QUOTE(Dolita @ 2005 01 31, 13:58)
Joooo, atrodo nakti issimiegoti dar greit neteks

Mano

nuo kokiu 6 ryto pradeda valgyti kas valanda. Gal pienelis labai liesas paryciais
Shiaip jau tokiu paros metu pieno gaminasi daugiausiai. Pasistenk, kad ishvalgytu viska ish vienos kruties - tuomet gaus ne tik lieso, bet ir riebaus. Tik kai ishtushtins viena, duok kita.
QUOTE(Salne @ 2005 01 31, 15:00)
Pavyzdziui mano dukryte (jai jau galima sakyti keturi menesiai)..ismiega beveik visa nakti..nuo 22 val iki 5 val ryto..pavalgo ir iki kokios 10val vel miega...ir as noreciau, kad ji atsikeltu naktimis

nes pienuko susikaupia tiek, kad reikia nutraukineti, nes labai jau krutis tada tempia, jos prisipildo tiek pieno, kad sukieteja..ir kiek zinau kuo dazniau krutys buna kietos, gali sutrikti pieno gamyba..
Taigi mano klausimas (gal kas gales patarti)..kaip man elgtis sioje situacijoje?..Ar nutraukineti ar ne??..
Ilgainiui turetu susireguliuoti 'mechanizmas' ir nebeprisipildyti tiek, jei vaikas tuo metu negeria. Kol taip atsitiks, gali nusitraukti trupuchiuka, kad palengvetu. Kad nereiktu eiti i dusha, bet shilta kompresa uzhsidek - turetu truputi 'nuleisti'. Dzhiaukis ilgu miegu!