Zana, patiko geles ryskumas. Bet ziuriu tu moki fokusuoti,man visai geles ir vabalus nesiseka
QUOTE(liamuna @ 2009 06 11, 21:48)
o kaip si?
Man sitaip geriau
QUOTE(liamuna @ 2009 06 11, 21:01)
aciu uz pastabas
studijos jokios neturiu, tiesiog medziaga naudoju fonui, nes nuolatinis "nefotogeniskas" bardakas namie
, nespeju tvarkyt po vyresneles. Buto langai i pietu puse, tai stengiuosi isnaudoti sauletas dienas, tada ir fotikas beveik netriuksmauja. 
Pas mane ir namie "nefotogeniskas" burdakas, kiek betvarkyciau vis tiek toks pat.Kadangi jaunelis dar tik pusmetinukas ir pati maitinu tai vyresnele daznai is neturejimo ka veikti pnarso po stalcius,ir spintas o as paskui einu ir delioju po to. Gal ir pas tavi pametinukai.Buciau i kompanija
Va kas del langu tai pavydziu nes mano rytiniai ir vakariniai, tai retai kada gera saule pagaunu, vis mastau kad vertetu pora alia studijiniu lempu nusipirkt.Gal kas is musu turi ir gali patart kokia geriau pirkti?
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 21:14)
Pas mane ir namie "nefotogeniskas" burdakas, kiek betvarkyciau vis tiek toks pat.Kadangi jaunelis dar tik pusmetinukas ir pati maitinu tai vyresnele daznai is neturejimo ka veikti pnarso po stalcius,ir spintas o as paskui einu ir delioju po to. Gal ir pas tavi pametinukai.Buciau i kompanija
Va kas del langu tai pavydziu nes mano rytiniai ir vakariniai, tai retai kada gera saule pagaunu, vis mastau kad vertetu pora alia studijiniu lempu nusipirkt.Gal kas is musu turi ir gali patart kokia geriau pirkti?
Del pametinuku,tai as tau i kompanija tinku
O pas mane namie isvis tamsu kaip r..oj
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 20:50)
Tarzaniuke, tai kad ne apie pacia fotografija o tik norejosi man nustatymus susigretint, kad pamatyti ka blogai as nustatau, kad toki ilga islaikyma duoda.
aaaaaa
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 11, 21:17)
Del pametinuku,tai as tau i kompanija tinku
Jau net nervuoja ta pastovi prietema, ir kai normaliai be blico negali vaiku fotkint 
Papildyta:
Pas mane ir tamsu namie vis skaitineju kaip ir koki apsvietima namu salygomis be dideliu tukstantiniu kastu pagerinti...Uz tai ir blykstem susiodmejau,kaip paversti taip visu kritikuojama blogi draugu
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 21:22)
Papildyta:
...Uz tai ir blykstem susiodmejau,kaip paversti taip visu kritikuojama blogi draugu
...Uz tai ir blykstem susiodmejau,kaip paversti taip visu kritikuojama blogi draugu
Tai,kad isorine blykste nera jau tokks didelis blogis kaip integruota
Labas vakaras
liamuna, antra be fokuso, o šiaip juodas fonas vaikų nuotraukoms man nelabai
Na, Čekanavičiaus gal kai kurios nieko
Baltas rėmelis irgi nea
Zana4, norėtųsi bent apatinio lapelio viso
Be to, jungiuos į kompaniją, nemokančių fotkinti gėles
vis dar mąstau kaip nufotkint rododendrą ir laukiu balto bijūno žiedų, tikiuosi, ką nors sugalvosiu ar išmoksiu, kol jis pražys
QUOTE(Will @ 2009 06 11, 21:41)
liamuna, antra be fokuso, o šiaip juodas fonas vaikų nuotraukoms man nelabai
Na, Čekanavičiaus gal kai kurios nieko
Baltas rėmelis irgi nea
Be to, jungiuos į kompaniją, nemokančių fotkinti gėles
vis dar mąstau kaip nufotkint rododendrą ir laukiu balto bijūno žiedų, tikiuosi, ką nors sugalvosiu ar išmoksiu, kol jis pražys 
As irgi nemoku kvietku fotkinti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 22:14)
mano mergycku 2 m skirtumas, nors vyresnele ir darzeli lanko, bet visvien nieko nespeju...
o man kvietkos nusibodo
Antytė
tiny, tvarkinga antyte, tik ar cia savaime taip grudo daug gavosi ar cia nuo suspaudimo idejus i intika?