Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Aš čia kažko nebesuprantu g.gif Užsiregistravau skrydžiui liepos 1-11d Kaunas-Bremenas-Kaunas,atsispausdinau boarding pass,pasižiūriu saskaitos likutį,o ten neatskaičiuota po 5eur kaip turėtų atskaičiuoti g.gif Ar gali taip būti?Pirmą kartą perku bilietus per Ryanair,tai nelabai susigaudau.Gal aš ką ne taip padariau?
Atsakyti
Apie registraciją į Ryanair'o skrydžius http://kauno.diena.l...mokestis-225758
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 30, 14:28)
Apie registraciją į Ryanair'o skrydžius http://kauno.diena.l...mokestis-225758

Taip tai tiesa, nes as kai atsispauzdinau rezervavimo lapa, tai yra punktas apie tai kad reikia pries skrydi (nuo 15dienu iki 4val iki skrydzio) uzsiregistruoti internetu, o jeigu to nepadarysiu bus mokestis 40 euru arba 40 svaru.
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2009 06 30, 12:21)
Aš čia kažko nebesuprantu g.gif Užsiregistravau skrydžiui liepos 1-11d Kaunas-Bremenas-Kaunas,atsispausdinau boarding pass,pasižiūriu saskaitos likutį,o ten neatskaičiuota po 5eur kaip turėtų atskaičiuoti g.gif Ar gali taip būti?Pirmą kartą perku bilietus per Ryanair,tai nelabai susigaudau.Gal aš ką ne taip padariau?

Jau susimokejai uz online check in, kai pirkai bilietus.Jokio atskiro mokescio jau nebeims.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2009 06 30, 19:14)
Jau susimokejai uz online check in, kai pirkai bilietus.Jokio atskiro mokescio jau nebeims.

aciuks.gif O aš jau išsigandau,kad kažką ne taip padariau.
Atsakyti
Sveiki,
rugpjūčio 4 skrendam su ryanairu iš Rygos į Bergamo. Aš tik su rankiniu bagažu, o vyras dar turės lagaminą, kurį atiduosim į bagažo skyrių. Tai kaip su tuo on line chek in: internetu skrydžiui registruotis abiems ar tik man? Jei užsiregistruosim abu, tai vyras vis tiek turės kažkokią eilę atstovėti ir bagažą priduoti?
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 07 01, 09:30)
Sveiki,
rugpjūčio 4 skrendam su ryanairu iš Rygos į Bergamo. Aš tik su rankiniu bagažu, o vyras dar turės lagaminą, kurį atiduosim į bagažo skyrių. Tai kaip su tuo on line chek in: internetu skrydžiui registruotis abiems ar tik man? Jei užsiregistruosim abu, tai vyras vis tiek turės kažkokią eilę atstovėti ir bagažą priduoti?

Teisingai, darote online check-in abu ir vyras dar tures oro uoste stoveti eilej kad priduoti bagaza smile.gif
Atsakyti
kadangi nepadarėm registracijos internetu, tai sumokėjom 7 latus. skrydis be bagažo.
bilietai buvo pirkti kone prieš pusmetį, tai info prie jų jokios nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 01 liepos 2009 - 15:16
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 01, 16:15)
kadangi nepadarėm registracijos internetu, tai sumokėjom 7 latus. skrydis be bagažo.

ale kaip mulkina Ryanairas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 02, 01:54)
ale kaip mulkina Ryanairas  blink.gif

nestebina. juk čia Rynairas - pigių skrydžių bendrovė lotuliukas.gif
tiesa, girdėjau, kad kalbėjo, jog kažkas po 14 latų mokėt turės. bet jie stovėjo su bagažu.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 01, 16:15)

O jūs pirkote bilieteus su online chekin? Jei taip - tai susimokėjote teisingai. Je ne - kiek pamenu iki gegužės pirktiems bilietams iki spalio mėn galim registruotis oro uoste. Tuomet jūs sumokėjote be reikalo.
Atsakyti
Laba! Ruosiuos dabar pirkti bilietus su ryanair i Londona, bet pirma karta isvis pirksiu bilietus ir klausimu kyla.. Gal esat kas online ir galit pagelbeti? Parasykit i az, aciu aciu! 4u.gif
Atsakyti