siaip jeigu jos yra geros (uz saviskes apie 40lt mokejau) silikonas limpa visada, reikia kiekviena kart graziai nuvalyt ta juosta vandeniu smile.gif vo smile.gif o tokiu ir as norec su siule... smile.gif) mm
Atsakyti
prilimpančių, su siūle - visokių spalvų NE juodų tik smile.gif

dar tokių norėč ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 11 rugpjūčio 2009 - 21:20

Tai zinok ash vestuvem kai ieshkojau irgi neradau, bet ash ieshkojau kuno spalvos su juoda siule, kas apskritai buvo mission imposible beveik, tai radau tik prisegamas, bet jos buvo visai be elastano ir pastoviai metesi i rauksles doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
jooo, prisegamų pilnaaaaaaaa, bet ne, nu man tie bistgalteriai biški nervina, nepriprantu... norisi su lipukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 08 11, 22:18)
prilimpančių, su siūle - visokių spalvų NE juodų tik smile.gif

Oj tai as nesupratau, kad su siule, del tokiu tai tikrai tiksliai nezinau, apie paprastas kalbejau.
Atsakyti
O čia PIN UP ir kojinės su silikonine juostele...? čia taip galima?
Atsakyti

na, kad pavadinimas pin-up ,ne nuo kojiniu prisegimo kilo, tai kodel negalima? biggrin.gif
Atsakyti