Pauksciuk, zinoma yra merginu kurios taip pat dailiai lygiai siuvineja, taciau man asmeniskai, tavo kryzeliai labai jau labai super
kiekviena karta kai parodai koki paveiksleli, gal nevisada pagiriu i foruma, bet prie kompo ekrano tai isizioju visada
, na va kad ir dabar - nu pasaka
labai dailus mazylis
Paukščiukas
Visada man patinka tavo darbeliai
Visada man patinka tavo darbeliai
Ačiū merginas, jau labai labai mane pamaloninot
QUOTE(libaja @ 2009 06 24, 21:38)
Bet jau neklauskit kiek aš šiandien siuvinėjau
sunku patikėt, kaip galima šitaip greit darbelį pabaigt
paukščiuk, mažylis supermenas
Laba diena 
Noriu dar karta padekoti pauksciukui, kad padejo atrakinti spalvytes vestuviu metrikui
siuliukai jau rankinuke, labai grazios spalvos, labai graziai dera, belieka sulaukt darbo galo ir parlekus namo griebtis adatos
Noriu dar karta padekoti pauksciukui, kad padejo atrakinti spalvytes vestuviu metrikui
Pasirodau ir aš mažą darbelį.. Smulkmenėlė vietoj atviruko mano dukterėčiai gimtadienio proga
maždaug 13x13cm...kreminės sp. DMC linas viršuje, geltonas Zweigart apačioje, anchor siūlai, mill hill karoliukai. pagalvėlės viduje - vilna.

jau besiuvinėjant BS pamačiau vieną žioplą klaidą, kuri gan neblogai matosi
(vienu kryžiuku per daug pas drambliuką ant galvos) bet nepasiryžau ardyti, tad taip ir liko

tyli_tyla
Nuostabu
Nebūtum pasakiusi, kad tas kryžiukas ten nereikalingas, nesupraščiau, jis nėra jau toks pastebimas
Nuostabu
Nebūtum pasakiusi, kad tas kryžiukas ten nereikalingas, nesupraščiau, jis nėra jau toks pastebimas
QUOTE(libaja @ 2009 06 24, 21:18)
Labai graži dovanėlė
ir visų merginų gražūs darbai, tiesiog pasakiški
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 25, 11:26)
(vienu kryžiuku per daug pas drambliuką ant galvos) bet nepasiryžau ardyti, tad taip ir liko 
Vajej kaip gražu. Aš ir pati norėčiau tokią mielą ir minkštutę pagalvėlę gauti dovanų. Nu fantastinė idėja gimtadienio proga mažajai princesytei. Šauniai padirbėta !!!
P.S.: O kaio jūs taip gražiai i vieną foto tris nuotraukas sukomponuojat?
QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 25, 12:03)
Nuostabu
ačiuks
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 25, 13:19)
Vajej kaip gražu. Aš ir pati norėčiau tokią mielą ir minkštutę pagalvėlę gauti dovanų. Nu fantastinė idėja gimtadienio proga mažajai princesytei. Šauniai padirbėta !!!
dėkui
nuotraukas komponuoja daugelis foto programų. Pvz nemokama yra ši: photoscape. aš dirbu su photoshopu.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 25, 11:08)
QUOTE(beladona @ 2009 06 25, 11:19)
Laba diena 
siuliukai jau rankinuke, labai grazios spalvos, labai graziai dera, belieka sulaukt darbo galo ir parlekus namo griebtis adatos 
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 25, 11:26)
Pasirodau ir aš mažą darbelį.. Smulkmenėlė
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 25, 13:35)
nuotraukas komponuoja daugelis foto programų. Pvz nemokama yra ši: photoscape. aš dirbu su photoshopu.
Aciu.