O gal paprsčiau pasiimti kokią nors solidžia apskaitos knygą, pavyzdžiui APSKAITOS PRADŽIAMOKSLĮ ir ramaiai savarankiškai studijuoti. Tuomet ir kursai duos daugiau naudos
O gal paprsčiau pasiimti kokią nors solidžia apskaitos knygą, pavyzdžiui APSKAITOS PRADŽIAMOKSLĮ ir ramaiai savarankiškai studijuoti. Tuomet ir kursai duos daugiau naudos
aha, yra viena nebloga knyga G. Kalčinsko "Buhalterinės apskaitos pagrindai". Ten viskas gana smulkiai išaiškinta. Pati net kartais paskaitau, nors ne pirmokė esu.
Bet vis vien, manau, vien knygos nepakaktų, ypač jei nesi niekad buhalterijos matęs.
O aš nuo kitos savaites pradysiu lankyti vev.lt kursus Ukmergeje . Labai noriu, senai laukiau kol grupe surinks, nors ir dabar dar truksta pora zmoniu , todel teks brangiau moket.
O aš nuo kitos savaites pradysiu lankyti vev.lt kursus Ukmergeje . Labai noriu, senai laukiau kol grupe surinks, nors ir dabar dar truksta pora zmoniu , todel teks brangiau moket.
O aš nuo vasario 25 eisiu į VŠĮ Mokslo kampelio kursus - šiandien paskambino ir pasakė kad trečiadieni jau pirma pamoka, tai labai apsidžiaugiau, nes maniau kad nuo kovo 10 tik prasidės
Matai, grupe renka visus metus jau ir net nesiteikia paskambint, kad jau prasides kursai, o tik sms paraso . Na, bet nors gera destytoja turesim , apie ja sm labai geri atsiliepimai.
Matai, grupe renka visus metus jau ir net nesiteikia paskambint, kad jau prasides kursai, o tik sms paraso . Na, bet nors gera destytoja turesim , apie ja sm labai geri atsiliepimai.
tikriausiai Ukmergėj niekas daugiau kursų neveda, kad anie taip maivytis gali?
sunkoka tada. metus laukti... čia kitos per mėnesį buhalterėmis nori patapti. nors nežinau, kaip tai įmanoma.