Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 06 16, 00:08)
Sveikos kryžiukų profes.Na ir grožių čia pridedat,net seilė tysta.Aš esu viena iš tų,kuri tyliai seka jusu grožius,tačiau nebegaliu nutylėt.Būkit geros,baikit pykčius.Pasauly yra daug rimtesnių problemų,negu kažkas kažko paprašė,kažkam nepatiko... Na,kartais sutinku,reik pasakyt.PVZ:kai įmetama schema kokia,nu ir prasideda per 5puslapius prašymai atsiųst,poto dekojimai.Tai tikrai labai nuobodu.
Papildyta:
...juk galima viską per Až.ir visi laiko sutaupys. Na tai nepykit,kad čia užsivedžiau ir temą pateršiau. Jau eina vienas darbelis į pabaigą pasirodysiu ir aš tada. O blizguciui11 tongue.gifažėk laimabags.com. Jau ten tokių grožių. Gal kils kokių įdejų.
Papildyta:
Labai atsiprašau  blizguciui11 tongue.gifažėk mildabags.com.

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 06 15, 23:28)
Labai patiko pagalvėlė su drambliuku thumbup.gif

drinks_cheers.gif pamiršau pagirti, išties graži ta pagalvėlė. puikus aksesuaras namams wub.gif
Atsakyti
[quote=Koruklu,2009 06 16, 05:29]
[quote=Dvi,2009 06 09, 23:16]
RP gerbejoms - dovanele smile.gif
Il Cardo
Un cuore per me
Sorbo

Man atsitiko kompiuterine nelaime ir netekau savo daugelio schemy ir ypac va RP schemu, kurias jau ruosiausi siuvineti. Gal kas issisaugojo, nes cia nurodyti linkai jau neveikia. jolitapet@gmail.com
[/quote]

išsiunčiau 4u.gif

o čia visa knyga RP dizainų. Atvira visiems vartotojams (ne tik draugams)...
http://lepesto4ex.ga...eature=mainlist
tik reikia prisiregistruoti gallery.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz pagalba!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 15, 15:25)
  Lendu iš pogridžio, neiškenčiau - savaitės darbas :

mielas, spalvingas darbelis 4u.gif

QUOTE(Kvietkella @ 2009 06 15, 17:25)
Sveikos, darbštuolės 4u.gif Prisižiūrėjau visokių grožių, tai parodysiu ir aš savuosius  ax.gif

super! thumbup.gif langas man idomus, nekasdieniskas dizainas thumbup.gif siuvineta sau ar dovanai? bigsmile.gif
o katineli ir as nusiziurejusi .. ax.gif

Florestina, princese labai grazute wub.gif thumbup.gif lauksiu pabaigtuviu! mirksiukas.gif

o as turiu padejeja nemirtinga ... biskeli ir ne i tema, ir biskeli i tema cia foto biggrin.gif vakar nespejau metyti nuo medziagos ir nuo schemos doh.gif

user posted image

biski isplaukus, bet esme matosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 16, 10:32)
o as turiu padejeja nemirtinga ... biskeli ir ne i tema, ir biskeli i tema cia foto  biggrin.gif vakar nespejau metyti nuo medziagos ir nuo schemos  doh.gif

Koks fainuolis katinukas !!! smile.gif
Atsakyti
tiesiog3 super padėdėja turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o štai mano vervaco vestuvinis baigtas, liko vardai, data ir rėminimas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 16 birželio 2009 - 09:44
*super!  thumbup.gif langas man idomus, nekasdieniskas dizainas  thumbup.gif siuvineta sau ar dovanai?  bigsmile.gif
**o katineli ir as nusiziurejusi ..  ax.gif
***o as turiu padejeja nemirtinga ... biskeli ir ne i tema, ir biskeli i tema cia foto  biggrin.gif vakar nespejau metyti nuo medziagos ir nuo schemos  doh.gif

*Ačiū. Viską siuvinėjau sau.
** Labai lengvai ir gtreitai siuvinėjasi mirksiukas.gif
***Nuostabi padėjėja thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2009 06 16, 10:43)
o štai mano vervaco vestuvinis baigtas, liko vardai, data ir rėminimas  biggrin.gif

Gražu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tiesiog3 super padėdėja turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o štai mano vervaco vestuvinis baigtas, liko vardai, data ir rėminimas  biggrin.gif

Nuostabus paveikslas, nuostabi dovana !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as turiu padejeja nemirtinga

jetau koks mielas wub.gif wub.gif wub.gif kad man kas tokį padejėją biggrin.gif

šauniai padirbėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 16, 10:42)
Koks fainuolis katinukas !!!  smile.gif

aciu 4u.gif

WOW!! user posted image va cia tai dovana!!!! thumbup.gif labai patinka man tokio stiliaus man labai patinka thumbup.gif

[
Atsakyti
na ir grožių pridėjot ,šaunuolės visos wub.gif ir padėjėjas nuostabus,o aš nuo penktadienio nė vieno kryžiuko neišsiuvau ..mano padėjėjas toks pats,tik gabaritų didesnių ,susirgo sunkiai ,tai tik lakstymai ir nervai buvo ,ne iki kryžiukų... verysad.gif ,na bandysim atsigriebt šią savaitę... smile.gif
Atsakyti