Milk@ nėr žodžiu.... kaip gražu, kaip švelnu ir miela....
milk@, nuostabūs nuostabūs patalėliai
Ačiū, merginos
Na ir pasakiškas grožis pataliukų. Aš apšalus. Pavydas net paimė. O kokia čia medžiagyte tiksliai,spalva,nr. ir tt. Jei jau sakei,busiu pražiopsojus. Atsiprašau.
QUOTE(tute28 @ 2009 06 19, 20:47)
Na ir pasakiškas grožis pataliukų. Aš apšalus. Pavydas net paimė. O kokia čia medžiagyte tiksliai,spalva,nr. ir tt. Jei jau sakei,busiu pražiopsojus. Atsiprašau.
Šie pataliukai pasiūti iš paprastos medvilninės paklodės
milka@, žavu ir miela
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 18, 09:18)
tarbuke siurprizui skirta
o drugeliai padeta i spinta, nes dabar nepatogu man prie remo raivytis(laukiam gandru
o drugeliai padeta i spinta, nes dabar nepatogu man prie remo raivytis(laukiam gandru
Motinos meilė - kaip dangiškos ugnys,
Skaidriai liepsnodama guodžia pasaulį.
Motinos meilė - tai skausmas bedugnis,
Nešantis žemei gyvenimo saulę...
Labai panorėjau kažką gražaus parašyt. Sėkmės!
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 18, 12:41)
Rodausi savo pirmaji biscorniuka.
Nelabai gal vykes, kazkaip kampai nevisiskai gerai prisikimso, bet siaip rezultatu esau patenkinta. Siuvinejau ant 16Aidos su Anchor Multicolor spalva. Labai gera siuvineti su tokiais siulais - nereik keitineti siulu, o rezultatas ivairiaspalvis gaunasi. Schema is zurnalo ''Rankdarbiu kraitele''.
Sunkiausia buvo prisiuti saga, net MB suspaudes biscorna laike. Kaip jus ta saga isiunat? As tai net ir siula buvau nutraukus beverzdama ta biscorna su saga.
Nelabai gal vykes, kazkaip kampai nevisiskai gerai prisikimso, bet siaip rezultatu esau patenkinta. Siuvinejau ant 16Aidos su Anchor Multicolor spalva. Labai gera siuvineti su tokiais siulais - nereik keitineti siulu, o rezultatas ivairiaspalvis gaunasi. Schema is zurnalo ''Rankdarbiu kraitele''.
Sunkiausia buvo prisiuti saga, net MB suspaudes biscorna laike. Kaip jus ta saga isiunat? As tai net ir siula buvau nutraukus beverzdama ta biscorna su saga.
Labai dailutis ir siūlau įdėti biscornu temikėje, ten mergaitės užeina būtent šiais mažučiais grožiais pasigrožėt. O siūliukai man pasirodė dėmesio verti - labai jau dailiai atrodo. O dėl prikišimo - tai aš tiek prigrūdau, kad tas mano biscornu beveik be kampų gavosi
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 18, 08:58)
Tokių klausimų tai kasdien prirenku po keletą
svarbiausia visi taip daro (nes pas mane ne vienas tokis pagalbininkas gyvena
) dar viena foto i ta tema, nu nemiringa man ji
Grožėjausi, o šypsena buvo nuo ausies ligi ausies, kaip skalbinių segtukais prisegta
nu nesupantu, kaip imanoma taip ireminti???? ir dar pirma karta tai darant???
super, tikrai dailus darbelis ir puikiai tinkantis reminimas
Iš tiesų man ypatingai puikus rėminimo būdas - prisiūti prie kartono. Dvi buvo įmetus nuorodas. Super dalykas
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 18, 23:17)
ko gero nuo medžiagos ir nuo įtempimo priklauso. nei su aida nei su linu bėdų neturėjau..tik va su evenweave medžiaga truputį sutraukiau, nes skystoka buvo ir neatlaikė tempimo. na bet beveik ir nesimato
žodžiu poreikio antrai sagytei nejaučiu 
Su nuoširdžiausiais linkėjimais tavo grožiams
QUOTE(milka@ @ 2009 06 19, 15:18)
Na, pagaliau ir aš pabaigiau siuvinėti dukrytės pataliukus
Buvau užmetusi šį darbelį nes labai jau smulkus audinys pasitaikė
Siuvinėjau per 3 siuliukus dviem gijom.
Taigi ramia sąžine galiu imtis naujų darbų
Taigi ramia sąžine galiu imtis naujų darbų
Nu, milka@, tu duodi!!! Aš vis žvalgausi kuo galėčiau papuošt dar vienus pataliukus sūnėnui (jau dvejuspasiuvau, bet be siuvinėjimų)...
Itin gražu, švelnu ir miela
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 19, 15:34)
Pritariu meeto minčiai
Papildyta:
QUOTE(S@ulyte @ 2009 06 18, 23:50)
Darbai ir įrėminimas - puikūs! Sveikinu
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 18, 15:07)
Myliu kalnus...
milka@ dailus pataliukai
tikiuosi ir as nepritrukt noro ir energijos ir kazka silto ir jaukaus padaryt
aciu visoms uz sveikinimus ir palinkejimus
tikiuosi ir as nepritrukt noro ir energijos ir kazka silto ir jaukaus padaryt
aciu visoms uz sveikinimus ir palinkejimus
QUOTE(Metija @ 2009 06 20, 00:53)
Jei kam reikia - galiu pakartotinai įmest nuorodą, dabar tingiu ieškot...
As labai noreciau, zadu pati reminti, tai visai praverstu pamokele