Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(kristik @ 2009 09 09, 11:13)
Baltijos Brastos raštuotos durys yra su lipdukais išorinėje pusėje, tai tokius ar panašius lipdukus galima užsisakyti ir nusipirkti patiems  mirksiukas.gif Jų būna įvairių spalvų, tekstūrų ir kokybės  smile.gif Susigalvoji raštą, išsirenki lipduką ir tau išraižo ko tu nori, belieka tik užsiklijuoti (ar kad būtų ramiau užklijuoja tie, kas išraižė)  4u.gif

Arba aš ne taip supratau, arba man pamelavo, bet sakė kad spec technologija tų kabinų stiklas matinamas, ne lipniom plėvelėm .... g.gif

Gal galima kontaktų keletos firmų, kurios užsiema tokių lipdukų gamyba? Tiesa reikia ne į vonią, taip dekoruot noriu virtuvės stiklą ant sienos, ir keletą stiklų, kurie lubų šviestuvų nišas dengs .... Ir beje tos lipnios pleveles veliau galima valyti kokia drėgna šluoste? Ar jos klijuosasi iš blogos pusės?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 09 10, 13:46)
Arba aš ne taip supratau, arba man pamelavo, bet sakė kad spec technologija tų kabinų stiklas matinamas, ne lipniom plėvelėm ....  g.gif

nepamelavo - rastuotas, tamsintas Baltijos Brastos stiklas tikrai ne lipdukas, lipdukais klijuojama tik ornamentika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 09 10, 12:46)
Arba aš ne taip supratau, arba man pamelavo, bet sakė kad spec technologija tų kabinų stiklas matinamas, ne lipniom plėvelėm ....  g.gif

Gal galima kontaktų keletos firmų, kurios užsiema tokių lipdukų gamyba? Tiesa reikia ne į vonią, taip dekoruot noriu virtuvės stiklą ant sienos, ir keletą stiklų, kurie lubų šviestuvų nišas dengs .... Ir beje tos lipnios pleveles veliau galima valyti kokia drėgna šluoste? Ar jos klijuosasi iš blogos pusės?

Yra tokių kur raštai padaromi matinant stiklą, yra ir tų, ant kurių klijuojasi lipdukas (Celsyje stovi viena kabina) mirksiukas.gif Klijuojasi iš išorinės pusės, jei virtuvėje - geriau iš blogosios, tada geriau valysis ir nesusidėvės, nebent bus neteplioje vietoje smile.gif

Kaip jau rašiau kitomis firmomis nesidomėjau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Galbut zinote, kur galima butu rasti unitaza (kitaip sakant tualeta) kurio bakelis butu pakabinamas?
Prisimenat anksciau budavo tokia mada smile.gif
O dabar uzmaciau Jacuzzi firmoje pastatoma tualeta su pakabinamu bakeliu, tik.... ghmz... kaina 8000 verysad.gif schmoll.gif Aisku galetu pritaikyti nuolaida ir t.t., bet vis tiek brangu.
Sakau gal uzmatete pigesne firma su tokio tipo WC.

Buciau labai dekinga, nes man jis taip patiko, kad turbut gyvensiu be WC kol nerasiu tokio tipo blush2.gif
Atsakyti
beziurinedama Edomus.lt

user posted image g.gif
user posted image
user posted imagenejaukus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2009 09 14, 16:19)
Sveikutes,

Galbut zinote, kur galima butu rasti unitaza (kitaip sakant tualeta) kurio bakelis butu pakabinamas?
Prisimenat anksciau budavo tokia mada  smile.gif
O dabar uzmaciau Jacuzzi firmoje pastatoma tualeta su pakabinamu bakeliu, tik.... ghmz... kaina 8000  verysad.gif  schmoll.gif  Aisku galetu pritaikyti nuolaida ir t.t., bet vis tiek brangu.

Buciau labai dekinga, nes man jis taip patiko, kad turbut gyvensiu be WC kol nerasiu tokio tipo  blush2.gif

As kazkaip manau, kad daug gamintoju juos turi turet. Bent jau italai...na pvz kad ir Simas. Sita produkcija vezasi muresta tikriausiai. Orientuociaus i mazmenine kaina apie 3000 lt. cia be nuolaidos dar.... bet tikriausiai ir daugiau gamintoju yra.. herimejas (kns, klp) turtu kazka tokio turet irgi g.gif apsiskambin, apsiklausk...dar daznai sitas wc buna su tamsaus medzio dangciu.. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O dabar uzmaciau Jacuzzi firmoje pastatoma tualeta su pakabinamu bakeliu, tik.... ghmz... kaina 8000  verysad.gif  schmoll.gif  Aisku galetu pritaikyti nuolaida ir t.t., bet vis tiek brangu.

Buciau labai dekinga, nes man jis taip patiko, kad turbut gyvensiu be WC kol nerasiu tokio tipo  blush2.gif

Taip, tokie unitazai nera pigus. Paziurekite internete vokieciu firmos Duravit 1930 serija. www.duravit.com
Atsakyti
Sveikutes,

tokius tualetus kažkodėl iki šiol naudoja vengrai, kiek mačiau viešbučiuose, viešuosiuose tualetuose - visur tokie. gal jų gamintojai turėtų ko nebrangaus? g.gif
Atsakyti

Twyford Chantal
unitazas - 410Lt
bakelis - 933Lt
vamzdis su tvirtinimo detalemis - 1516Lt
Dangtis (pusis) - 889Lt
user posted image

unitazas - 410Lt
bakelis - 901Lt
vamzdis zemam bakeliui su tvirtinimo detalemis - 750Lt
Dangtis (pusis) - 889Lt
user posted image

kainos be nuolaidu, su chromuotais tvirtinimais, galima ir su auksiniais, siek tiek brangiau. Zinau, kad yra zmoniu, kurie sugeba pritaikyti kita chromuota vamzdi ir gerokai sutaupo, bet cia jau matyt gabumu klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Kerasan Retro (neradau nuotraukos nete su vamzdziu, bet serija butent sita)

user posted image

WC puodas - 857Lt
Bakelis - 420Lt
Mechanizmas chomuotas - 530Lt
Vamzdis cromuotas - 596Lt
Dangtis nuo 230Lt iki 513Lt
be nuolaidu.

galimybe vietoj chromuotu detaliu rinktis bronzines, varines, auksines smile.gif
Atsakyti

http://www.herimejas...ellade-hidra_pq

o siaip patarciau parasyti meilus keliems salonams, kad pateiktu pasiulymus ir matysi kainas, variantus ir t.t. mirksiukas.gif 4u.gif ir spausk nuolaidos - 25-30% ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos, pasakykit, kokius minusus matot tokios sieneles

http://www.viskasvon...a_baltas__bark_
Atsakyti