Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

na jusu darbeliai grazus net akiu neina atitraukti...as taip pat siuvineju savo rozytes jau nemazai padariau smile.gif user posted image
Papildyta:
nesuprantu kodel man nerodo mano nuotraukytes,gal ka as ne taip darau unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 24 birželio 2009 - 10:46
QUOTE(Rne @ 2009 06 24, 00:34)
ir ............ idesiu savo viena baigta o kita procese

nu labai miela zuikutė wub.gif o jau kryžiukų koks lygumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 23, 17:31)
Pabaigiau ir aš metrikiuką, kai kur patobulinau - pridėjau BS, tik foto kažkokia žiauriai nevykusi, bet bendras vaizdas matyt, tik kreivai čia kažkaip  g.gif :

Kaip grazu !!! BS tik dar labiau isryskino metrikiuka ir suteike dar daugiau grozio !!!. Saunus darbelis !!!

QUOTE(Rne @ 2009 06 24, 00:34)
ir ............ idesiu savo viena baigta o kita procese

Sioz serijos zuikeliai man labai labai mieluciai. Esu ju kelis issiuvinejus kaip metrikiukus. Nu be galo smagu siuvineti, aisku BS nemazai, bet jis ir priduoda visa grazuma tiems zuikiams puikiams. Nu labai mieli darbeliukai. Ir butinai pasirodyk galutini varianta, kai bus ireminti.
Atsakyti
Sveikos. Žinot, žiūriu ir seilės tįsta..Vis planuoju pati pradėti, tik nelabai įsivaizduoju, nuo ko reikėtų..Teks kažkokios literatūros nusipirkti ir pastudijuoti - kas ir kaip...Turiu ir klausimą - kur Šiauliuose geriausiai ieškoti medžiagos, siūliukų ir visokių kitokių siuvinėjimo reikmenų?? Ar vis tik geriau internetu parsisiųsti?? Būsiu be galo dėkinga už visus atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Dėl Šiaulių parduotuvių nieko patart negaliu, o pradėt labai paprasta. Susirandi patinkantį darbelį, nusiperki medžiagą, siūliukus - ir pirmyn mirksiukas.gif Besiuvinėjant viskas ir paaiškės. Jei neaišku ką pirkt - parodyk čia schemutę, padėsim 4u.gif
Dar gali šitą puslapiuką pavatyt - čia trumpai esminiai dalykai surašyti: Aušrinės puslapiai
Atsakyti
Rne
Kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Mil@na
Čia Šiaulių miesto parduotuvės, kuriose yra pirkti visko rankdarbiams, tarp jų, ir siūvinėjimui.

"Dainų" parduotuvėje yra toks smulkmenų skyrelis
Centre audinių parduotuvė (prie darbo biržos)
Audinių parduotuvė prie "Savanos"
Siūlų parduotuvė prie Šiauliu prekybos namų
"Žalioji stotelė" (vielutė)
Audinių parduotuvė Dvaro turguje
"Elnio" gėlių parduotuvė (vielutė)

o čia internetinės svetainės

www.rankdarbiai.com

www.kasiulai.lt (siūlai, siuvinėjimo priedai)

www.auksaranke.net (siuvinėjimo, mezgimo, nėrimo siūlai, audiniai siuvinėjimui, leidiniai)

www.vilnosfabrikas.lt (vilna, vėlimo muilas, audiniai, šilkas)

www.dekovita.lt (įvairios priemonės dekupažui, scrabbokingui, taip pat modelinas( fimo, sculpey))

Tikiuos atsakiau į tavo klausimėli, linksmo siūvinėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 24 birželio 2009 - 11:52
2saulyte2, fainuolis tavo biscornu bigsmile.gif juodasis labiau kontrastingas, ryškesnis, man jis labiau patinka smile.gif

vilmado, gražus spalvingas metrikas drinks_cheers.gif

Rne, zuikučiai laaabai gražūs biggrin.gif wub.gif ta antroji porelė visai man nematyti. itin mieli wub.gif

QUOTE(drafe @ 2009 06 24, 11:36)
na jusu darbeliai grazus net akiu neina atitraukti...as taip pat siuvineju savo rozytes jau nemazai padariau  user posted image
Papildyta:
nesuprantu kodel man nerodo mano nuotraukytes,gal ka as ne taip darau

ne tokią nuorodą įkėlei, tai ir nesimato mirksiukas.gif
turėtų būti štai taip:
http://www.ipix.lt/images/80290585.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 24 birželio 2009 - 12:11
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 24, 13:05)
2saulyte2, fainuolis tavo biscornu  bigsmile.gif juodasis labiau kontrastingas, ryškesnis, man jis labiau patinka  smile.gif

vilmado, gražus spalvingas metrikas  drinks_cheers.gif

Rne, zuikučiai laaabai gražūs  biggrin.gif  wub.gif ta antroji porelė visai man nematyti. itin mieli  wub.gif
ne tokią nuorodą įkėlei, tai ir nesimato  mirksiukas.gif
turėtų būti štai taip:

Aciu labai. Kazkaip labai jau patiko juos gaminti. Tai ko gero tarpuose tarp tulpikiu siuvinejimo gaminsiu siuos grozius. Tuo labiau, kad sintepono uzsipirkau visa metra. blush2.gif
Atsakyti
Rne bigsmile.gif koks meilumas, zuikutė man labai patinka wub.gif wub.gif , ją net į avatarą esu įsikėlusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 06 23, 14:42)

Pauksciuk dekui, tikra lobyna prirodei man thumbup.gif

Ale as vistik linkstu siuvineti toki, tik nera spalvyciu pagal kodus, tik pavadinimai, kaip manot, atsirinksiu pati parduotuvej ar nelabai g.gif

user posted image
Atsakyti
Beladona
Aš tai nerizikuočiau suklysti unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 24, 16:13)
Beladona
Aš tai nerizikuočiau suklysti unsure.gif  smile.gif

Tai va, as irgi bijau, laukiu gal kas turi kodukus spalvyciu ax.gif
Atsakyti