Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(milka@ @ 2009 06 16, 21:49)
Papildyta:
Aš sinteponą kemšu. Turiu sena meškį, kuris praplyšo, tai jo viduriais ir prikemšu  lotuliukas.gif

Nu gal reiks ir man koki sena pliusinuka padraskyti. Nusiziurejau Sewandso kamsalo pliusiniams zaislams gaminti - ale kol siuntinys atkeliaus - labai jau idomu kuo greiciau pabaigti ir paziureti kas man gausis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 16, 20:52)
Nu gal reiks ir man koki sena pliusinuka padraskyti. Nusiziurejau Sewandso kamsalo pliusiniams zaislams gaminti - ale kol siuntinys atkeliaus - labai jau idomu kuo greiciau pabaigti ir paziureti kas man gausis.  ax.gif

Tik gerai prikimšk biscorniuką. Pastebėjau, kad daugumos pirmieji blynai būna mažokai prikimšti, mano neišimtis tongue.gif Forma geriau išryškėja kai jis pilnesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 06 16, 22:00)
Tik gerai prikimšk biscorniuką. Pastebėjau, kad daugumos pirmieji blynai būna mažokai prikimšti, mano neišimtis  tongue.gif Forma geriau išryškėja kai jis pilnesnis  mirksiukas.gif

Dekui uzinfo. Kaip tik norejau klausti kiek ten ji prikimsti reik. Nus bandysim, jau viena pliusinka isardziau ir radau tai ko reikia biscorniukui. Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif Gal galit pagelbėt? Neskaičiau visos temos, tai jei ir? buvo toks klausimas labai nepykit 4u.gif Keliais siūliukais siuvinėjat ? Ir dar, gal žinot Vilniuje parduotuvę, kur būtų geras pasirinkimas siūlų ir nebrangiai? blush2.gif
Atsakyti
Dovanėlė Acufactum gerbėjoms 4u.gif http://annidoki.gall...atch?a=Jz6-cJEF

Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus,labai netikėta ,bet laaabai malonu wub.gif wub.gif ir prisidedu prie sveikinimų Florestinai smile.gif smile.gif
user posted image

,ps.darbeliai visų fantastiški wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cytrynka @ 2009 06 16, 22:21)
Sveikos mielosios  wub.gif  Gal galit pagelbėt? Neskaičiau visos temos, tai jei ir? buvo toks klausimas labai nepykit  4u.gif  Keliais siūliukais siuvinėjat ? Ir dar, gal žinot Vilniuje parduotuvę, kur būtų geras pasirinkimas siūlų ir nebrangiai?  blush2.gif

Priklausomai ant kokio stambumo medziagos siuvineji.
Atsakyti
Sveikos,
aš greitam bigsmile.gif Pasirodau dukrytės darbelį, ryt į stovyklą išvažiuoja su pasidaryta tašyte. bigsmile.gif Šiaip pati tašiukė iš atraižėlės seniai pasiūta buvo, o paveiksliuką dabar išsisiuvinėjo ir va ką tik prisiuvom tongue.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho kokia jaunoji auksaranke !!! Nugi labai grazi tasike. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 06 15, 23:28)
o man tai širdis plyšta, kad apleidau savo fėjų vaikiuką verysad.gif bet kad... mano mažoji dantis augina, tai niekaip negaliu prisėsti siuvinėti. Anksčiau siuvinėjau miego sąskaita, o dabar baisu imti darbelį į rankas, nes nežinia kada teks mesti viską ir lėkti guosti savo vaikiuko unsure.gif o nagai taip niežti doh.gif be to ir siuvinėjasi taip greitai...

giedress, vaikas svarbiausia 4u.gif Aš dėl savo 12-mečio dažnai metu ir džiaugiuosi, kai randu savy jėgų tai padaryti... Nes jis jau tokio amžiaus, kai galiu jį nustumti egoistiškai užsiimdama savim. Esu ir savimyla - sau mieliems dalykams galiu skirti tiek laiko, kiek tik noriu. Šeima gali pati savim pasirūpint... Tik kai per dienas - naktis panyru į siuvinėjimą ir internetą - pati kažkodėl nekaip jaučiuosi... Tartum nematyčiau šalia esančiųjų... Nu gal čia tik man taip blush2.gif

Fėjų vaikiukas - yr viena iš svajonių. Iš tų svajonių bandau išsirinkti "svajoniausias", nes pomėgių turiu ne vieną... Siuvinėjimas, gėlės... O vienas iš pomėgių - "filosofuoti" su sūnum... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 16, 21:45)
Tiksliai atsakyti negaliu. Bet apie 50Lt. tai tikrai.

---------------------
Merginos, kurios esate gaminusios biscornu - kuo prikemsate vidu? Dabar kaip tik siuvineju pirmaji savo biscornu, bet nesugalvoju ka i vidu kimsti. . .  blush2.gif

Libaja labai daili tase thumbup.gif , ir dar idomi pacios tases pagaminimo technika-nerta-siuta-siuvineta
toli seniai matyta, bet matyt kad nesnaudi, originalus darbai first.gif
rodaus ir savo siuta tarbele
user posted image
jei idomu kaip siuvau, prasom pasiciekavint cia http://public.fotki....ienas-tasiuko-/
Atsakyti

Libaja labai daili tase thumbup.gif , ir dar idomi pacios tases pagaminimo technika-nerta-siuta-siuvineta
toli seniai matyta, bet matyt kad nesnaudi, originalus darbai first.gif
rodaus ir savo siuta tarbele
user posted image
jei idomu kaip siuvau, prasom pasiciekavint cia http://public.fotki....ienas-tasiuko-/
Atsakyti