Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Medinis @ 2009 07 07, 21:20)
Ten neatnaujinta informacija. Nuo gegužės mėn šita tvarka keitėsi. Registruokitės ir nesinervinkit.

doh.gif tai kam deti tokia informacija doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 07 06, 19:53)

ahaha lotuliukas.gif man šitas jų bajeris visą dieną praskaidrino biggrin.gif beveik taip pat, kaip kad buvo Klaipėdos miesto savivaldybės ketinimas užblokuoti viešuosius tualetus ir įjungti signalizaciją, jei interesantas ilgiau 5 minučių užsitupės thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 07 07, 19:46)
ahaha  lotuliukas.gif man šitas jų bajeris visą dieną praskaidrino  biggrin.gif  beveik taip pat, kaip kad buvo Klaipėdos miesto savivaldybės ketinimas užblokuoti viešuosius tualetus ir įjungti signalizaciją, jei interesantas ilgiau 5 minučių užsitupės  thumbup.gif  lotuliukas.gif

tai kad cia visai ne juokas, cia jie visai rimtai derasi, visose pasaulio ziniose nuskambejo jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 07, 22:19)
tai kad cia visai ne juokas, cia jie visai rimtai derasi, visose pasaulio ziniose nuskambejo jau unsure.gif

Čia tikrai ne juokas. Savireklama ir tiek.
Atsakyti
Tai ju reklama. nemanau, kad kas skraidys stovint, na as tikrai neskrisciau taip.
Panasiai buvo ir su toletu apmkestinimu, stambiu zmogiuku apmokestinimu.. na neivede jie mokesciu, jie taip reklamuojasi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2009 07 07, 20:42)
doh.gif  tai kam deti tokia informacija doh.gif  schmoll.gif

Įdėjau tam, kad perskaitytumėt lietuviškai. Visuomet paskutinę informaciją reikia žiūrėti paslaugų tiekėjo tinklapyje.
Atsakyti
Šiandien dariau online chekina. Mano skrydis atgal yra tik po 4 savaičių. Ar gali už mane chekina padaryti kitas žmogus, likęs namie, nes ten neturėsiu prieigos prie interneto? Ar įleistų mane į lėktuvą, jei visi duomenys geri, turiu tą kodą, bet neturiu bilieto?
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2009 07 08, 09:17)
Šiandien dariau online chekina. Mano skrydis atgal yra tik po 4 savaičių. Ar gali už mane chekina padaryti kitas žmogus, likęs namie, nes ten neturėsiu prieigos prie interneto? Ar įleistų mane į lėktuvą, jei visi duomenys geri, turiu tą kodą, bet neturiu bilieto?

Jum dar negalima check in daryt.Jis daromaslikus 15d-4val iki skrydžio.Kitas žmogus padaryt už Jus gali,tik turi žinoti skrydžio numerį ir kitus duomenis.Jei bilieto neatsispauzdinsit ir nepadarysit online check-in teks mokėti pinigus oro uoste.
Atsakyti
Ar galima rankiniame bagaze veztis moteriskus skutimosi peiliukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2009 07 08, 13:09)
Ar galima rankiniame bagaze veztis moteriskus skutimosi peiliukus blush2.gif

Galima.
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2009 07 08, 09:17)

o tai kaip jums perduos bilietus? juos gi ten skanuoja, jie reikalingi g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas zino
ar kam teko skristi i Lt. is UK su leliaus keliones dokumentu ir online check in daryti, nes dabar bandem, tai neleidzia leles pricekinti, nes tipo dokumentas turi galioti daugiau nei 3 men. o keliones dok. galioja tik 2 sav.

Ir kaip tada orouoste elgtis ar eiti tiesiai prie bagazo pridavimo ar pries tai dar prie geltono aparato??

g.gif
Atsakyti