Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Diax @ 2009 09 24, 09:50)
Šiaip teisybės daug šitame dizainerės pasakyme  4u.gif Sienas tikrai neverta baltai dažyt  ax.gif O va, apie odinius baltus svetainės baldus ir aš pasvajoju  wub.gif Bet tik tamsesnės aplinkoj jie išryškėtų - bent viena siena turėtų būti pvz. šokoladinė  rolleyes.gif Ir Juodajame alksnyje tokių pavyzdėlių esu mačiusi  wub.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 24, 10:11)
nu jus cia nusisnekejot, atsiprasau, bet dizainere tikrai teisi, jus gal nesupratot ka ji turi minty - o turi minty, kad lietuvoje nera naturalaus apsvietimo tokio kaip kokioje Graikijoje, kur amzinai sviecia saule, todel ten "balta yra balta, net akina tas baltumas", o ne kazkokia kitokia apsiblaususi ir purvina.

O kad nieko nera graziau, tai man irgi nera nieko graziau uz balta  tongue.gif  dabar butas isglaistytas, baaaltas, nu toooks grazus toks grazus, bet balto jo nepalikciau tikrai  schmoll.gif  o i zmoniu, kurie daugiau ismano apie spalvas, nuomone visada verta atkreipti demesi.
Dar ir del praktiskumo balta nera suprinis variantas, geriau jau balta su kazkokiu pigmentu.

Nu nesutinku schmoll.gif . Vokietijoj saules tikrai nedaugiau. Net ziema dar niuriau negu Lietuvoje, nes sniego nebuna o tik pastoviai apsiniaukus ir lyja. Bet labai daug butu ir namu dazoma tik baltais dazais. Tik atvaziavus pries kruva metu, man labai keistai atrode blink.gif . O dabar kitaip neisivaizduoju. Ir su SB kovoju del tos baltos spalvos, nes ji man jau nusibodo. Nors viena vonia baltom plytelem ir baltom sienom, o kita dabar baiginejam ir vel su baltom ir labai tamsiom plytelem ir baltom sienom doh.gif .
Aisku dazai turi buti kokybiski. Tada jie tikrai balti. Sory, kad nevisia i tema 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 24, 14:04)
jau nudažėm. bet kaip ir minėjau, yra akcentų - svetainėje viena siena tapetuota, vaikų kambary irgi. miegamasis ir svečių kamb. visiškai balti. tik koridorius, kuris siauras ir daug jame brūžinsis dažytas kakavine spalva.
kad nebūtų jau taip off topic, tai paminėsiu, kad vaikų vonioje plytelės ne per visur, o tik prie praustuvų, wc ir duše, o kitur - dažyta baltai. na mūsų vonią jūs jau matėt, irgi yra vietų baltai dažytų  4u.gif
gal ir keiksiuos, kad teplu, bet kad jau taip norėjosi  wub.gif

Šaunu smile.gif Akcentų žinoma reikia, bet jei pagrindas - balta, tai labai gražu 4u.gif beje kokios spalvos grindys (ir iš ko)?
Pasidalink savo foto ir kitose temose ax.gif

QUOTE(Marcela* @ 2009 09 24, 14:43)
http://public.fotki....tyba/vonia.html
patarkite  4u.gif  Kokia spalva man dazyt sienas ir lubas?vonia

Aš palikčiau baltą... keraminė santechnika bus balta, dar keli dekorai balti ir viskas labai derės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 09 24, 11:25)
O tai prie ko čia natūralus apšvietimas?  blink.gif  g.gif  natūraliai dieną šviečia saulė - ok, vakare sujungi šviesas - irgi ok.... tam ir daromi apšvietimo projektai, kad nei vienas namo  kampelis neliktų be apšvietimo ....  g.gif man kažkaip klvailoka sakyti kad Lietuvoje balta spalva neatrodo balta ...  g.gif  nžn, gal klystu ....

O aš vis dar mastau apie baltas sienas, ir tikrai neatmetu galimybes jas dažyti baltai ....  rolleyes.gif

kazkaip isikandot ta balta ir negirdit kas ka sako ax.gif
kalbam kad grazu, bet nera tiek apsvietimo, kad ji buti balta visa laika, diena gi sviesos uztenka kaip sakot, bet nebutinai saule sviecia ania? todel dirbtines sviesos nejungiam, bet tavo balta siena prie naturalios apniukusios lietuviskos dienos nebus balta, o bus pilksva rolleyes.gif

alia jau tikrai nusiofftopinom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 24, 11:11)
nu jus cia nusisnekejot, atsiprasau, bet dizainere tikrai teisi, jus gal nesupratot ka ji turi minty - o turi minty, kad lietuvoje nera naturalaus apsvietimo tokio kaip kokioje Graikijoje, kur amzinai sviecia saule, todel ten "balta yra balta, net akina tas baltumas", o ne kazkokia kitokia apsiblaususi ir purvina.

