na tai štai, mielos damos, mano vonios kambarys. kad baisumo efektas būtų dar stipresnis fotkinau su mobiliaku (aišku kad ne dėl to, bet skamba juokingiau

)
plytelės tarpusavy tikrai realybėje derančios, net šalia padėjus, tiek pilką, tiek rožinę, tiek medžio. tik menka pastaba - mano pilka yra labai tamsi, tokio tamsumo kaip grafitas...
Čia vaizdelis pro duris:
lubos labai žemos, kairėje - vonia, už vonios sienelės bus tiesiai durelės tokios pat rožinės, už kurių slėpsis skalbimo mašina ir lentynos rankšluosčiams. dešinėje - pilkas bortas, kuriame įtaisyta santechnika ir virš jo - veidrodis.

Kairėje vonios niša, tolėliau, pratęsiant vonią, bus spintelė (dabar ten tuščia). Plyteles vonioje bus suklijuos iki pat viršaus, kol kas čia tik dažyta tokia pačia spalva.

Dešinėje - santechnika, nelemtos pilkos plytelės ir veidrodis virš jų. o virš veidrodžio paligas "techninis" šviestuvas, kuris šviečia žemyn.

o čia stovint priešais (beveik priešais) veidrodį

taigi, yra dvi baltos sienos: priekinė ir galinė - gal jas sakau nudažyt ta rožine?
ir dar šviestuvas toks techninis, jo nepakeisi, bet lempą reikia keisti į šiltesnę, nes dabar duoda operacinės efektą.
na, tai jau peikit. ne bendrai nepeikit. pasakykit racionalius patarimus, kaip dar pagelbėti situaciją.
dizianerė man "patarė" griaut sienelę ir keisti visas plyteles. na tiek ir aš pati sau galiu patart 
mažinau mažinau foto, ale vistiek didelės gavosi. cituodamos IŠTRINKIT foto. vėliau aš jas iš interneto ištrinsiu, kad taip puslapio netampytų...