Pirmiausia, ka padaryciau, Linska, tai nepasiduociau aplinkiniu spaudimui - tavo vaikas - tau ir spresti kas jam geriausia!!!

Juk MP su meile pats geriausias dalykas ka gali del savo vaikiuko padaryti supermama
Nejausk gedos, kad elgiesi vienaip ar kitaip - cia mano patarimas.
Kitas dalykas, kuris man padejo atpratinti savo dukrele, tai isisamoninimas, kad MP naktimis tik jos iprotis, o ne butinumas. Dabar mano dukrele miega ramiai visa nakti ir nereikia jai nei MP nei vandenuko (kelias naktis daviau atsigerti, nes ipratimas - antras prigimimas

)
Po to nuspreskit konkrecia diena, kada imsites ryztingu veiksmu (mums tai buvo 1 m. sukaktis) ir nepasiduokite jokioms nuotaikoms ar "gal dar ne siandien..." , nes nelabai malonius dalykus neryztingas zmogus vis stumia ir stumia tolyn iki begalybes

Aisku liga ar kita rimta priezastis gali buti priezastis ....
Na, o paskutinis ir gal sunkiausias zingsnis - ikalbeti vyra apsiimti iskesti 1 nakti
Nes jei mama bus salia ir neduos - tai vaikiukas nervuosis, kad MP salia (uosle gi ju puiki

) ir kazkodel jam neduodama....???!!!
O jau antra naktis buna lengvesne, kita dar lengvesne ir mums tu 2 dienu uzteko

3 jau tik kniurzejo, o pasupavus kiek paguldziau ir uzmigo
Siandien mano dukrelei 1 m. ir 2 sav. ir ji puikiai miega visa nakti - eme puikiai valgyt dienomis, o salia iprasto maisto diena dar gauna 2 kart MP.
Del atpratinimo visai nesigailiu, o kaip tik didziuojuosi

As issimiegu, mano vyras issimiega ir musu angeliukas issimiega - ji lygiai tokia pat linksma, zvali ir laiminga