Ju ju zinau kad reiktu issiaiskinti,bet va niekaip ner pakankamai laiko prisesti ir nustatymus susirasyti, nes abu vaikai kaip uzsukti pastarasias dienas vos speju suziureti
Zitlali, kaip faina, kad turi su kuo pasipraktikuoti

Baltai pavydziu, kad yra laiko tam.O as nors ir turiu su kuo ,bet va laiko visiskas nulis.Lauksim kitu kadru ta tema
Rasytce, o man ziurisi, ryskumo truksta, bet ne viskas kas rysku yra grazu.Kartais kai norisi siltos ir romantika dvelkiancios nuotraukos sarpas tik trukdo, o bliuras tokia nuotaika suteikia.
Bonda teisingai pastebejei del tvarkingo centravimo.is duotu pvz tikrai visur nors ir pats objektas centre bet jo proporcijos isdalintos pagal trecdaliu taisykle.
Del balto baltame, ideju tai turiu, bet va su priemonemis tai beda.Niekaip mb nepriprasau nuvezti mane apsiprekinti baltu daiktu, o pati su dviem pypliis zmoniu negasdinsiu.Labai saunu, kad si karta ne vien baltais kiausiniais apsiribojama, daugiau vietos idejom generuoti.O del tu kur jau ideta, merginos juk ten dauguma ne baltas baltame o koks pilkas ar pan su baltu, manau tai skirtumas yra.

Ar as ka esu praleidusi del spalvu?