QUOTE(eimmma @ 2006 07 22, 22:23)
Jus sakot tiute ir vandenuka,o kaip man prie ju pripratinti

Mano mergina nei to nei to neima

Nesakau kad nebandziau as jai duodu ir tiute ir buteliuka,bet ji pazaidzia su jais ir tiek

net vandens negeria, as duodu is puoduko
Na stai, situacija analogiska manajai. Nieko sunutis neima i burnyte, tik MP. Valgo viska, ir kruopytes, ir mesyte (mes ne vegetarai - nedristu vaikui neduoti mesos (me apie tai cia), ir zuvi, ir makaronus, darzovytes, obuoliukus, sausainukus)...Ir MP tiesiai tik is papuko. Tai va, jau greit (labai greitai) vaikui metai, o mes vis dar su MP. Ir kaip rase pries tai buvusi mamyte, maitinimas naktimis buvo tapes labiau priklausomybe/pripraitimu prisiglausti prie papuko labiau, nei realiu poreikiu valgyti nakti. ir dar plius vaikiuko antsvoris (birzelio men "Tavo vaikas"). Mociute padejo naktimis pratinti be papuko. Pirmos naktys buvo kosmaras, as nebuvau salia, nes buciau neistverusi ir davusi papuko.
Priprates buvo nakti nebezisti papuko kokias dvi savaites, bet kadangi maitinimas MP nenutrauktas diena, tad noras zisti atsinaujino nakti. MP vistiek neduodu, vietoj to, kisu buteliuka. Bet kankinuosi naktimis. Ir manau abu kankinsimes kol galutinai MP maitinimo nanutrauksiu. Jau iki vieneriu buviu ismaitinusi - savo tiksla pasiekusi, o toliau. Nepykite, mamos, kas maitinate ilgiau nei metai (galk ir as maitinsiu), bet man klaiku kai didziulis vaikis plesia mami atlapus ir reikalauja pienuko...Kazkaip nevisai man priimtinas toks dalykas. Manau, ir vaikui nusiraminimui pakaktu prisiglaudimo, pasimylavimo, o ne ciulpimo...Vargina juk abu, ir mamyte (lkad ir kiek beneigtu pacios mamytes), ir vaikuti...