Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 06 12, 11:45)
bet cia visi pvz tvarkingi del to centravimo thumbup.gif akys nei vienos ne centre thumbup.gif o kaip tik ant tos vadinamos vienos is trecdaliu liniju  (na tik kur trys vaikuciai vieno-bet ten jau kita kalba), o Rasyces gaunas centre akytes mirksiukas.gif

tai jojo.. kadangi Rasytce parase, kad zino kad nelabai gerai, tai nebekomentavau, bet siaip kompozicija, zmogaus ar pan istatymas i centra tai normalu ax.gif
Atsakyti
Zitlali, Rasytce ir berods Ievosius kur tik akytes nufotkintos - SUPER 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 12, 11:04)
, bet siaip kompozicija, zmogaus ar pan istatymas i centra tai normalu  ax.gif

taip taip drinks_cheers.gif ta ir norejau pasakyt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik sunku man issireikst sklandziai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 birželio 2009 - 11:11
QUOTE(bonda @ 2009 06 12, 11:41)
spalvos tai grazios thumbup.gif , bet ryskuma arba mano akiniai, arba monikas tikrai rodo nekoki ax.gif  akys tai kaip per ruka g.gif bet zinau, kaip sunku doh.gif as vakar savo bandziau -tai nafik doh.gif tai rankos, tai ruros truksta doh.gif  doh.gif jei kadras geras -tai uzsiblurines schmoll.gif zodizu, nebemoku as nieko doh.gif

saunuole, kad pastebejai wink.gif istikruju nera fokuso akyse - cia jau gelbejau su spalvomis, curves, seseliais, truputi sharpo su PS, vos vos pagerejo, bet siaip tai chaltura blush2.gif

viska tu moki wink.gif o cia tiesiog tik todel taip pagavau, nes teikesi ramiai pabut, nes kitoj aplinkoj atsidure nematytoj, tai sustingus buvo kuri laika ir galejau fotkint biggrin.gif

o va as tai nemoku, jei vaikas nejuda, pozoje - o as nesugebu nufotkint doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 12, 11:45)
bet cia visi pvz tvarkingi del to centravimo thumbup.gif akys nei vienos ne centre thumbup.gif o kaip tik ant tos vadinamos vienos is trecdaliu liniju  (na tik kur trys vaikuciai vieno-bet ten jau kita kalba), o Rasyces gaunas centre akytes mirksiukas.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 12, 11:10)
saunuole, kad pastebejai wink.gif istikruju nera fokuso akyse - cia jau gelbejau su spalvomis, curves, seseliais, truputi sharpo su PS, vos vos pagerejo, bet siaip tai chaltura  blush2.gif

o galvojau velniu gausiu blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 12, 12:12)
o galvojau velniu gausiu blush2.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

baik tu - gi pro tavo akyylasias akis niekas nepraslysta biggrin.gif

gaila ziauriai kadro, bet ka darysi ax.gif

Kada savo kokiu parodysi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 12, 11:16)
Kada savo kokiu parodysi  cool.gif

kai veidrodi turesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai -nzn riek ziuret, ar ten kas gavos vakar doh.gif nes pasiemiau fotika po nzn kiek dienu i rankas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 12, 07:40)
o kai nulupi ruda luksta irgi rudi kiausai biggrin.gif wink.gif

teigi issivirkit, nusilupkit ir bus jums balti kiausai  biggrin.gif
Kaip jums sis portretukas - spalvos, ryskumas ax.gif ?
zinau zinau, kad per centra, nepastumiau i desine daugiau, o kirpt nenoriu, nes jei proporcingai kirpt, tai liktu vien galva tik  doh.gif
user posted image

man labai miela ,spalvos labai svelnios, vasariskos ,tik noretusi fokuso rolleyes.gif bet pas mane pacia ta pati problema blush2.gif

"balta baltame" gan sunkus variantas , vis kazkur matyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 06 12, 11:28)
man labai miela ,spalvos labai svelnios, vasariskos ,tik noretusi fokuso  rolleyes.gif  bet pas mane pacia ta pati problema  blush2.gif

O man si karta (Rasytces foto) visai netrugo nefokusas akytese rolleyes.gif Nzn kodel, bet si karta atleidziu rolleyes.gif Kazkaip gaunasi svelni foto wub.gif Na jei dar akytem vietos butu butu ishvis liuks. Mergaite aisku mmmmmmmm wub.gif

Nzn kodel, bet pastaroju momentu pastebiu, kad as matau ir suprantu visaip kitaip nei kad dauguma unsure.gif Arba as jau pradejau kazko nesuprasti, arba.... smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 12 birželio 2009 - 11:53
Ju ju zinau kad reiktu issiaiskinti,bet va niekaip ner pakankamai laiko prisesti ir nustatymus susirasyti, nes abu vaikai kaip uzsukti pastarasias dienas vos speju suziureti doh.gif
Zitlali, kaip faina, kad turi su kuo pasipraktikuoti thumbup.gif Baltai pavydziu, kad yra laiko tam.O as nors ir turiu su kuo ,bet va laiko visiskas nulis.Lauksim kitu kadru ta tema bigsmile.gif
Rasytce, o man ziurisi, ryskumo truksta, bet ne viskas kas rysku yra grazu.Kartais kai norisi siltos ir romantika dvelkiancios nuotraukos sarpas tik trukdo, o bliuras tokia nuotaika suteikia.
Bonda teisingai pastebejei del tvarkingo centravimo.is duotu pvz tikrai visur nors ir pats objektas centre bet jo proporcijos isdalintos pagal trecdaliu taisykle.
Del balto baltame, ideju tai turiu, bet va su priemonemis tai beda.Niekaip mb nepriprasau nuvezti mane apsiprekinti baltu daiktu, o pati su dviem pypliis zmoniu negasdinsiu.Labai saunu, kad si karta ne vien baltais kiausiniais apsiribojama, daugiau vietos idejom generuoti.O del tu kur jau ideta, merginos juk ten dauguma ne baltas baltame o koks pilkas ar pan su baltu, manau tai skirtumas yra. unsure.gif Ar as ka esu praleidusi del spalvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 12 birželio 2009 - 12:28
Ar ne per daug suspaustas, nes niekas nekirpta.

user posted image

Sita net nzn, nesiseka man ka gero pagauti sauleta diena, nors ir su raw daryta bet isdegimu neisvengta.O bent kompozicija verta demesio?

user posted image
Atsakyti
Pirmoje buciau is toliau rankute fotografavus, dabar atrodo, kad galva ir delniukas tokio paties dydzio... kazkaip man nesiziuri, taip gremezdiskai truputi...
Antroje patinka tas juodai baltas derinys, vaiko rubelis su gelytem , grazu, bet per daug nukapota... nesistenk taip pritraukt is arti 4u.gif norisi ir zanduko matyt ir kaktos, plaukuciu gal truputi.. isdegimai cia man netrukdo smile.gif
Atsakyti