O kad nieko nera graziau, tai man irgi nera nieko graziau uz balta  tongue.gif  dabar butas isglaistytas, baaaltas, nu toooks grazus toks grazus, bet balto jo nepalikciau tikrai  schmoll.gif  o i zmoniu, kurie daugiau ismano apie spalvas, nuomone visada verta atkreipti demesi.
Dar ir del praktiskumo balta nera suprinis variantas, geriau jau balta su kazkokiu pigmentu.

esu macius varianta, kai visos sienos baltai dazytos - ir atrodo baltos - didziuliai langai, is keliu pusiu, sviesos visada daug, apsivetimas issprestas - atrodo super...
jokio pilkumo ir purvinumo nera - balta kaip operacinej biggrin.gif
mano prima mintis buvo dazyt visa buta visas sienas ir lubas baltai, bet vieno kambario zydro uzsimanaiu ir paskui kitus irgi su atspalviu nudaziau - dabar gailiuosi doh.gif tik zydro nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti

maniškis dabar kabo 25 cm, tai šiek tiek apsitaško. jei kabinsite 40 cm, tai manau beveik nesitaškys
Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet va paskaiciau pries tai jusu issakyta minti apie vaikus-jei kabinsiu veidrodi auksciau, 40cm virs kriaukles, dukryte nematys saves g.gif Reikia gerai pagalvoti kas svarbiau- ar jos poreikiai, ar svaros ispudis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva St. @ 2009 09 24, 16:15)
maniškis dabar kabo 25 cm, tai šiek tiek apsitaško. jei kabinsite 40 cm, tai manau beveik nesitaškys
Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet va paskaiciau pries tai jusu issakyta minti apie vaikus-jei kabinsiu veidrodi auksciau, 40cm virs kriaukles, dukryte nematys saves g.gif Reikia gerai pagalvoti kas svarbiau- ar jos poreikiai, ar svaros ispudis smile.gif

Sorry, nemokėjau tinkamai pacituoti 4u.gifČia dėkojau Žanei už atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nanda,2009 09 24, 12:53]
Labai gražu wub.gif wub.gif
Kokios firmos plytelės?
Labai gražiai padėliojot drinks_cheers.gif nei per marga, nei nuobodu.

Aciu smile.gif ,plyteles lenku "cersanit"
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 09 24, 15:21)
jei kabinsiu veidrodi auksciau, 40cm virs kriaukles, dukryte nematys saves g.gif Reikia gerai pagalvoti kas svarbiau- ar jos poreikiai, ar svaros ispudis smile.gif

Aš irgi susimąsčiau... kada mano vaikas matys save veidrodyje vonioj... g.gif Galvoju, kad gal gerai būtų kabinti didesnį, o vėliau pakeist į įrėmintą ir aukščiau kriauklės g.gif Kol įsirengsim jau tikrai norės pats praustis... ir norės matyti...
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 09 24, 17:43)
Aš irgi susimąsčiau... kada mano vaikas matys save veidrodyje vonioj...  g.gif  Galvoju, kad gal gerai būtų kabinti didesnį, o vėliau pakeist į įrėmintą ir aukščiau kriauklės  g.gif Kol įsirengsim jau tikrai norės pats praustis... ir norės matyti...

Mano pamastymai...kada vaikas pats pasieks ciaupa tai manau jau bus gerokai aukstesnis uz praustuvo auksti,tai ir veidrodis drasiai gali buti 15-20 cm auksciau..o kol mazas vistiek ant kedutes pasilipa.
Pas mus veidrodzio atstumas nuo praustuvo 25 cm,bet kaip mano sunelis dantis issivalo,tai aptasko veidrodi puse metro i virsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanele @ 2009 09 24, 16:32)
Aciu  smile.gif  ,plyteles lenku "cersanit"

Kokybe nenusivylėt? Lygios buvo dedant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 09 24, 17:56)
Kokybe nenusivylėt? Lygios buvo dedant?  ax.gif

kaip cia pasakius,kai klojo tai biski keike,bet kaip meistro rankos auksines,tai visi giria darba
Atsakyti
QUOTE(dijanele @ 2009 09 24, 17:00)
kaip cia pasakius,kai klojo tai biski keike,bet kaip meistro rankos auksines,tai visi giria darba

Ačius.
Aš paklausiau, nes man iš lenkiškų plytelių yra nemažai patikusių, bet dėl kokybės aš jų bijau...
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2009 09 24, 14:43)
patarkite  4u.gif  Kokia spalva man dazyt sienas ir lubas?vonia

lubas vienareikšmiškai balta (arba blizgia balta - suteikia aukštumo įspūdį). o štai sienas - jei norite nieko nekeisti - tai rusva (patiko variantas kur čia pasakojo), o jei norite žaisti su spalvomis, tai reikia atitaikyti su palete panašios tonacijos tik kitą spalvą, pvz žydrą arba alyvinę - jos gražiai dera su rusva. tada reikės kažką iš aksesuarų tos spalvos atkartoti, ar kokį dekoratyvinį kilimuką patiesti ax.gif tik spalva turi būti šviesesnio tono už jūsų rusvą plytelių.
balta irgi variantas 4u.gif arba balta su vos vos priemaiša 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2009 09 24, 15:48)
beje kokios spalvos grindys (ir iš ko)?

ąžuolinės, bet kiek patamsintos.

QUOTE(dijanele @ 2009 09 24, 17:52)
Mano pamastymai...kada vaikas pats pasieks ciaupa tai manau jau bus gerokai aukstesnis uz praustuvo auksti,

ne, netiesa. maniškė pasilypėjusi ant kėdutės pasiekia čiaupą ir jau mokinasi praustis. o savęs 25 cm virš praustuvo nemato schmoll.gif
Atsakyti