Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(joliteles @ 2009 07 28, 22:32)
Sveiki, cia rimtai, kad netinka visa electron kortele?????!!!!!! As bandziau taip pat ja atsiskaityti, bet jau dvi dienas nieko.... Nei nuskaitymo, nei emeilo... g.gif    O tai gal galima tada kokia kita saskaita nurodyti, kad nenuplauktu bilietas?

NETINKA. Nei viena lietuviska debetine kortele netinka-tinka tik kreditines. Vienintelis budas nusipirkt gaut kreditine kortele-Visa classic, Mastercard, Visa virtuon ar panasiai. Jokiu saskaitu nurodyt nepavyks jei neturit itnkamos korteles. Beje, jum perkant bilieta tai ir turejo parasyt, kad mokejimas atmestas. Kodel dar tikejotes kokio nors patvirtinimo i e-maila tada?
Atsakyti
Tai vat, kad pirma karta bilieta uzsisakineju... Po rezervacijos numeriu prierasas yra, kad uzsakymas nepatvirtintas iki negausiu elektroninio pranesimo... Na , gyveni ir mokaisi... Dekui uz atsakyma... O siaip, kaip suprantu, mano ta rezervacija nuplauke, kazko pakeisti negaliu, jei nurodyciau kita saskaita apmokejimo... Ta prasme, ieskotis naujo ir nebesukt galvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteles @ 2009 07 29, 07:05)
Tai vat, kad pirma karta bilieta uzsisakineju... Po rezervacijos numeriu prierasas yra, kad uzsakymas nepatvirtintas iki negausiu elektroninio pranesimo... Na , gyveni ir mokaisi... Dekui uz atsakyma... O siaip, kaip suprantu, mano ta rezervacija nuplauke, kazko pakeisti negaliu, jei nurodyciau kita saskaita apmokejimo... Ta prasme, ieskotis naujo ir nebesukt galvos?  ax.gif

Hmm keista g.gif man kai nepavyksta apmoket tai jokio numerio nebuna-raso, kad apmokejimas atmestas ir tiek ziniu. O ta numeri uzsiraset? Net jei ne eikit ryanairo puslapyje MANAGE MY BOOKING , pasirinkit Option 3 ir suveskit savo e-maila, is skrydzio miesta ir data kuriuo uzsisakinejot-tada ir matysit turit bilieta ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 29 liepos 2009 - 06:35
QUOTE(powerpuff @ 2009 07 29, 07:34)
Hmm keista g.gif  man kai nepavyksta apmoket tai jokio numerio nebuna-raso, kad apmokejimas atmestas ir tiek ziniu. O ta numeri uzsiraset? Net jei ne eikit ryanairo puslapyje MANAGE MY BOOKING , pasirinkit Option 3 ir suveskit savo e-maila, is skrydzio miesta ir data kuriuo uzsisakinejot-tada ir matysit turit bilieta ar ne.

Užpildžiau rezervacijos numerį ir kortelės numerį, ir štai kokią lentelę išmetė:
"An Error Has Occurred
An error condition exists which is preventing you from continuing. You may wish to start over and try again.
If you continue to get this error message, please contact the airline.

Additional details about the error:
An error has occurred. Please try again."
Ar tai reiškia, kad aš bilieto vis tik neturiu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteles @ 2009 07 29, 09:21)
Užpildžiau rezervacijos numerį ir kortelės numerį, ir štai kokią lentelę išmetė:
"An Error Has Occurred
An error condition exists which is preventing you from continuing. You may wish to start over and try again.

Ar tai reiškia, kad aš bilieto vis tik neturiu?  verysad.gif

Cia kai "manage booking" daret tas eroras islindo? Ar kai bilieta pirkot?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 07 29, 09:29)
Cia kai "manage booking" daret tas eroras islindo? Ar kai bilieta pirkot?

Kai manage booking dariau. Arba dar meta tokį užrašą "the details you entered in order to retrieve your rezervation did not match those on record. "
Atsakyti
QUOTE(joliteles @ 2009 07 29, 09:31)
Kai manage booking dariau. Arba dar meta tokį užrašą "the details you entered in order to retrieve your rezervation did not match those on record. "

jei sita ismete kai suvedet savo e-maila ir skrydzio data-bilieto neturit. galit rezervuotis kita drasiai.
Atsakyti
QUOTE(joliteles @ 2009 07 29, 09:21)
"An Error Has Occurred

Ar tai reiškia, kad aš bilieto vis tik neturiu?  verysad.gif

Čia dėl to, kad sistema perkrauta pas juos dėl tų bilietų akcijų.....
Atsakyti
Viskas aisku, gaila is tiesu unsure.gif Kita karta, pries ka nors darant, reikia perskaityti foruma supermamose, kad nebutu bereikalingo streso ax.gif Dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...009-07-29_08-10 biggrin.gif Gal reiks pabandyt...? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 07 29, 13:43)

Jaučiu, kad ten klaida buvo įvykusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 29, 15:57)
Jaučiu, kad ten klaida buvo įvykusi wink.gif

Straipsnyje klaida vertimo-ten variantas toks-duodi 50 euru, o grazos paprasai svarais-va ir visa matematika biggrin.gif
Atsakyti