Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 06 14, 21:55)
Paziurek cia yra keli: http://picasaweb.goo...oDeCruzDientes#
(Paspaudus pasididins  ax.gif )

dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

O is galu padarysiu kilpas per kurias perversiu spec. pagaliukus tai matuoklei laikyti.
user posted image
[/quote]

O is kur tuos spec pagaliukus gavai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganyte: 14 birželio 2009 - 21:48
QUOTE(raganyte @ 2009 06 14, 22:47)
O is galu padarysiu kilpas per kurias perversiu spec. pagaliukus tai matuoklei laikyti.

O is kur tuos spec pagaliukus gavai? blush2.gif

As pirkau CIA

Papildyta:
Taip pat yra pirkti Siuvinejimo Magijoj - tik cia kitokios formos.
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2009 06 14, 19:41)
Sveikos smile.gif
Jau kuris laikas skaitinėju šią temelę, o šiandien tiek grožybių prisižiūrėjau, kad užsimaniau savo darbelį pasirodyt, kurį neseniai baigiau  ax.gif

Oi koks grožis wub.gif wub.gif Ar ne su tavim kažkada apie šį dramblį plepėjom? rolleyes.gif Jis mano planuose vienu pirmųjų numerių - tik jaučiu negreit dar jam laikas ateis......
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyras smile.gif Pasijaučiau įvertinta smile.gif
QUOTE(libaja @ 2009 06 14, 20:30)
toks "darbelis" solidus  thumbup.gif Gražu. Ilgai siuvinėjai?

Siuvinėjau apie 4-5 mėnesius. Auginu leliuką, taip kad laiko randu kai jis miega arba tėtis būna su juo (taip nutinka retai) smile.gif Kai pagalvoju, kai pradėjau šį dramblį siuvinėt, tai mažylis net nesėdėjo, o kai baigiau - jau ir vaikšto bigsmile.gif
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 15, 00:05)
Oi koks grožis  wub.gif  wub.gif  Ar ne su tavim kažkada apie šį dramblį plepėjom?  rolleyes.gif

Na nemanau, kad su manim apie jį kalbėjaisi, nes aš čia naujokė ax.gif
Atsakyti
Visi rodyti virėjai su schemomis yra čia http://picasaweb.goo...DeCruzCocinero#

Oi doh.gif - norėjau parašyti į schemų paiešką..., na bet gal kam prireiks .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 birželio 2009 - 12:07
QUOTE(aisvute @ 2009 06 14, 23:09)
dekui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prasom 4u.gif Sekmingo siuvinejimo tongue.gif
Atsakyti
Jei visos tai ir aš hihihi.gif Lendu iš pogridžio, neiškenčiau - savaitės darbas :

user posted image

Dar reikės raidelių ir metrikas bus baigtas. truputį įdomiai gavosi su spalvom, nes rinktis reikėjo iš žodinio varianto, gal nelabai tenkina, bet jau yra kaip yra ir dar backstikas tik kur ne kur pagal schemą, o man norėtųsi daugiau, tai tuo pačiu paklausiu - o jūs "tobulinat" siuvinius? Jei galutinis vaizdas pagal schemą netenkina... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 15, 16:25)
Jei visos tai ir aš  hihihi.gif  Lendu iš pogridžio, neiškenčiau - savaitės darbas :

Na man visai graziai blush2.gif Tik galetu tas veidukas buti tamsesnis leliaus bet ir taip yra labai man grazu ir gan greitai cia prasisukai g.gif Tai labai lakiu kadara abaiksi ir jau bus raideles, butinai pasirodyk tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vilmado, labai linksmas metrikiukas wub.gif Spalvos, mano akimis, puikiai parinktos rolleyes.gif O dėl BS, tai net nežinau g.gif man ir taip paveiksliukas gyvas ir ryškus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 15, 12:25)
Jei visos tai ir aš  hihihi.gif  Lendu iš pogridžio, neiškenčiau - savaitės darbas :

Dar reikės raidelių ir metrikas bus baigtas. truputį įdomiai gavosi su spalvom, nes rinktis reikėjo iš žodinio varianto, gal nelabai tenkina, bet jau yra kaip yra ir dar backstikas tik kur ne kur pagal schemą, o man norėtųsi daugiau, tai tuo pačiu paklausiu - o jūs "tobulinat" siuvinius? Jei galutinis vaizdas pagal schemą netenkina...  mastau.gif

simpatiškas metrikiukas. Tik vaikiukas kažkodėl be nosies rolleyes.gif

Jeigu manai, kad galėtų būti daugiau kontūrų, tai ir išbandyk. Nepatiks - išardysi mirksiukas.gif

Aš pati esu linkusi eksperimentuoti. Va dabar pvz. turiu galvosūkį. Yra reikalas išsiuvinėti vestuvėms dovanėlę, bet abejoju, ar rašyti po paveiksliuku jaunųjų vardus ir datą ar tiesiog įrašyti "Ką Dievas sujungė, žmogus te neišskiria..." g.gif

user posted image
Atsakyti
Dar karta sveikos merginos 4u.gif Norejau jusu paprasyti vieno dalyko blush2.gif As bandau daryti toke taselyte cia seip pabandymui na ir pasiuti neblogai sekesi tik dar sleikas reikai padaryti bigsmile.gif Tai gal kuri galetu padeti issirinkti paveiksliuka? Koki paprasta menknekeli, koki paukstuka ar ten gelite drugeli na kanors paprasto blush2.gif Veliau ikelsiu fotkike ax.gif
Atsakyti